A lihegés előttem sem ismeretlen:)
De van olyan is,aki felhív,érdeklődik,és utána megkérdezi,hogy nem segítenél kiverni?:)Erre azt szoktam mondani:bocs,telószexben nem vagyok jó.
Egyébként nem biztos,hogy a csóróság az oka az ilyen telefonoknak.
Edit (53)· nyíregyházi szexpartner · Lelkes újonc · A lihegés előttem sem ismeretlen:)
De van olyan is,aki felhív,érdeklődik,és utána megkérdezi,hogy nem segítenél kiverni?:)Erre azt szoktam mondani:bocs,telószexben nem vagyok jó.
Egyébként nem biztos,hogy a csóróság az oka az ilyen telefonoknak.
Édes vagy Ditke... de nem bosszantó ez?? azt hiszi ha visitok akkor élvezek is... ez azt hiszi ő Isten?? odaveri és hagy visitson, arra nem gondol hogy egy puncival ugy is lehet bánni mint egy hangszerrel,persze valamilyen szinten igazza is van.. ha időre megy a dolog akkor mindent belead, de akkor se beszéljen ilyen tiszteletlenül..
Ezzel most kihivtam magam ellen sok ember haragját, remélem lesz aki érti miről van szó ,és reagál is!
Edit (53)· nyíregyházi szexpartner · Lelkes újonc · Nem hiszem,hogy sok ember haragját kivívtad volna.
Én személyszerint igazat adok neked.
Ha ezt az egészet máshogy tálalta volna,nálad sem verte volna ki a biztosítékot..ebben biztos vagyok.
Nagyon tetszett ahogy kifakadtál....még mindig mosolygok:)
szevasztok Betty érdekelne de eltünt az oldalról. vki tud róla vmit? 06705567161 ezen a számon hirdetett de nem lehet elérni
Még, hogy nem létezik a Trabant!:DDD
És hidd el, nem szoktam "mindent elhinni":)
Nem mindig, de ebben az esetben valóban érdekelne...
(És ha én már válaszoltam rá, akkor az nem túl jó előjel a hölgynek, ezért próbálkoztam, hátha!:D)
Valóban nagy lehet a bűnöd, ó Sötétség Angyala. Ne habozz, nyisd ki ajkad, és szólj harsányan! Hallja meg mindenki, s rőkönyödjék.
Már itt a bűn, csak rajta a lepel, valódi arcát a tett tárja fel.
A tett tüzére jeget fúj a szó!
Az valódi nagy, ki fel nem indul, ha nagy oka nincs. De szalmaszálért is küzd nagyszerűen, midőn becsület, ami fennforog.
De rendben, elismerem a hasonlat kissé sántít!:D Mondjuk inkább úgy, hogy nyilván nem véletlenül kerül "kicsit" többe a MU, vagy a Barca meccseire a beugró, mint mondjuk a PMFC - Videoton "örökrangadóra":DDD
Remélem a MU játékára nem fogom megkapni, hogy felhígult, főleg egy bizonyos (nem túl távoli:D) eredmény miatt !:)
Helló!
Mi a véleményed arról, hogy miért gondolják és mondják azt az emberek, hogy "élni kell"?
Szimpatikus, amit írtál, egyetértek Veled!:)
Köszönöm a válaszodat.
Csenge (23)· debreceni szexpartner · Újonc · sajnos ez igaz
Hali!:)
Lehet, idealista vagyok, de én szeretem a focit még mindig, és kedvelni is fogom!:) Van igazság abban amit írsz, de nem csak erről szól a dolog! Ha nézted tegnap a Magyar Válogatottat (most írhatom nagybetűvel, mert fociban nem sokszor lehetek büszke a magyarságomra, de tegnap az lehettem) Mert tegnap a Népstadionban nem volt biznisz, nem volt korrupció, hanem szív és lélek volt, és ezt még az is megérezte, aki nem szereti a futballt! Amúgy örülök, hogy nyertünk, de lehetett volna bármi az eredmény, akkor is azt írtam volna, amit. És ezért szép dolog a sport, bármelyik szakágáról is legyen szó!:)
Szia Neked is!:)
Szerintem minden sport ér valamit, mert örömet okozol vele másoknak. Olyanoknka, akik érted szorítanak, és veled örülnek ha nyersz, és veled sírnak ha veszítesz...
Ami pedig a focit illeti, "csak" egy idézettel válaszolnék:
"Tévednek, akik azt hiszik, hogy a futball élet-halál kérdése. Jóval több annál."
Én inkább azt sajnálom, hogy csak" az apróban hírdetsz!:( Mert így nem jelölhetlek kedvencnek...
Talán inkább ahány ember, annyiféle értelme van az életnek...
Szerinted mi az, ami miatt ekkora tömeget képes megmozgatni a foci? Kérdezhetnék más csapatjátékkal kapcsolatban is, de talán a foci a leglátványosabb az érdeklődők mennyisége miatt. Mit jelent számodra az első csók, a gyerekek első szava? Miért idézel ilyen hosszan mástól?
Ismersz olyan embert, akinek nem fontos az ego? Neked mit jelent az ego? Miért gondolod, hogy "CSAK" nő vagy?
Köszönöm.
Szerinted a sztereotipia kötődik az adott ország kultúrájához, hitvilágához? A munkáddal kapcsolatban érzed-e, hogy az emberek egymás alá-fölé helyezik magukat? Hogyan marad meg az ÉN a megkötött kompromisszumokban? A FÉRFI EGO fontos számodra, vagy lehet, hogy időnként "meg nem értett ellenség"-ként mutatkozik meg? Nemrég tudtam meg, hogy minden egyes emberi utód a magzati kor első hat hetében nőneműként fejlődik. Ez alapvetően átírta bennem az eddigi "hitemet".
Köszönöm!
Mi a férfi feladata, dolga az életben? Ha ez megvan, akkor közelebb kerülünk a foci népszerűségének megértéséhez. Amikor idézel, akkor annak tartalmával abban a helyzetben egyetértesz?