Kedves vendégeim illetve akik szeretnének azok lenni!!! Ha megbeszélünk egy időpontot és valami közbe jön és nem tudtok eljönni , akkor legyetek szívesek szólni, hogy TE HÜLYE K...A, NEM MEGYEK , NE VÁRTJ!!!! Mert ahogy feltud hívni akkor ha jönni szeretne, akkor feltudna akkor is ha nem!!! Igazam van vagy igazam van??????
Az ember lemondja a fodrászt, az orvost, a manikűröst, akkor minket miért nem lehet?????????????????
Annyi elvárást támasztanak felénk, h az örület, de visszafelé ezt miért nem kapjuk meg??????
Egyszerűen nem értem meg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pakolásszuk az időpontokat. Zsonglőrködünk, h mindenkinek jó legyen és erre tessék, annyira nem érdemesít, h lemondja!!!!
De bezzeg, ha nem vesszük fel, mert épp másik vendég van, azt bezzeg a pofánkhoz mázolják!!!!! Hogy így, meg hogy úgy!!!!
De kérdem én mire fel??????
Nem esett itt ki senki különb p....-ból mint én vagy akárki más, nem tarthatjuk magunkat feljebbvalónak a másiktól!!! Egymásra vagyunk utalva!!! Mikor értitek ezt meg?????
Ha csak szívatás lenne, akkor azt mondom, h nagy az isten állatkertje, sok féle ember elfér benne.
De lassan az a paranoid gondolatom támad, h a konkurencia "táblázza be" a csajokat, h ne tudjanak bevállalni mást és az Ő csajuknak legyen melója. Hogy van ez???
Lehet, h sohasem fog kiderülni!!!! De szeretném, ha egyre kevesebb átverés lenne mindkét oldalról!!!
Köszönöm és elnézést ha túl hosszú voltam:)
U.I.: Én legalább a saját nevem alatt fórumozok és nem burkolózok más nick név alá. Lányok! Ha írtok akkor ne legyen ott a lebukás veszélye!!! Ha a névre kattintanak feladja a hírdetéseteket!!! Tudjátok mit tart a mondás!!?? " Ha már szép nem vagy, hülye ne legyél!":)