Lányok segitséget szeretnék kérni nem tud valaki valamit B.Laciról 50-es Keszthelyen született utolján Becsehely fele látták. Köszi
Lányok segitséget szeretnék kérni nem tud valaki valamit B.Laciról 50-es Keszthelyen született utolján Becsehely fele látták. Köszi
Helló nowone!!
Az természetes... a szájöblités, nekem adott is a fürdőben a LISTERINE szájviz,ám hippó is van, ennek ellenére, nekem necces a csók, igy valszin még kerülgetjük továbbbra is egymást!:)))
Itt vidéken a punci olyan a nőknek, mint a férfiaknak a farok:))
Üdv pircsi
Hűha! A punci olyan, mint a farok? Akkor én eddig csak popót "csináltam"? A punci messze van a popótól?
Csókolom Pircsi!! :-)
Megkérdezhetem,hogy te helyileg hol vagy?Csak mert van egy Pircsi akit nem tudok felhívni.Lehet te vagy az.
Hát lehet én vagyok hüle:)) vagy aki nme tud különbséget tenni a popo, és punci között,,:))) Szagolj hátha sikerül?))
Szia!
Reműélem nem én vagyok akit nem tudsz felhivni,Pircsi csak egy van, és az én.,...Hajdudorog!!!!
Szagoltam! És mindig a popót választottam! :-)) Lehet, hogy Gyuri vagyok.
Kinek a pap,kinek a papné!!:))) Nekem a fia:)))
Üdvözöllek Bélapapa!!Rég láttalak erre!!
Nekem a persely is megfelelne!? :)
Nem félsz,hogy beleszorulna??:)))
Nem, mert olyan kicsi! :)
Tudod mikor a férj,bájolog a tükör előtt, és mondja asszonykájának...ha 5 cm-rel nagyobb lenne, király is lehetnék, no igen válaszol a feleség, de ha 5 centivel rövidebb lenne, királynő is lehetnél:))
Annyival nem lehet rövidebb hisz csak 2cm! :)
Szépet és Naposat Mindenkinek! :)
Pál-Pusztai · Őstag · Tegnap nem engedett be a rendszer valamiért!? Ma sikerült! :)
Rosszat tettél??:))
Szia Pircsi, szia mindenki :)
Szia Hexe....