az a város ahol eddig hirdetem,a város vezetősége megfenyegetett,hogy nyilvánoságra hozznak, mivel rontos a város... bla bla. most nem tudom mit tegyek....
az a város ahol eddig hirdetem,a város vezetősége megfenyegetett,hogy nyilvánoságra hozznak, mivel rontos a város... bla bla. most nem tudom mit tegyek....
De hol van egyébnek kiirva??? én Debrecent irtam,,, amugy Hajdunánás....
Pál-Pusztai · Őstag · Ezt már olvastuk és el is láttunk tanáccsal, ha emlékeim nem csalnak. Nem kell foglalkozni ezzel, persze könnyű ezt mondani!? Saját magát járatja le, aki ezzel foglalkozik. Semmi büntetendőt nem követsz el, ha van ügyvéd ismerősöd, keresd meg, beszélj vele.
Pál-Pusztai · Őstag · Hány helyen hirdetsz? :)
Pál-Pusztai · Őstag · Nem szoktad elolvasni, megnézni azt amit feladsz? :(
Elvileg, csak itt, és piroslámpán,de csak néha, ja és a szexxx.hu, de vannak társoldalak, és ott nem is tudom ,hogy fent vagyok...
De szoktam, elmondanád melyik oldalon van??
Pál-Pusztai · Őstag · Ezt is tudjuk! Mi! De most nem mennék 200 km-t! :) Az van kiírva, amit bemásoltam.
Pál-Pusztai · Őstag · Ha nem Te találsz rá, akkor sosem fogod ezt megtanulni! :) Nem olyan bonyolult dolog ez! :)
Pál-Pusztai · Őstag · Ráadásul nem is illik ilyen helyen egy másik hasonló lapot megnevezni! :)
Köszi, ne is egyszerüsitsd meg a dolgom... itt debrecen,,, piroslámpa, jó, szexxx,hu debrecen
Akkor vétkeztem ujra megneveztem, bocsánat érte, el is tünök....
Pál-Pusztai · Őstag · Most ez egy bonyolult feladat végignézni a hirdetéseidet? :) Nyugodj már meg, senki nem akar bántani! :)
Megnéztem, nem találom a bakit.....:))
Pál-Pusztai · Őstag · Pusztán jóindulatból szóltam a nem megfelelő város beállításáért. Ez olyan nagy baj Neked?
Pál-Pusztai · Őstag · Izzóan süt a Nap nyáron, olyankor nem kell lámpa, de világítás sem! :)
Köszi, dehogy baj, sőt hálás vagyok.... csak keresem:)))
Pál-Pusztai · Őstag · A hirdetés jobb oldalán jelenik meg a neved és a város. Írd be a keresőbe a neved, majd nyomd le a keresést, s láss csodát! :)
Pál-Pusztai · Őstag · Ne hálálkodj, hanem figyelj! Oké? :) Ez mindenre vonatkozik! :)
Pál-Pusztai · Őstag · Te véletlenül nem szőke Vagy? :)