A debreceni Ginánál volt már valaki?
A debreceni Ginánál volt már valaki?
Az más! De itt a kalásban van a kamera, a képek pedig bármire felhasználhatók. (feleség, munkahely meg miegymás)
Az újépitésű házakban pedig a lépcsöház/lift van bekamerázva nem véletlenül.
Mutassál már egy olyat fészen vagy yout-on ahol fel van véve az ember hogy bement!
Kiváncsi lennék!!!!!
amilyen elmebeteg emberek vannak megértem a kamerát.
Már nem járok, amióta a nagyérzékenységü kamerát felfedeztem!
Nem szeretnmém viszontlátni magam a fészbukon, vagy a twitteren. Senkinek sem jó az ilyen diszkréció
Red!
Akkor miért jársz hozzá? Miért dolgozol ellene?
Amúgy pedig messze a legjobb Veszprémben!
- Mindig velünk van, nem váltogatja a helyét.
- Minden vendégével egyformán bánik, legyen dörzsölt vagány, vagy csóró filantróp
- Változatos a programja, mindenki azt kapja, amire vágyik
- A legkedveltebb nálunk, nagyon sok rajongója és a legnézettebb is (és a legkeresettebb) Talán ezt irigyled?
- Igaz nem egy szilfid, manöken alkat, de nem is ezért szeretjük!
- Kellemes, hangulatos környezetet teremtett, ilyen egy igazi szerelmi fészek!
- Nem csörög az óra, ha lejárt az időd, de ne élj vissza ezzel!
Mindenkinek!!!!!! Aki nem hiszi, járjon el hozzá!
Sziasztok valaki Monárol infót:???????????
Sziasztok.
Zalaegerszegen Krisztánál voltam a minap.Nagyon jól massziroz, a kézi levezetése ISTENI :)
Igaz, nem tini, a negyvenes éveiben járhat, de ajánlani tudom..Nagyon kedves, sokat beszélgettünk vele.
Kár, hogy nem vállal be szexet:( Szívesen lettem volna vele.Zalaegerszeg-lLandorhegy ,ott dolgozik, ha valakit érdekel.
Pedig én csak annyit írtam, hogy párosan szép az élet :) és moderálják is az embert. Azzal szerintem semmi gond ha több nő van egy helyen. :D
Lehet,hogy ő már volt mindegyiknél,vagy az ismerősei.:)))
Sziasztok!
Annyi pozitív hozzászólást olvastam itt a győri Korináról,hogy ma elmentem Hozzá!A képei alapján már amúgy is régóta fontolgattam a dolgot!Én is megerősítem,hogy senki nem túlzott a lány szépségével,kedvességével és hozzáállásával kapcsolatban.Már amikor ajtót nyitott,a látványtól majdnem elélv...tem.De ez aztán egymás után kétszer is mergtörtént,pedig általában nem vagyok egy gyorstüzelő.Felsőfokon műveli a fr*ncia nyelvet,nem volt még hasonló élményben részem!Többet nem áradozok,mert úgyis leírhatatlan.Minden tökéletes Nála!!!
sziasztok érdeklődnék hogy a debreceni Dzsenifer-ről,illetve az ugyszinten debreceni kitty-ről tud e valaki mondani valamit koszi.
Dya ö egy tuti kis csaj mindekinek ajálani tudom!!
nem járatok le senkit,csak kérdés hogy honnan tudja valaki hogy ő a tuti,amikor még 70 lány mellette van.jó kérdés..
Vikit mindenkinek csak ajánlani tudom!!!!!!
Ez nem futtatás hanem az igazság. Sorry
Ma voltam Millánál megint. istenien massziroz. Mindenkinek ajánlom.
***Kérjük a hirdetők egymás lejáratásának mellőzését! ***
Jézusom,ennyire azért ne futtasd magad légyszives,ha valakinek megy a biznisz,nincs szükség beszamolokra.
Örülök, hogy jól érezted magad és köszönöm a pozitív vissajelzést. Elég válogatós vagy ez kiderült mikor beszélgettünk de én vagyok Győrben a tuti :)
Judy Goldról lenne szó. Képek a valóságot mutatják ami igen kellemes látvány szóval Ok. Kedves közvetlen hölgyemény. Ami a szolgáltatást illeti arra meg tényleg nem lehet egy rossz szavam se bár csak a franciáig jutottunk el mert durrantam akkorát hogy.... Szerintem visszajáró leszek és ajánlom is mindenkinek.