Köszi a számot Maya, és mikor leszel bekapcsolva?????
Köszi a számot Maya, és mikor leszel bekapcsolva?????
Kedves Gróf!
Valóban elég tájékozottnak tűnsz:)" Chrisztina35"-ről van információd? Természetesen bárki véleményének,tapasztalatának örülök.Itt szeretném megragadni az alkalmat,hogy felhívjam a hölgy (vagy managere) figyelmét ,hogy célszerű lenne a nevet Krisztinára vagy Christinára változtatni mert ez a hibrid kicsit mókás:)
Viszont sophie határ esett
Grof kurátor!Te mindenkinél voltál?Én voltam náluk és igazán kellemes volt.Kedvesek nem sürgetnek ...Kiváncsi lennék hogy te honnan vetted ezt az infot.Én csak ajánlani tudom orsit és gingert !
Kyra25 néhány napja eltünt a hirdetése..............
Nemrégen voltam Sophie kezei-lábai között...Mindenkinek ajánlom!
Tiszta udvar-rendes ház. Rendezett körülmények között korrekt árakkal. Nekem bejött, még tuti visszamegyek!
Miért hirdet a Nicol,ha újra sohasem elérhető???????????????????,
Kyra, profi a csaj. A fotókon ö van!
Sziasztok!
"Franci... Orsi És Ginger"-ről tudtok valami infót adni? :) újonc vagyok errefelé, esetleg ha valami tippet tudnátok adni, hogy kihez lenne érdemes menni hálás lennék, a fiatalabb korosztály érdekelne ;)
előre is köszi
Hello!Sajnos nem az én hibámból történt de ígérem,hogy hamarosan rendezve lesz a tel.szám.
Hello,Nicolról tud valaki valamit,a hozzátartozó szám mindig kivan kapcsolva.
Sziasztok!
Jázminról és Lilláról tud vki vmit???
Köszönöm baba...felkeresem:)
Sziasztok!
Zsaniról valami infó?
Bocs nem csak akartam, de sajnos meg is tettem.
Javítottam Zita.
Tegnap alaptalanul vádolni akartam 3 lányt, nevezetesen Enikőt, Fannit és Emesét.
A vád igaztalan volt, ezért elnézést kérek a lányoktól.
Meggondolatlanság volt az írásom, kérem a bocsánatotokat és jó, valamint eredményes munkát kívánok nektek.
Üdv: Zita
tudok gréti04 tel 06302589776 vékony szexi szöke nagyon friss...van nyelv pircing-je
Kedves volt vendégeim!
Egy sajnálatos tévedés miatt távoznom kellett a VL azon csapatából, ahol Enikő29, Fanni 23, Emese 35-el együtt voltam. Nem voltam számukra szimpatikus, most nem tudom mit adnak be, hogy hova lettem, de felkértek a távozásra és még finoman fogalmaztam.
Az igazság az. hogy elég jól kerestem, de az Enikő már nem, ez is ok a távozásra, a 23 éves lány meg több lányt eltávolított már nála ez nem újdonság. Ő sztároltatja magát. Az Emese lepett meg a legjobban, mert én mikor támadték igazságtalanul megvédtem és most a megmaradása érdekében ellenem volt. tehát kedves volt vendégeim itt nem vagyok már megtalálható, más keresi a fotóimmal a pénzt. A cél érdekében mindent. Fogok még dolgozni és akkor újra találkozunk. A Zita 38-at aki akarta nem hívja, mert aki felveszi magát ajánlja.
Köszönök mindenkinek mindent Z. 38.
Hi mindenki !
Elég szegényes mostanában a felhozatal,szinte semmi új hölgy ,max a régiek több néven futva.Roxana 30 -at.próbálta már valaki,ha igen dobjon már egy infót.
Szép jó napot mindenkinek!!!!!
Szeretném felhívni a hirdető hölgyek figyelmét egy fiatal srácra aki hamis 20ezressel próbált fizetni,de nem ez az első eset...........
Ugyanez a fiatal féri egy kolléganőmnél is megfordult,de szerencsére őt sem sikerült becsapnia!
Lányok!!!!
Nagyon figyeljetek oda erre az emberre!!!!!
További kellemes napot mindenkinek.