UI:AZÉRT VANNAK NÁLAM MINDIG SOKAN , MERT NEM TUDOM A SZAKMÁM? REMÉLEM TE A TESZAKMÁDAT / MÁR HA VAN, /megtanultad rendesen?
Suzy (54)· debreceni szexpartner · Tag · UI:AZÉRT VANNAK NÁLAM MINDIG SOKAN , MERT NEM TUDOM A SZAKMÁM? REMÉLEM TE A TESZAKMÁDAT / MÁR HA VAN, /megtanultad rendesen?
:D
és legalább annyi esze volt, hogy nevet változtatott?? :D
Marcella és Dius ugyanaz a lány? helyszín, piercing és az anyajegyek is teljesen megegyeznek
Izácska (42)· debreceni szexpartner · Kvázi-tag · Szia
Már ne haragudj de mit ***moderálva***itt?!Le nézed a ***moderálva***??!Valami szinten te is azt csinálod mert ha csak masszázst csinálnál nem itt hirdetnél!
További szép napot!
Akinek Nelli 19 van infoja ne írja már meg! Előre is köcc.
egy szó nekem is hölgyek:én szeretek ilyen lányokhoz járni,mert imádom a szexet,de aki diplomás massznak valja magát nem itt hirdetne....egy sima okj gyors postán küldött tanfolyamos ne háborodjon itt fel.én is képeztem magam 3 nyelvizsgám van etc etc....angol német most lesz a harmadik...tehát ha kell németül is elküldelek meszire gyorstalpalos maszözz éljenek szép lányok
zandras · Tag · Üdv! Trixi24 ??????? A képei alapján nagyon jó...... Kár hogy a 2.-3. képe Katát ábrázolja Bp. XI. ker. Beszámolók. Vendégek által írt erotikus masszázs és szexpartner
értékelések a jó profi partner választáshoz
Beszamolok szexpartner és masszázs
Nem is tudtam, hogy farok kiverésből is adnak diplomát.... Ez valami új OKJ-s képzés lehet....
valaki nagyon rákattant a moderálásra
Fütyülős · Őstag · Jah, itt már lassan csak moderált írásokat lehet olvasni!
Pedig doktirálni is lehet belőle! Tudatlan vagy. :))))
doktorálni, bocs :)
Vaki · Újonc · Stefany: tudnál róla valamit írni, honnan ismered?
Itt meg a googliban nem találtam.
Vaki · Újonc · Csatlakozom. Régebben voltam Enemynél néhányszor. Kedves, csinos és okos csaj.
Vaki · Újonc · Stefany: lehet hogy a net csodája, de találtam számot hozzá.
Biztos ingázik!:DDD
Nehogy azt hidd, hogy ezt csak te vágtad le!:) De semmi baj, nézze csak hülyének továbbra is az embereket, ha ebben az illúzióban ringatja magát, ám tegye!:)
De azért csendben megjegyezném, hogy ezzel nem magának, hanem Enemynek csinált reklámot...
zandras · Tag · Nem!!! Ellenöriztem, egyszer már hibáztam Ramónával kapcsolatban...... nem gyöztem bocsánatot kérni D:
zandras · Tag · Viszont ha az 1.-4. képen ö van szerintem jobb mint Kata, csak azt nem értem miért nem rak fel fehérnemüs képet....... fél hogy felismerik????
Fütyülős · Őstag · Nem értem hogy az "extra" szót minek kell moderálni, ill. az utca neveket.
Segít azokon akik nem akarnak belefutni egy lehúzásba!!!
A szolgáltatóban mi a moderálandó? Nem nagyon értem.
Valaki felhomályosítana!