Kriszta36 hova lett???Hivom és nem elérhető,abbahagyta,vagy új száma van?Infót kérek.
Kriszta36 hova lett???Hivom és nem elérhető,abbahagyta,vagy új száma van?Infót kérek.
vipvip · Újonc · Maya 23 - at eléggé lehuzzák a PL fórumon
Velem teljesen rendeben volt minden.Katánál alapból nincs is extra!De nekem ezt ki emelte telefonban is!1extrája van a t.élvez!Rossz napjai lehetnek bárkinek!
nem
Valószínűleg rossz napot fogtam ki Katánál. Ennek ellenére nem fogok visszamenni hozzá, mert azzal a gondolattal jöttem el tőle, hogy ide sem fogok visszajönni. Lehet, hogy a következő alkalommal jól érezném magam vele, de nem kockáztatok. Több szép, fiatal, kedves, vonzó lány van, akivel jól éreztem magam, őket fogom újra felkeresni Pl.: Cleo(20), Dorci(18 vagy 19?), Ivett(19), Dóra(19), Virág(18), Playmate(19 vagy 20?), Nelli(19), Dius(20), Petra(19), Orsi A fr@ncia(20), Napsugár(18). És még vannak lányok a 18-20 éves korosztályból, akiknél még nem voltam, de szeretném őket meglátogatni. Nekem ez a korosztály jön be. Szóval a bőség zavarában szenvedek.
Hali. Nekem is küldhetnél pár lányról véleményt, megköszönném.
Üdv
samu740@live.com
Olvasni itt hideget meleget minden lányról. Teljesen elbizonytalanodtam, hogy kihez kellene ellátogatni...
Erősen ajánlott lányokat mondhatnátok párat, mert el szeretnék látogatni pár leányzóhoz ismét :)
Csak csalódásmentes, igényes kedves lány játszik.
Sziasztok Mtársak !
Nem tudjátpk ,hogy az egyetemhez közel rendelő Emese hová tünt? Nem volt egy mai lány kb-30-33 éves de jó és kellemes szolgáltatásokat nyujtott,Claudiával rendelt együtt.Ha valakinek van infója dobja már fel !
Sziasztok!
Én ma voltam nem először Napsugárhoz, és ez a lány el kell mondjam sokat fejlődött. Igényes, kedves és mosolygós. Igaz nekem feketén jobban tetszett de mindenkinek csak ajánlani tudom, és ráadásul olyat csinált velem amit eddig még egy lány sem. Azt hiszem többször fel fogom keresni.
Hm, Szösszenet csak nekem ismerős?:)
Szevasztok, összeszedtem Nektek néhány hamisítatlan infót:
Niky24: ő van a képeken, egyedül fogad, ***moderálva***uca, jó parkolás, jó lakás, szoba rendben, Niky kedves és szép, bár furcsa mód van egy kis pocakja tényleg. Hozzáállása messze átlagon felüli. Elég sok benne van az ***moderálva***, egy óra múlva rajta kívül búcsúzik***moderálva***
Judy27: nem ő van a képeken, ketten vannak, mongyuk teltkarcsú és kicsit baaarna. Egy óra után csao ***moderálva***
Rami 20: képek stimmelnek, 2 lány az ***moderálva***ucán, jó parkolás, gyenge kéró, gyenge fürdőszoba, mászkálás az üvegajtó előtt. A lányzó aranyos, nagyon csinos, kedves, de ha kész vagy mehecc. ***moderálva*** (ez változhatott). Végülis az összbenyomás alapján ajánlható.
Alíz (31, nem a szőke): ő van a képeken és ez önmagában elég. ***moderálva***ketten "laknak". Nagyon csinos, helyes lány, kedves stílus, kicsit nagy a forgalom. ***moderálva***. Ajánlott.
Angyalka25: ő van a képeken. Szép és kora stimmel. Ketten vannak a ***moderálva***. Rendes lány de nehezen oldódik fel. Lakás, fürdősz. korrekt. ***moderálva*** Ajánlható.
Na hajrá! Ha valami kimoderálódik, átírom.
Kyráról írjatokmá! Füttyös!! Léci!
Érdekes, az egy ó r á-t egy időnek fordítja az ótómata moderátor -- ércsétek tehát jóra :))
Sziasztok!
Tündérkéről érdeklődnék!!!!
nna, most látom, hogy Alíz-t elírtam: helyesen Aliz30. Csak, hogy megtaláljátok a keresőben. Cső.
pumpa · Újonc · Sziasztok harcostársak!
Ajánlhatnátok nekem valakit, mert a holnap éjszakát Debrecenben töltöm. Mivel csak 1 éjszakát leszek ott, nem akarok "lyukrafutni". Akiket kinéztem, hogy az izlésemet lássátok az (elolvastam rengeteg kommenteteket és úgy válogattam):
Niky24, Szandika27, Vivien21, Írisz31, Alíz30.
Manager NE írjon, mert azt kiszúrom!
Azt is írhatjátok, ha az ötből valakit nagyon nem.
Cserébe szép beszámolót kaptok tőlem!
Üdv a Dunántúlról!
Pumpa
pumpa · Újonc · Ja és cserébe méegkaphatjátok tőlem a győri TOP 3 nevét.... ki tudja, lehet, hogy még jó lesz....
pumpa
Ma elakartam látogatni Zafira 23-hoz,de csalódnom kellet.
Reggel hívtam megbeszéltük, de a végén csak rájött hogy neki nem jó... ok délután újra hívtam a legnagyobb természetességel mondta, hogy ráér.
Odaértem a megbeszélt helyszínre és időre. Hívom, erre a bnője vette és szabályosan lecseszett, hogy Én valamit nagyon benéztem vagy elkéstem.
Rohadt szarul esett le is tettem...Minek vállal egymásra 2-3 embert?
Egyszóval Zafira 23 kerülendő, kár érte, mert tetszett...
Ez a moderálásra küldjük a negatív kritikát című megnyílvánulás nézeteim szerint egy végtelenül kicsinyes és szégyelni való reakció az érintettől... De, lelke rajta. :)
helló!
nemsemmi,
itt az email címem, ide nagyon kíváncsian várom az eddigi tapasztalataidat, véleményedet
én és szintén szűz haverom megköszönné
woxen@citromail.hu
egy szűz fiú továbbra is :)