koszi freddy a jo tanacsot,ajanlom mindenkinek megfogadni!!
koszi freddy a jo tanacsot,ajanlom mindenkinek megfogadni!!
épp tapasztalatokat gyűjtök, amit meg is osztok azzal akit érdekel
telefonon egyeztesd a lehetőségeket és pontosan kiszámolt összeggel menj, amit adj oda előre, mert lehet nem kéri, de időközben lenyúlják tőled és még meggyanusítanak hogy nem akarsz fizetni
ha előtte ragaszkodik a zuhanyhoz akkor az már gyanús, közben lenyúlják a pénzedet, ha mégis maradnál menj az ajtóhoz és zárd kulcsra te magad
ha megbeszéltétek az időt, megérkezel de még kér 5-10 percet mielőtt láthatnád vagy beengedne, bármire hivatkozva, akkor jobb ha messze kerülöd a környékét, mert épp felkészül a futtatójával a lehúzásodra
ja és sok lány szép fehérnek néz ki, tényleg ő van a képen, csak épp kifakítva, valójában elég sötét kissebségiek, de az csak szeméylesen derül ki, neveket nem írok, mert akiknél jártam most épp nem hirdetik magukat
Kedves Zsolti!
Ha gáz nőnek tartottál,akkor minek jöttél be a lakásba,jah és még azt mondod hogy koszos vagyok akkor hogy birtál velem lenni????Edig még nem panszkodott senki,sőt sokan vissza is járnak!Pusy Evelin
Sziasztok,VIGYÁZATOK a szabolcs-megyei nyíregyházi Vanda nevü lányal,mert lop.Tölem elopott 5000-forintomat,melesleg csak 17-éves az ő elmondása szerint.A telszáma:06-20-401-5627.
kedves Lolita!
Hülyének tartom azt a lányt aki nem elöre kéri el a pénzt! Ez csak a saját butaságát bizonyitja! Erröl ez a véleményem. Ha pedig valaki kamuzik a fotóival, vagy adataival ne haragudj de ugy gondolom az nem ide való!
Az a baj, hogy nem tudatosul benne, hogy ez egy szolgáltatás és ha valaki hiteltelenné válik akkor nem fogják ugy keresni, mint azt aki hiteles. Alaptörvény.
Evelin 19 debrecenben egy nagyon gáz nő ,senkinek nem ajánlom büdös koszos fujjjjj
Tudna valaki véleményt mondani Komáromi csajokról?
Pl Dina....
Szia! Nem ismerek minden lányt, de Lessi nem "bögyös" és nem a...TÖRÖLVE... utcán van!:P
Ha nincs megbízható infód ne húzdd le a csajokat!!! Senki nem tart pisztolyt a fejedhez, hogy elmenj hozzájuk! Van kezed és intézd el magad otthon!!
Seggfej!
Üdv Mindenkinek!
Szia! Kinga vagyok. Telefonszámom: 06-70/260-1578 Sajnáljuk! A kívánt tartalom nem található vagy jelenleg nincs megjeleníthető állapotban . Ajánljuk figyelmedbe a következőket: Sajnáljuk! A kívánt tartalom nem található vagy jelenleg nincs megjeleníthető állapotban . Ajánljuk figyelmedbe a következőket: Sajnáljuk! A kívánt tartalom nem található vagy jelenleg nincs megjeleníthető állapotban . Ajánljuk figyelmedbe a következőket: Sajnáljuk! A kívánt tartalom nem található vagy jelenleg nincs megjeleníthető állapotban . Ajánljuk figyelmedbe a következőket: Sajnáljuk! A kívánt tartalom nem található vagy jelenleg nincs megjeleníthető állapotban . Ajánljuk figyelmedbe a következőket:
A kívánt tartalom nem található
Szia! Moni Cica vagyok. Telefonszámom: 06-70/268-8278
Szia! Lessi vagyok. Telefonszámom: 06-20/319-3521
Szia! Lilla vagyok. Telefonszámom: 06-70/208-3988
Szia! Jázmin vagyok. Telefonszámom: 06-20/992-3577
mind az öt hirdető ugyan az a személy ...TÖRÖLVE... rövid hajú vörös bögyös
Sajnálattal olvasom,hogy a lányokkal nincs minden rendben, de azért felhívnám a figyelmet egy férfira.Bejelentkezik úgy mint egy törzsvendég aztán fizetés nélkül távozik.A lányok is sokszor bizalommal fordulnak a vendégek iránt, hogy majd az aktus után fizet és akkor jön a szöveg, hogy a pénztárcáját lenn hagyta a kocsiban és végül elhúz fizetés nélkül.Akkor miért vártok bizalmat a lányoktól?
Sziasztok!Nagyon ajánlok nektek egy csajt(Anett 24)Budapestről. Nagyon csini,persze az is jó lenne ha a képeken ő szerepelne. Sajnos mikor kinyitja az ajtót előtted akkor egy kicsit más látvány fogad majd.Ezen ne lepődj meg! Ajánlom , ha szereted hogy lehúznak, ha szereted a "meglepedéseket", ha szeretsz többet...TÖRÖLVE... Sok sikert fiúk nekem ennyi elég volt a hölgynél!
Ma meglatogattam KINGAT / 28 / Miskolc. ***SZABÁLYOKKAL ELLENTÉTES TARTALOM MIATT TÖRÖLVE***, tusolas utan kb 10 percig voltunk eggyutt. Egy nagy darab nulla.
Kerem ne mennyetek hozza, keruljetek ki. Mert nektek se nem fog osszejonni , mert o ugy akarja, csak lehuzza a penszt.
O egyszer MISKOLCON, utana Fehervaron, vagy Veszpremen tartoszkodik! Azert jo nezetek meg a kepet, es jo figyeljetek ne hogy KINGA-hoz mentek.
Udv. King Szlovakiabol.
Szia Eszkimo,
Igazad Van hogy a miskolci Virag egy nagy darab nulla. Neki mindegy, mert meg fogja valtosztatni a nevet. Mert ma Amanda is volt. Kerem soha nem menni hozza.
Koszi.
Elnezest szeretnek kerni hogy nem a ``bejelenteshez`` irtam a hozzaszolasom,de ugy latom miutan beirtam ezt,a holgy el is tunt az oldalrol.legkozeleb oda figyelek es a megfelelo helyre fogok kuldeni a megjegyzeseimet.tisztelettel Figaro
Üdv mindenkinek. Saját szubjektív véleményemet és élményemet osztanám meg, Sopronból.
Felhívtam egy új leány, Vickyt (24) (70/2338185). Szokásomhoz híven rejtett számról, amit fel is vett. Nos, ez volt az egyetlen pozitívum :-S
A leányzó a Kőszegi úton teteje felé, családi házas környezetben "rendel", parkolást a ház előtt gondolta, de eléggé szem előtt lett volna a kocsim, szóval egy közeli kisutcában parkoltam le. Egy kis szoba, rendetlenség, bűz, kosz. Már ott ki kellett volna fordulnom, de maradtam. A hölgy korát nem tudtam megtippelni, de 30 alatt van. A neten látható képek nem igazán fedik a valóságot, ha egyáltalán azokból meg lehet bármit mondani. Van benne a vonóból (ej de szépen fogalmaztam), Nyíregyházáról jöttek szerencsét próbálni... Miután megbeszéltük, a dolgokat, törülközőt kértem, amit nem tudott adni, illetve közben levetkőzött, ami tovább lohasztotta a kedvemet, mert erős p*naszag csapott meg, szóval azonnali fájdalmas búcsút vettem, mondhatni "elmenekültem". Abszolút NEM AJÁNLOTT kategória, 2/10, a kettőt is azért kapta, mert nő volt, és nem férfi :D Szerintem ERŐSEN KÉTES HIRDETŐ
A számát azért írtam ide, hogy nehogy a nevét és helyszínt változtatva más is belefusson, habár tudom, egy telefonszámot lecserélni manapság nem nagy kunszt.
Kérném, ha bárkinek hasonló rossz tapasztalata van, ossza meg itt a fórumon, ne csak olvasgasson, hogy az ilyen lányoknak esélyük se legyen megmaradni.... mert magunkal b@szunk ki.
Kedves figaro_85_ro!
Kérjük, ha tudja bizonyítani állítását (valódi kép pontos linkje), akkor használja oldalunkon a Bejelentés lehetőséget.
Köszönjük!
VL
Kedves Csenge!
Köszönjük a jelzését. A tegnapi délelőtt folyamán már mi is észrevettük, és léptünk is...
VL
Lányok vigyázat,lenyúlós partner jár a városban!
Értékeitekre fokozottan ügyelni!
A napokban én megjártam, kb. 8-10 másodpercre hagytam magára a partnert,
és a távozása után üres volt a pénztárcám!
Szia! Barbi-Vivi vagyok. Telefonszámom: 06-70/294-5736
A VL szerkesztőség figyelmébe ajánlom a fenti hírdetés szövegét. Azért ez már nekem is sok. Ti hogy látjátok?
Nyugi... általánosítás nem lesz, de az biztos, hogy ezekután én is óvatosabb leszek mindenhol és lehet, hogy még csak le sem vetkőzök tusolás közben. xDDD