Sajnálattal hallom a beszámolókat Gabócáról pedig kedvem lett volna a kis pici lányhoz de ha ilyen akkor inkább felejtős. Zsuzsi 21, Vivike 24.Kinga 19,Pandora valaki friss info?
Sajnálattal hallom a beszámolókat Gabócáról pedig kedvem lett volna a kis pici lányhoz de ha ilyen akkor inkább felejtős. Zsuzsi 21, Vivike 24.Kinga 19,Pandora valaki friss info?
Sziasztok!
Kiegésziteném Nándi 77 hozzászolását az alábbiakkal:
Meglátogattam Szonja 26-ot. Amikor beléptem hozzá, szembesültem azzal, hogy kb 1 éve voltam már nála, csak akkor még Lukrécia 27 néven hirdetett. más cimen más telefonszámmal de hasonloan igénytelen környezetben. NEm értem mi értelme van a gyakori névváltoztatásoknak és személycseréknek. Kajamaradékok és különböző ruhanemük a földön . A lány valojában legalább***moderálva***, kiélt arcú lestrapált, ő is és az egész lakás büzlik a cigarettától. A szolgáltatás hiven tükrözi az *r/érték arányt, ugyanis meglepően kedvező.Akik egy gyors numerára vágynak és nem zavarja őket a lepukkant környzezet és a sok lakotárs azoknak ajánlani tudom!
degye75 · Lelkes újonc · Sziasztok.
Nicolle-volt nála valaki?
Kriszti(25)-nel volt mar valaki?
degye75 · Lelkes újonc · Jaja... én voltam.
Akkor a W...ss..nyin volt, nem tudom, hogy ott van-e még. Többen voltak szolgáltatók ugyanabban a lakásban, de minden oké volt.
A lakás nem volt nagy szám, már amit láttam belőle. De tisztának tiszta volt. Fürdő szokásos panel, tusfürdő, törölköző rendben.
Kriszti alkatra a képei alapján belőhető, arcra átlagos. A mellei nagyok, és a gravitáció ugye nagy úr...:-) De valamit valamiért, ugye.
Kedves volt, az a csöndesebb típus.
Én csak egy félórára, NFVA-ra fizettem be... készséges volt végig, tette a dolgát, végig odafigyelt rám. Utána még beszélgettünk is egy kicsit.
Nem remegő lábakkal jöttem el ugyan, de abszolút kielégítő volt. Legalábbis nekem. :-)
Szia, a nevére nem, a hely pedig V.r.smartyM utca volt. egy kis Smart állt a ház előtt :-)
Helló Kollegák!
Nemrég voltam Erzsikénél,aki fura megjelenése,vékony termete és sok tetkója ellenére pozitiv benyomást tett rám.
Nagyon jól odateszi magát.
Tudnátok-e ajánlani Szonja 26-on kivül olyan lányt akinél alap a popónyalás,és nem túl dr*ga?
Hy!
Ő volt Virág. Tavaly tavasszal találkoztam vele de már civilben. Azt mondta, hogy pályát módosított (visszavonult).
Viki(43)-nal volt mar valaki? velemeny es infok!
Nórika(20) -at sikerült már elérnie valakinek? Folyamatosan ki van kapcsolva, azonnal hangposta jelentkezik.
Fütyülős · Őstag · Szandy(18) ugye ő volt régen Rita. Hívom. Felveszi. Mondja hogy ő nem Szandy, hanem
Klaudia(18),de mehetek hozzá is. Kérdezem, miért veszed fel a telefont, ha nem téged kereslek? Erre lecsapja. Ezt Szany-Rita-vagy tudomisén milyen álneveken fut(ott) már harmadszor játsza el velem.
Üzenem, hogy ***moderálva***
Na ilyeneket nem kellene! Ha egyszer nem dolgozik, akkor ne vegye fel más!
Amúgy állítólag a szoboszlói utca környékén rendel eme díszes társaság!
Bia. Felveszi. Közli, hogy ***moderálva***.
Extra nincs amúgy, de a hangja kedves volt. Sorry!
Lotti(22) ***moderálva***.
Egészre f*z*ttem. Állítólag 3-an vannak, de nem jegyeztem meg a többiek neveit.
160 cm magas, aranyos kislány, rekedtes hanggal. Feszes popsi, arányosan szép cicik, kedves, figyelmes.
Állítólag lefogyott, és ezért a mellei is "eltűntek". Ennyi pozítiv volt benne!
Lepukkant kérő, iszonyatos mászkálás, szövegelés, tv vagy rádió zúgás. Diszkréció 10/2.
Közepesen tiszta fürdő, mini törülköző, zsúfolt-sötét szoba, vékony falak. Kéró 10/3.
Francia gyengus, fusztrált aktus, de a helyzetből megpróbál kihozni valamit.
Mondom a popsi nagyon szép, de az aktus a "tömeg miatt" egy fadarab szindrómát idéz elő. 10/3
Összességében nem ajánlom. Jobb környezetben, egyedül biztos jó "társaság" lenne! Kár érte! :(
HOI Gróf Úr!
Távol álljon tőlem, hogy kötekedjek veled, csak azt kérdezném, hogy a Csilla nem tartozik a 'Lola/Írisz kamuteamhez'? Vagy csak én gondoltam ezt?
Bizony Virág volt .....
Nekem sikerült, bár nem mostanában, hanem pár hónapja. Ha jól emlékszem az i.boly.a környékén volt és mintha picit túlbonyolította volna a bejutást, másik házszám, meg másik emelet, meg ilyesmi. A csaj kis húsos, de ez a képeken is látható, jó nagy mellekkkel-ezek a gyengéim - . csinos arccal. Az akcióról nem maradt sok emlék, úgyhogy egy erős átlagos lehetett, de már nagyon nem emlékszem. az árak is szerintem szokásosak voltak. sorry.
na ha lehetne like-olni, akkor ez a hozzá(be)szólás megkapná a like-ot. Grat.
Miért változtaják? Hát csak a gyenge, igénytelenek változtatgatják folyamatosan, pont azért amit le is írtál. Jelen esetben a Lukréciát már leírtad, sose mentél volna hozzá többet. Így meg mégis lementél hozzá, csak nem így tervezted. Te gondolom eljöttél, bár a beszámolódból nem derül ki, de ha 10 ilyen emberből mint Te csak egy is ott marad, akkor neki / vagy a tisztelt Man.ager Úrnak már megérte.
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem!
A Görgeyn ***moderálva*** voltam néhány hete két lánynál de nem találom őket, a számot nem mentettem és sajnos egyikőjük nevére sem emlékszem...
Valaki esetleg?
Köszi előre is!
a kéró ahol volt időközben eladásra került, úgyhogy ott már biztos nincs.
mostanában került fel újra egy időben el volt tűnve, de nem lehet elérni most.
Az első hozzászólásom után kaptam hideget meleget a megnevezett lányoktól! :)
Van aki nagyon nem bírja inteligenciával a kritikát :) de viszont van olyan hölgy is (pl. Elvira) aki megköszönte a pozitív kritikát és nagyon kedvesen invitál egy következő élménydús alkalomra! -fogok is vele élni!
Nagyon pozitív lenne, ha a lányok adatlapján a regisztrált felhasználók, még ha nem is szóban de csillagokkal vagy egy skálán értékelhetnénk a szolgáltatást, a körülményeket stb;
Mint pl: Lakás, Szoba, Fürdő, Parkolás, Külső a fotóhoz képest, Aktus, Francia, Masszázs, *r/Érték arány...
Tudom, hogy minden szubjektív de mindenki nem tévedhet!
Ez egy nagyon szép és tanulságos hozzászólás volt, bemutatkoztál (bemutatkoztatok), (gazdi bemutatkozott) (kinek mi tetszik) , mindenkinek, és gondolom meg is hoztátok a pasik kedvét hogy elmenjenek hozzátok..... :-)) Azért mert "örömlány" vagy, még eszed lehetne, a kettő nem zárja ki egymást.