Mostanaban senki nem jar sehova, hogy alig szuletnek infok az uj csajokrol? :)
Mostanaban senki nem jar sehova, hogy alig szuletnek infok az uj csajokrol? :)
hol van miss Bellini?
Emili 19, Kinga 19 vagy Nikol 19? Privatban is johet.
Sinclair · Tag · hello mindenkinek! a minap Arielt akartam volna felkeresni,tobbszori probalkozasra sem sikerult elernem,na mondom nem gond,van mas csaj is a palettan.Gabicat szemetem ki,anno Mariann,akkor meg a fenyesben fenyeskedett,jelenleg a Gorgey-in.ok,telo eggyeztetes meg volt ok,elmagyarazta hova,megtalaltam,parkolas ok,feljutas ok.naszoval kerem szepen,a holgy nem eppen 56kg,inkabb 65kg ,mindegy,magassagahoz kepest szerintem nem kover,nem is molett,inkabb olyan jool fogd meg fajta.feszes bor,kicsi, elfogadhato mellek,higieniai szempontbol 10es a leanyzo,tenyleg az arca szep,testre inkabb kemeny kotesu :) szoval ledumaltuk a kenyes reszleteket,persze mar ahogy en felertem a lakasba,az ora porgott mint a villanyora veszesen,kerdezem a tussolas aktus elott az is szamit? mondja igen szoval nincs menekves...hajtogatta rozsat elore keri...nah mondom ok.gyors tussolas,furdoszoba ok,tiszta torulkozo,tobb fajta ferfi ,noi,unisex minden fajta tusfurdo stb.visszaterek a szobaba,mar levetkozve var,csok,dolgok ,latom a holgy le van merevedve,mint szuz lany a naszejszakan,vagy megjobban.mindegy,reszletekbe ne is menjunk bele ,a lenyeg bf semmi,hozzaallas nem nagyon,fadarab,de jo nagy efektus,probaltam kenyesztetni,nedvesedett,de csak a plafont nezte mint a fektetett manoken baba...zarojelben ez 15perc eddig,majd a holgy megunja hogy valtogatom a pozokat,varta a pillanatot,mikor dobhatja be a varazs mondatot (na mi is lehetett volna?): meg van 5 perced...,nah mondom ok,nem lepodok en meg mar semmin,ujjabb idosporolos csaj..nah ok legyen aminek lennie kell,jojjon aminek jonnie kell nfvsz,persze elhuzodott a draga:) uites,torles,meg egy bucsu tussolas,puszi puszi,es csao - bao. kb ennyi francba pedig 3 ki szemeltem volt: Ariel,Gabici,Zsuzsi, hue abc lehet Zsuzsuival jobban jartam volna...ha igy jott ossze hogy Ariel nem ert ra.liza harminc valamennyivel es greta harminc valamennyivel rendel eggyutt.sok sikert neki az eletben, tobbet ugysem talalkozunk :) csao!
Sinclair · Tag · fene a jo dolgat nem veszi fel a telefont :)
"Árpád Lőwy" · Újonc · Ide, Db-be nem sokan járunk a korábban már leírtak miatt. A lányok és a "főnökeik" nagy része a valóságtól igen távol álló infókkal és képekkel próbálnak bennünket behúzni. Egyszerűen nem fogják fel azt, hogy ez hosszú távon nem kifizetődő. Nekik sem! Nézzük vissza a kommenteket a kép kirajzolódik (már akinek) és akkor még nem is beszéltünk az ún. moderálásokról! Kérdésedre ez a válaszom!
"Árpád Lőwy" · Újonc · .... és még valami! Próbálod objektíven leírni, hogy a fotó köszönő viszonyban sincs a valósággal a "lány" kora is jóval több, megbeszélt időpontban a telefont már fel sem veszi, ha oda érkezel és sorolhatnám az élményeket. Többen is leírhatjuk itt ezeket, de változás nincs és nem is lesz!
Hali!
A minap Grétihez sikerült eljutnom, régóta nézegettem már a képeit ezért felkerestem. Telós egyeztetés valamint a bejutás egyszerű, egyedül rendel,testre tényleg olyan formás mint a képeken arcra nekem kicsit korosabbnak tünt, gyors programegyeztetés majd elszámolás előre. Irány a zuihany és felajánlja h megfürdet mindnehol alaposan:) ez új volt mert ilyennel még nem találkoztam max közös zuhival. franciával inditás néha szemezősen inkább hevesebben mint gyengéden, majd sex többféle pózban,jo kemény cickók vagy élvezi is a dolgokat vagy csak nagyon jól játsza:) nem volt rossz élmény de annyira nem fogott meg hogy visszajáró legyek, összeségében egy kedves odaadó nő.
Zsuzsi (21):
Kicsit nehezen elérhető a lány, de mikor sikerült, akkor már a telefonban kedves, normális volt. A megbeszéltek szerinti időben, zökkenőmentesen ment a bejutás. Kedvesen beinvitált az átlagos, de tiszta lakásba, kis ruciban fogadott. Szokásos teendőket letudtuk, majd nekikezdtünk. A lány képein dolgoztak egy keveset a modern technika segítségével, erre számítani kell, de a negatívum részemről ennyi is. Hamar egymásra hangolódtunk, teljes volt a barátnős érzés, teljesen jó volt. A két turnus között beszélgettünk is, szimpatikus lány, talán egy kicsit túl rendes is ehhez, kívánom neki, hogy az igazi bunkók kerüljék el.
Összességében külsőre nem egy bombanő, de egyébként minden stimmel.
Sziasztok
Hetfon debrecenbe leszek es erdekelne megbizhato szep lany.
Tudnatok ajanlani olyat akihez erdemes elmenni?
Nos nalam vegul mindharom lany kiesett. Egyikuk perverzebb dolgokat is bevallal, igy inkabb kihagyom. Masikuknal a NF csak gumival, ez meg ok, de hogy az eleve magabb *rak mellett meg majdnem egy fel ora *raert megiscsak bevallalja nelkule az ugy nem szep uzlet, vagy csinalja, vagy ne. A harmadik csajt pedig egesz nap probaltam elerni, 1x felvette, meg is szakadt, de egy perc mulva mar nem vette fel. Ha valakit erdekel melyik ki volt, privatban megirom.
Maya 29.
Szerinted kit érdekelel? Amúgy sem mennék hozzád ;D
SZIASZTOK EZ EGY CSUNYA DOLOG AKI MAS FOTOVAL HIRDET!!!!!! MOST TALLALTAM MEG A SAJAT FOTOIMAM MAS NEVEN ES DEBRECENBEN NEM IS JARTAM OTT SOHA ES BUDAPESTEN LAKOM!!!!! IGAZ DRAGA ADRIEN NAGYON GYORSAN SZEDLE OKET!!!!
:D Ha a szád foglalt, arra az időre javaslom kapcsold ki a telód!
Csoki (22)-ről van valakinek infója? Mennyire odaadó, mennyire ügyes? Stb.
Egyszer szemtanúja is voltam egy ilyen esetnek. Egy nagyon ügyes, kedves, és franciául kiválóan tudó hölgynél vendégeskedtem a Csapó utcán. Épp ejakulációm volt, és ezzel egyidőben neki pont tele volt a szája. Megcsörrent a mobil, szerencsétlen a kolbásszal ugyan már végzett, de a mustár viszont a torkára szaladt. Felvette, és nem tudott megszólalni. :D Tudom, nem úriemberhez méltó dolog, de bevallom, én akkor nagyon röhögtem. Végül inkább mégiscsak kinyomta, és humorosan felfogva a helyzetet mondta is, hogy nem szép a kicsit kinevetni, meghogy nem is tudja mi lelte, ő sosem szokott olyankor telefont felvenni, de most valahogy mégis megjárta! Szóval a tanulság, tényleg nem jó ilyenkor hívást fogadni, mert "balesethez" is vezethet. :) Én mondjuk nem bántam meg, mert nekem ez viszont örök emlék marad, sosem felejtem el, nagyon jól szórakoztam. :)
Roppant kiváncsi lennék, hogy az előző hozzászólásomban ki az aki talált moderálásra való okot, és mi volt az. :) Illetve, hogy az illető mit keres ezen az oldalon.
Mivel legutóbb végül nem jutottam el senkihez, az új jelöltek: Pandora 25, Heni 23, Agica 19, Nina 23. Róluk valami?
Orsihoz így most már elugranék ismét, de Anita sajnos nekem is a borsos kategóriában van. :)
Anita, nincs véletlenül meg neked még az Orsis telszám? :)