Szia!
A galócával azért vigyázz!! :)
Szia!
A galócával azért vigyázz!! :)
laza 30 perc altt kész lett.minden csak a logisztikán múlik.
Pál-Pusztai · Őstag ·
Azt is szedtem, anyósomnak! :)
meg kptad.remélem!!!!!!!!!!!!!!!!! nem kis unkámba került.:))))))))
Gondoltam :DDD
Megkaptam, de ahhoz kajának nem sok köze van :)))
ez már okééééééé?????????????????? :))))))))))))))))))))))))
HÚÚÚÚÚ.bakker Kató ez vér ciki ,ég a pofám ,de még a szővegkörnyezet is tök félreérthető. De azért a kép sem rossz erotika romantika ,kalinka palinka.
Na, ez már kaja a javából, meg is éheztem! :) A másik is tetszett azért, valamire biztos jó lesz :)))
Szép napot!
Megvettem a hétvégi ebédhez a hozzávalókat, már csak főzni kell, aztán enni. Már szeretlek :)))
Boros kola ,elötte aperitivnek laza votka.de csak úgy tőgymelegen.:)))))))))))))))))))))
XD Te haspók és alig alkesz!
Pál-Pusztai · Őstag ·
Szia!
Nálunk tejszines sütőtök-krémleves, pirított tökmaggal meghintve, tökmagolajjal csurgatva. Tepsiben sült füstöltszalonnával betakart és fűszerekkel bolondított pulykafelsőcomb, hagymás-tepsiskrumpli pároltkáposztával. Málnával ízesitett és díszített tejszines-túrótortával zárjuk az ebédet. Aki kér, IO-kávét is kaphat tejszinhabbal, némi vajas keksz társaságában. Jó étvágyat Mindenkinek! :)
Ez üt!! XD
Miről szeretnél beszélgetni? A vörösiszapról, vagy a meztelencsigák nemi életéről? :)
Na, mi ez a "csend"? Alig vagy cinikus, de ez az intelligens emberek kiváltsága. Nekem bejön.
ha direkt,h nem kib@szott jóóóóók
kezdesz egyre izgalamasabb lenni.:):):):):):)
igyekszem :)
Pál-Pusztai · Őstag · Bocsánat de vendégek jöttek, itt kellett hagynom a gépet. Az ebéd nagyon jól sikerült, szinte minden elfogyott. A leveshez készült még sütőben pirított kifliszeletkékre olvasztott gorgonzola sajtos falatkák és olajban hirtelen sütött sózott zellerlevélkék. :) A többi változatlan volt. Minden elfogyott, az utolsó morzsáig.
Szia!
Nálunk minden elfogyott, vándorkaszának kiváló receptjei vannak ragadozók számára. Hiába csúfolódsz!
Merre kirándultál mostanában? Tudod, az emberek többsége, köztük én is, legfeljebb irigykedhet rád, mi hétköznap dolgozunk, ha esik, ha süt a nap. Viszont egyszer nyugdíjasok leszünk és mi is felfedezhetjük azokat a helyeket, vagy egy részét, ahol megfordultál, megfordulsz. Én a kiállításokért annyira nem vagyok oda, nem is minden festő jön be, nekem Vasarely a kedvencem. Pécsen voltunk (nem most), akkor épp nem külföldön voltak a képei, az egyik szobába belépve megszédültem.
Az a kiállítás tetszett, órákat nézegettem a képeit, miután egyenesen tudtam járni :) Hát, másnak Munkácsy. Őt is láttam már, de hamarabb végeztem, ízlések és pofonok.