Szia!
Elnézést kérek, ha megbántottalak!? Mivel csúfolódtam? Ezt most nem értem.
Pál-Pusztai · Őstag · Szia!
Elnézést kérek, ha megbántottalak!? Mivel csúfolódtam? Ezt most nem értem.
Pál-Pusztai · Őstag · Születésnapi ebéd volt tegnap, erről írtam.
Pál-Pusztai · Őstag · 12-éves korom óta dolgozom, lassan 51-leszek ha leszek. Dolgoztam és dolgozom éppen eleget, most is két ember helyett. Három hét "szabadságon" voltam beutalóval Balatonfüreden, mivel tavaly szívinfarktusom volt, amit túléltem. (..közelmúltban történt helyzetleírásból talán nem is csoda?) Ez alatt jártam be a környéket, de mivel közel voltam át-hívtak, mert sz "iszap" miatt talán szükség volt tapasztalatomra. Mivel megcsodáltam a veszprémi várat így bementem a kiállításra is.
Nem bántottál meg, csak az IQ-kávé tűnt egy kissé sértőnek (nem az én számomra, általában). Örülök, hogy rendbe jöttél, az életedet nem ismerhetem, arról nem írtál, ne haragudj, ha én bántottalak meg! Az viszont biztos, hogy a gyomrát, meg a szexet mindenki szereti :))) Miért beszélünk erről a legtöbbet? Lépek, fiamnak kell a gép. Majd este, ha beenged :)
Pál-Pusztai · Őstag · Ha rákeresel a neten: IO nem IQ a kávé márkája.
"...Ha Budapesten jár, keresse fel referencia viszonteladónkat, ahol a legszélesebb választékot találja bonbonjainkból. Emellett kiváló forró csokoládéval, IO kávéval és más finomságokkal várják a partnereket...."
Pál-Pusztai · Őstag · Na ilyenekből vannak a félreértések. Olvass vissza légyszíves, miről is írtam? :)
Ok. Igazad van, rosszul olvastam :)))
Mikor szorul be az ember a lakásába, mert elromlik a zár? Vasárnap!! Szerencsére jött fiam barátja és kivülről kinyitotta, most lengőajtónk van, míg nem jön a szaki :) Vasárnap lakatost találni, ebéd után, Veszprémben! De sikerült. Még jó, hogy van hevederzárunk is. Ez a boldogság, egy apróság. :)))
szia kató nálunk vásárvollz........................ tele4 pia nful lkohol szióka.imádlak pusti puszi ,na sziaa
ne wélaszolj
XDDD Te már megint beb@sztál!! :)))
Úgy is vagy így is lehet mondani ,de nem jársz messze az igazságtól ,vagy inkább talán túl közel is .......
Imádlak,na szióka,
Látom, kijózanodtál :D Szia, jó éjszakát!
Tudod, mire jó? Rohamosan nő a számláló! Tudnám, mit csinálnak rá? :DDD
Vajon mit? Nagyon sz@rul vagyok,elkaptam valami bacit vagy a tököm tudja de még a forraltborhoz sincs kedvem.
Csak döglök egész nap és sajnáltatom magam,úgy látszik idén hamar jön a nátha szezon.
Pá kató,ezt a pár sort is csak az illem kedvéért írtam,mivel megtiszteltél a megkereséssel.szia szia.
Pál-Pusztai · Őstag ·
Szia! Remélem a zár rendben és a heted jól indult. :)
Szia!
A zárakat majdnem mind lecseréljük, tulaj nem sokat törődött a nyílászárókkal, tipikus kiadott pecó, ettől függetlenül jóban vagyunk. Van meló a lakáson, de most fontosabb dolgaim is akadnak. Ez a hétfő pont olyan volt, mint a többi :)
Esik itt egész nap az eső. Te most merre vagy?
Szia!
Na, most lehet rám játszadozni!! :)
Szia Pál!
Lehet, hogy mindent láttál, de a következményeit nem tudod és jó ez így. Viszont alapjáraton kedves, rendes, csupaszív Katónéni nem az a pityergős fajta, elő lehet hozni belőle a tigrist is, főleg az anyatigrist és akkor az Isten mentsen... Egyszer valaki már megtapasztalta, azt hittem, többször nem lesz rá szükség, de igen! Most.
Pál-Pusztai · Őstag · Most mi történt? Pesten voltam ma, nem vagyok képben. Jóéjt Mindenkinek. ¤*
szega palcsi,én is most szabadultam a kötelességek alól,de benyaltam pár felest és felszabadult az öntudatom
...........................................már minden szép és jóóóóó