Én Esztergomba vagyok mostmár.Igérem nem fogtok bennem csalódni.Puszi
Én Esztergomba vagyok mostmár.Igérem nem fogtok bennem csalódni.Puszi
Nem írok igéző szavakat aki ismer,tudja milyen vagyok.
Te még nem?Akkor itt az ideje,gyere ismerkedjünk meg.
Gyertek és tapasztaljátok meg hogy milyen egy kedves odaadó lány aki imádja a szexet.Garantálom hogy nem fogsz bennem csalódni.Viszont elvárom a korrektséget és a diszkréciót.Gyertek próbáljatok ki.Csókkkkkkkkk
Sziasztok makktársak Bella számomra nagyon nagy csalódás azt hittem jobb szolgáltató képeken ő van de kicsit el van hizva !!!! és idegesítő hogy a másik szobába valami vagy valaki motoszkál! Igaz városban ő a ***moderálva***de akkkor is....
Én láttam a városban Bellát és tényleg nem is hasonlít a teste ezekre a fotókra,meg is döbbentem,ha nem arcfotóval hirdetne meg sem ismertem volna.Szomorú,hogy az ilyen lányok lejáratják a környéket, az oldalt az ezer éves fotóikkal!!!
Más városban 30-40 lány dolgozik és mégsincsen piszkálódás,itt pedig egy-kettő lealacsonyodott szinten levő bálna szurkálódik,mert nekik nincsen vendégük napok óta és inkább unalmukban engem ocsárol itt és hivogat,mint hogy magával törödne.Kiméljetek a zaklatásaitoktól
husikám,én élőben is így nézek ki mint a fotókon,ha ez neked bálna akkor te mi vagy!? :D Én nem panaszkodom nekem vannak vendégeim annak ellenére,hogy nem vagyok egy aluljárós ......,mint egyesek.;) hahaha.......
Én fel merek tenni ide teljes alakos fotót amin a kezemben kézzel írott dátum van....,vajon te is?;)
Kedves Parabella nem értem hogyan adták meg neked a fényképgaranciát mikor háromszor akkora vagy mint a fotókon.Vállald fel magad és dolgozz normális *rakon és akkor nem fognak csesztetni a lányok.A bálnaságról meg ne is beszéljünk mert undorító vagy!Nem ártana pár új fotó drága!!!!!!!!!!!
Hozzáteszem hogy itt mi keresünk mert jó a szolgáltatásunk és évek óta itt vagyunk!!!Nem hinném hogy olyan jó a szolgáltatásod mert akkor nem panaszkodnának a vendégek!!!!!!!!Sok sikert neked!!!!!!!!!!!!
Kedves Bella!
Azzal semmi gond,hogy valaki nem vékony,viszont az már igen is probléma,hogy nem vállalja fel önmagát,ezzel becsapja a hozzá érkezőket......ez nem lejáratás volt,ez tény és csak megerősítettem az úr állítását,mivel láttalak a városban!
Én felvállalom magam hogy nőiesen telt vagyok és büszke vagyok rá mert a vendégek és a pasik imádják!Csak én veled ellenbe arányosan telt vagyok!Úgyhogy ne ócsárolj itt minket mert senki sem járat le csak közöljük veled a tényt!Legyél normális jó szolgáltató és szeresd amit csinálsz mert a vendégek észreveszik ha nem úgy állsz hozzá!!!!!!!!És ha így folytatod előbb utóbb lejár a mandátumod itt a városban!!!!!!!
Mimi és Melissa? Szerintetek nem járatjátok le magatokat ezekkel a beírásokkal? Elárulom: DE! Aki valóban jó szolgáltató az nem irkál a fórumra katasztrofális stílusban, hisz az írott szó többet mutat mind pár fotó... Ha hallgatnátok, bölcsek maradnátok, de igy ez szánalmas!
nem gondolom,hogy a stílusommal gond lenne,nem állítottam valótlant,max megerősítettem a vendég véleményét a külsejével kapcsolatban.
A hölgy szerint ez lejáratás (csak annyira járatom le hogy,küldtem már hozzá vendéget legénybúcsú miatt amit én nem vállalok,akkor még Dorogon hirdetett...), szerinte én bálna vagyok és nem keresek.......,na mindegy én leírtam a véleményemet-tapasztalatomat,nincs több hozzáfűzni valóm a témához!;)
Két leharcolt szutyok,idejártok hazudni? ezzel csak magatokat járatjátok le!! Írkáljatok csak ha jobb dolgotok nincsen!
sziasztok először is szép napot mindenkinek, nem szoktam fórumba írogatni mert felesleges, kedves Melissza köszönjük a reklámot de nincs rá szükségünk megvagyunk nélküle is. kívánok mindenkinek sok vendéget ezen a meleg nyári napon. KIRA
Kira!
nem reklámnak szántam.....,szerettem volna az igazamat bizonyítani.;)
neked is szép napot,puszi!:)
Sztem nézzél tükörbe Parabellácska és nézd meg hogy ki a leharcolt!Valamit el tudtál érni ebből a ***moderálva***?Albérletből albérletbe járkáltok egy bőröndötök van az is szexy melós ruha!Nincsw normális életetek!Senkiházi vagy az is maradsz és ráadásul egy buta liba!Nem járatjuk le magunkat hanem küzdünk az igazunkért és a normális vendégekért hogy ne legyenek átverve!!
ne foglalkozzunk tovább vele,vicc az egész.....,most beszéltem Kirával és az itteni hozzászólást nem is ő írta,pedig az ő hirdetését dobja ki,az ő aláírása van ott.Meg volt döbbenve és utána fog járni a dolgoknak.:)