kiről lenne infód?
kiről lenne infód?
Május · Újonc · A Lilikénél jártam tegnap de semmi jót nem tudok mondani. Többet nem mondok értsetek belőle.
Sajnos elkövettem annó én is azt a hibát, hogy bedőltem a fotóinak, még akkor nem Lilike volt. Úgyhogy én teljesen megértelek :)
Fütyülős · Őstag · Lilike 58 kg? Akkor én nem 95, hanem 70 kg vagyok!
De biztos a mérleg csalt! ;)
-Mit mond a 110 kilós kisegér?
-CIN-CIN!!!! (Hadházy László)
Sziasztok!
Tudnátok itt Debrecen környékén egy olyan lányt ajánlani aki párt is fogad???De csinos, és ápolt legyen!Köszönöm mindenkinek aki infóval tud szolgálni,akár priviben is..
Tudna valaki segiteni hogy ki rendel a Tócóskert környékén,előre is köszönöm a válaszokat.
Szia!
Luca akit keresel. A Lidl-höz közel tudsz találkozni vele. Nekem nagyon jó tapasztalatom volt az a fél óra amit vele töltöttem.
Köszönöm
Én csekkoltam régebben, olvas vissza.
Suzy együtt rendel egy szintén apróban hírdető hölgyel. Aki egyáltalán nem hasonlít arra a képre amit feltett magáról. A hely, az épülő villamosnyomvonal környékén van: német író, a 20. századi német nyelvű irodalom egyik legjelentősebb alakjáról elnevezett utca. Környék, lakás véleményem szerint lepukkant, mintahogyan a fürdőszoba is. Sajnos mellé nyultam, de megesik ez....Mindenki tegyen saját belátása szerint
Kedves magtársaim Évike 40 kerülendö a férje futatja és irjják a renszámot,Hajduhadházi a hölgy.VIGYÁZATOK NAGYON!!!!!!!!!!!!
Hova süllyedt ez a város(iparág). Átverés, és lehúzás.
Kedves Kun!
Tisztelettre méltó,hogy nem említetted meg a nevemet. De ezt már nem tudom szó nélkül hagyni , ha hiszed ha nem a képeken én szereplek. Nem is olyan régiek ezek a képek sajnos valamiért nem adják vissza a fotók se a súlyomat se mellbőségemett és itt azt is hozzá kell tenni ,hogy a nagymell az optikailag mindig széllesít (általában ezért szoktam elmondani hogy hány kg vagyok/mellbőségemet telefonba ).Nem te voltál az első aki ezen kiakadt/megjegyezte. Nem is olyan régen volt egy kételkedő. Aki aktív tagja ennek a közösségnek ő viszont megbizonyosodott róla és kattintott párat a saját gépével( nem volt behúzva a hasam nem volt semmilyen nyakva tekergetős,kifeszített póz ) feltöltöttük a gépre és jött a meglepődés tényleg vékonyabbnak tűntem ... Sok lánynál meg lett jegyezve ,hogy nem fedi a valóságot de higgyétek el ez nem az ő hibájuk. A legtöbb ember ilyen teljesen más a fotón és más élőben.
Egyet ne feledjünk el nem lehet mindenkinek megfelelni (következmények nélkül lehet távozni ,ha nem tetszik az adott hölgy).Valaki azt mondja nem fedi a valóságot,valaki pedig azt
mondja ,hogy sokkal jobban nézek ki élőben mint a képeken . Ez szerintem ízlések és pofonok,valakinek a teltebbek jönnek be van akinek a vékonyabbak . De ezzel nincs is semmi baj így kerek a világ .:)
UI: Kötözködőknek pedig üzenem,hogy nem veszekedés céljából írtam le-e sorokat.De ha még is kötözködnének akkor pedig bizonyosodjanak meg róla nyugodtan .
Kedves Vivi!
Elhiszed, hogy tudnék rólad olyan képeket készíteni, amiből egy-az egyben látszana milyen is vagy valójában?? És nem használnék PS-ot. 3 kattintásból megtudnám oldani...
De nem akarok kötözködő lenni. Neked így jó, és én ezt elfogadom.
A következmények nélkül lehet távoznihoz csak annyit mondanék:Az ajándékról is csak akkor tudod meg hogy mi az, miután kibontottad.....
További szép estét
Még annyit hozzá tennék ,hogy photoscapel van kimozaikozva a háttér általában és ennyi .Semmi más nincsen változtatva . Én itt be is fejeztem. Továnbbi szép estét !
Üdv !
Detti (24) & Berni (24) lehet ugyanaz a személy ? Járt már valaki mindkettőnél ?
Hát, nagyon sajnálom, Stefi egy tök normális nő volt és nagyon élvezetes volt vele a szex. Kár, hogy befejezte. Ha esetleg mégis megtudsz róla valamit, írd már meg PM-ben légyszíves (vagy akárki más). A nosztalgia...
***Kérjük az önreklám mellőzését!***
Sziasztok,segítsetek Vandácska18 és Vivien20-ról szertnék infót!
Azt mongyák új lányok!Én csak az újakhoz járok általában ezért kérem a
segítségeteket ha valaki tudna róluk mondani valamit megköszöném.
:D Csak "új"lányokhoz jársz! Ezért ha kérdezel róluk akkor ahoz meg új néhányperces regisztráció is dukál. Nem lennék meglepve ha "valaki" szintén valami friss regel pozitív beszámolót kanyarítana a lányokról! :D Nem is tudom miért van olyan érzésem, hogy kicsit önreklám ez az érdeklődés.