Íz(le)lések és lövések :-)))
üdv:
spray
Íz(le)lések és lövések :-)))
üdv:
spray
Melanie19 Gyönyörű. Vékony, formás, puha, szexis. De ezzel el mis mondtam minden jó tulajdonságát.
Nekem valami nagyon gyanús. Lehet naiv, tapasztalatlan vagyok, de.... Kapásból besötétített, a puncijához hozzá se lehetett érni (mintha titkolna valamit), belülről nagyon furcsa érzés volt, szűk, nedvesség mentes, olyan mint egy szoros zseb. Van az a képe amin hátulról van és a falnak támaszkodik. Nagyítsátok már ki, mi az a vaskos valami a lábai között?
Biztos, hogy születésétől fogva nő? Elnézést ha hülyeségeket beszélek, de belém bújt a sanda gyanú és eléggé zaklat a gondolat... Nyilatkozhatnának tapasztaltabb makktársak.
Hibátlan.....
sziasztok dolli 23 Debreceni szökeségnél járt már vki vagy infoja vkinek van rola semmit nem találok seholsem ?
Semmi bajom a szájrapuszival, sőt!! Csak meglepődtem, mert nem szokványos, h arcra puszi helyett a szájoncsókolást erőltesse a kedves hirdető...
üdv:
spray
Taplónak én se mondanám. Inkább csak úgy, hogy a barátnő feeling nem ilyen. A beszélgetés része sajnos elég minimál. Ha kérdeztem válaszolt, ha próbáltam valami viccessel oldani hangulatot akkor kedélyesen nevetett rajta egy rövidet, de ennyiben kimerült a kommunikáció részéről. Vagy ahogy a kolléga írta alant szimplán csak nem voltunk neki szimpik.
Ettől függetlenül készségesen torokra veszi az ember fiát kérés nélkül, szóval ha valakinek ez a része a lényeges akkor hajrá hajrá.
helló
amúgy rendes a csaj, nem tapló, lehet veled volt az csak, de én szája szoktam lőni nem fejen :D :D
Mibajod a szájrapuszival? 😀😀😀
Méri 50
Blokkolás néhány héttel ezelőtt a nyolcadik emeleten történt (azóta úgy tudom, elköltözött). Kor stimmel. Arc átlagos, kedves mosoly. Érkezéskor puszi.....én hülye, arcra próbálkoztam, de addig cselezett, míg csak szájra adta vagy kéccer.
Termetre alacsony, kedves nő jó fiiilinggel, aki érti a humort.
Zuhanyzás után az ágy szélére ültettem és eléállva kaptam finom franciát; a saroktükör pont jó helyen volt:-P. Ágyra kerüléskor szólt, h a melltartót nekem kell eltávolítanom, ha akarom..
Nagy, természetes, feszesbőrű cicik, finom bimbók. Punci finom, ízletes, a hölgy élvezte ahogy nyelvvel kényeztettem.
Fordulás után paciban lőttem is, itt végem lett: rég voltam nőnél és jól is lovagol a lobogó cicikkel.
üdv:
spray
Sziasztok.
Egy komoly "versenyző" után érdeklődnék, hátha van valakinek valami infója.
Kb. 10 évvel ezelőtt, hirdetett, Sexi Érett Szőke
néven egy nagyon dögös szőke középkorú
nő.Aztán eltűnt, persze .
Emlékszik még rá valaki? Estleg info ?
Előre is köszi.
Engem is érdekel..... Előre is köszönöm....
Sziasztok!
Keresnék olyan türelmes és elfogadó lányt, aki "boldog időtöltést" nyújtana egy korosodó, műtéti sebektől meggyötört testű, nehéz mozgású, intelligens pasinak.
Sajnos, belefutottam olyanokba, akiknek számít a külső, üzlet ide vagy oda. Őket is megértem, hisz szabadon dönthetnek, kiket fogadnak. Bízom benne, hogy vannak nyitott, "vállalkozó szellemű" lányok.
Szívesen fogadnék személyes ajánlásokat!
Köszönöm!
sziasztok
valaki már járt itt?
jöhet priviben is
köszönöm
Szerintem ár értékben jó,mivel az alapban szinte minden benne van ami más lánynál plussz,szerintem nagyon jó hölgy,csinos,jó cicik,nagyon színvonalas igényes lakás,én ajánlom😊
Sziasztok!
Olvastam itt, hogy Valentina jó, de nem ár-érték arányban. Ezt más is meg tudja erősíteni? Kipróbálnám, de 30 ropit sokallok fél óráért (40 az óra), úgy hogy ebben semmi extra nincs!
A vörös teltkarcsú hölgyre gondolsz? Ha igen, akkor ő nagyon atom, legalább is nekem, én szeretem a nagy ciciket, nagy popsit. 😃 Kedves, aranyos, normális, a technika jó, ajándék normál, szerintem minden tekintetben kielégítő. Ajánlott kategória teljes mértékben! 😉
Sziasztok!
Nincs valakinek infó?
Igen, valóban, én is olvastam!
Asszem Nati adatlapján pont ezt olvastam a héten, de most nem látom a hírdetést!
Sziasztok Lili (27)-ről tudtok nekem tapasztalattal szolgálni. Jöhet akár privátba is.