Hello
Érdeklődnék ceglédi Fannyról.
Köszönöm
Hello
Érdeklődnék ceglédi Fannyról.
Köszönöm
Kedves MakkTársak!
A nyíregyházán a lopós "nílusi székely" azaz ***moderálva*** tudjátok a pitbullos (alias két másik .ci.gány) JELNLEG NETTI NÉVEN hírdet!!! Az ágyról felismerni a képeket...
MESSZIRŐL KERÜLJÉTEK... és adjátok tovább minden ismerősötöknek!!!
HA már az oldal nem tesz semmit a közösség érdekében... hátha egyszer végre eljutunk oda, hogy a lopós cseléd éhenhaljon a pitbulokkal együtt!!!
Üdv.
Molli 21 visszaél a képeimmel!
Csak szólok nektek ne érjen csalódás! Emília,***moderálva***, Bp
Hy. Lovag77 kire gondolsz pontosan?
hello
vélemény érdekelne ezekről a nyíregyházi lányokról: Elena , Szandra , Letti
köszönöm
Mátészalkán ez a lizi egy fogatlan csuda kamu képpel.
Még gyakorold a németet Kató néni!Nem rossz,csak az a mitomén ki akinek válaszoltál az is úgy német,mint én tadzsikisztáni!Namegsztán én Félig "dojcs" vagyok.Van aki úgy mondja,hogy SVÁB!!
Drágám, lehet, hogy engem álruhában. XD
Csak jelezni szeretném a debreceni Cica(27) néven hirdető Hölgynek, hogy az 1. 3. 4. és 5. számú fotói közül a videkilanyextra.hu oldalon egy nyíregyházi Angel30 (31) hirdető, eléggé el nem ítélhető módon visszaélt. A további félreértések és helyszíni meglepődések megelőzése érdekében jó volna a Hölgyeknek tisztázni, hogy valójában kit is ábrázolnak a fotók.
Entschuldigung: alle frauen werden dich finden :)
Hallo! Du bist hier nicht richtig, aber egal, alle frauen werden dir finden :D
Viel Glück und nichts zu danken!
hallo
ich weiss nicht ob ich hier richtig bin...
aber ich bin auf der suche nach frauen die genau in fertöd gegend sind.
bitte um kontaktaufnahme da ich sehr oft in der gegend bin:
meine e-mail addresse: croatian.dream@gmail.com
danke
englisch / deutsch
Hali!
Nem idevág, de keresem a kecskeméti Noémit, tegnap reggel még aktív volt a hirdetése? Mi történt?
Voltam már nála nyáron, csak mivel eltűnt kitöröltem a számát. Hiba volt. Nem tudnátok pótolni?
Hello mindenkinek!
A Brigi hölgyhöz van hozá füzni valom,aki habár egy rövid ideig volt fent,mégis sokunk fantáziáját beindította.
Amit vele tapasztaltam e@mailezés közben:
1.Válaszol a leveleimre.
2.Nagyon nehezen lehet ki kérni ,hogy a ...TÖRÖLVE....
3.Kértem tőle fotókat róla,ugyanis senki se szereti ha zsákba macskát vessz.,azt mondta majd küld.
4.Telefonban nagyon szexi a hangja.
5.Ha elküldi a fotót akkor,szerintem meg is látogatom,ha külsőleg megfelel az elvárásaimnak.
Ha valaki többet tud irjon.
Új lányt Nyíregyházán ismertek ?
Nézzél meg jobban legközelebb,ha egyéltalán valóban voltál nálam!
MIRŐL beszélsz barátom egyáltalán ki az a lessi mert azt én sem tudom!!!!!!
Kedves üzenet!
Beírhat minden fórumba, ha a válaszunk egy helyen nem elég...
Először is, mi nem bíráljuk Hirdetőinket a szerint, mennyire korrektek vagy sem, ez nem a mi dolgunk. Mi csak hirdetési lehetőséget kínálunk.
Másodszor:
Természetesen lehet számot cserélni, de akkor csak az újat kellene használni. Az Ön által a fórumban megadott szám alapján talált előző telefonszámával van aktív hirdetés jelenleg is oldalunkon!
Tehát a szabályok szerinti egy ingyenes hirdetési lehetősége megvan.
VL
anettka vagyok .mindig találnak valamit ami miatt nem akarnak felrakni .korrkt szolgáltató vagyok nem vagyok roma tiszta igényes csinos ápolt hölgy vagyok.számcsere miatt kötöttek belém ..a v.lányon.mert több számrol hirdetek könyörgöm zaklattak vettem másik kártyát .erre letiltottták .huuuuuuuu.ez már idegesitő.aki nem hiszi hogy milyen vagyok járjon utánnnna itt a számom.06308298729 jah és nem vagyok lehuzós.