Pedig tényleg hasonlít...
De teszteld le, aztán oszd meg velünk!:)
Pedig tényleg hasonlít...
De teszteld le, aztán oszd meg velünk!:)
Olyan lányt keresek aki gumi nélkül szeret szexelni! Várom jelentkezéseteket.
zandras · Tag · Üdv! Nem mertem bevállalni D: Meglátogattam inkább Nellit, nagyon édes még most kezdte nem csalódtam..... Aztán ellátogattam Vivien23-hoz nagyon meghálálja ha kedves vagy hozzá.......
Üdv mindekinek! Remélem valaki tud tanácsot adni, hogy melyik barátnő jártas leginkább a bőnyálas mélytorokban? Érdekelne ki, kire szavaz ebben a tekintetben.
Sziasztok!
Valaki járt már Anett 27-nél?
Sziasztok! Tündérke 21 érdekelne, volt valakinek része már nála anális atrakicóban? :-) Nem voltam még nála, ugye nem roma a csaj? Valakinek valami infó róla?
Sziasztok!
Olyan lányt vagy asszonykát keresnék, akinek valóban jó mély a torka. Ajánljatok már nekem valakit! Előre is köszönöm!
Sziasztok Veteránok! most hozzátok szólnék :)
Szűz srácnak kit ajánlanátok? Egy olyan lányt keresek az oldalon aki segítene nekem feloldódni... hátha könnyebben menne utánna a csajozás. Szóval egy megbízható szép lányt keresnék.
Mivel még sosem voltam és nem is hívtam efféle oldalról senkitsem, és nem is volt semmilyen ismerősöm aki kipróbált volna ilyen szolgáltatást így az ***moderálva***sem tudok semmit sem. Valaki felvilágosítani ezekről. Láttam, hogy van privát üzenetben lehetőség válaszolni, ott is jöhetne, talán a kérdéseim második felére ott lenne a legjobb.
Köszi
Nem is tudtam, hogy lehet privát üzneteket írni a fórumozóknak. Elmagyaráznád hogy kell?
Kedves férfi társaim és hirdetők
Valaki tudna ajánlani olyan lányt aki dommina játékot is válla
kösz
Hi!
Nem lehet, csak a szerkesztőség felé. Legalábbis eddig úgy volt...
Szerintem kevered a chat-el. Ott van ilyen privát üzenet küldése dolog.
Sziasztok!
Akik már jártak 18-25 körüli lányoknál azoktól kérdeném elsősorban, hogy melyik lányt tudnátok ajánlani egy szűz fiatal fiúnak?
Izácska (42)· debreceni szexpartner · Kvázi-tag · De érdekes itt már mindenki szűz aki keresgél!?:)
Kedves férfi társaim és hirdetők
Valaki tudna ajánlani olyan lányt aki kemény domina játékot és megalázást is vállal? Vibrátoros játék is érdekelne?
Kösz
Szia! én is régóta keresek de sajnso debrecenben nem tudok ilyet, de ha tudok szólok.
köszi akkor keresünk tovább
üdv szűz klubtársam :D
A hölgy valóban kerülendő, enyhén szólva sokat képzel magáról. A masszázs diplomája alapból kérdéseket vett fell, mert sehol nem adnak diplomát masszázsból max felsőfokú okj-s bizonyítványt, a gyógymasszőröknek, de még attől is nagyon távol áll. Egy időben hirdetett manuálterápiát is, amivel annyi bibi van, hogy orvosi diploma után még két év tehát elég gázos a dolog, a képekről nem is beszélve....
Én is befizetnék egy jó erotikus masszázsra, de még nem találtam olyan személyt aki VALÓBAN ilyet nyújt. Egyszer felbukkant egy lány (anisamassage@...) de mielőtt eljutottam volna hozzá befejezte. Most keresem Zsanettet csuszka masszázst vállalt anno, de egy ideje nem hirdet. Ha valaki tudja a számát írja meg. Hátha akad valaki aki tényleg foglalkozik ilyennel
Szia van egy lány a neve Natali most kerültek le a képei én voltam nála pont jó ha még szűz vagy .Kedves gyengéd teljesen barátnő filing.19 éves a lány aranyos a szex jó.Sztem a hírdetése ma vagy holnap felkerül majd nézd meg.