No mi a manó?Ti tudjátok néha miröl is beszélteek??Szerintem nem......de dijazuk szép Esrótét
No mi a manó?Ti tudjátok néha miröl is beszélteek??Szerintem nem......de dijazuk szép Esrótét
Hi itt is!:)
Egyetértek, az látszik a képein, hogy semmi sem látszik!:)
Üdv!
Szerintem a képgarancia miatt akadt ki, meg a szerki üzenete miatt, hogy simán megvédték Playmatet, holott...
Meg azért gondolj bele, ha te adnál ki majdnem 100 rugót, mit szólnál ha visszaélnének a képsorozattal, gondolom nem repesnél a boldogságtól!
:)))
Nem vált szokásommá, csak van egy olyan "rossz" tulajdonságom, hogy nem kedvelem az igazságtalanságot, sem egyik, sem másik oldalról! Ezért akadtam ki akkor is, mikor egy "kedves" nick nekiállt Ginát gyalázni...
Pál-Pusztai · Őstag · Megette a fene, ha nem tudnánk a jelentését ezeknek a kifejezéseknek.
Tiger minden szavát isszuk, hisz biztosítva van, így nem érhet csalódás sohasem!
A Rolfingban nem a "fing" a legfontosabb! :)
Hi!
Bizony be, merthogy igaz!:) Sőt ugyan más hölgy kapcsán, de ismerem a fotóst is, aki készítette (mármint más hölgynek is csinált már sorozatokat, és nem túlzás az ár).
Ezzel nincs is gond, de akkor ha ő nem hajlandó, talán majd Te válaszolsz arra az egyszerű kérdésre, hogy miért...
Szia!
Bocsi, ehhez csak egy megjegyzés, szerintem a fotósok is élnek valamiből, nem? Ilyen alapon mindenfajta fotózás lehúzás lenne, mert gyakorlatilag retus minden téren lehetséges, nemcsak erotikus fotózáskor. Aki pedig jó fotós, azt keresik, és ajánlják egymásnak a lányok, függetlenül az ártól. (Legalábbis én így tudom, de majd kijavítasz, ha tévedek.) Ezenkívül egy profi attól is profi, hogy megkéri az árát a munkájának, ez minden szakmában így van...
(Mercedeszt nem fogsz Trabant áráért kapni, vagy igen?)
B (45)· debreceni szexpartner · Újonc · Szia!
A fotogarancia ingyenes szolgáltatás az oldalon.
Szép napot mindenkinek!
Nekem nem kell féljek ellopják a képemet:))
Pál-Pusztai · Őstag · ..pedig lassan egy éve erre bőrözök! :)
Csak nyugodtan PP..Igérem nem reklamálok, majd azt mondjuk ikrek vagyunk:))):)))
Helló
Dehogynem. Mercedeszt megkaphatod egy Trabant áráért. Akár több órára is, extrákkal... (persze lány Mercedeszről beszélek)
:-)))
Üdv
Helló
Milyen bünti?
Lemaradtam valamiről?
Szia Dark Angyal,!
Köszönöm a dicsérő szavaid... ha eljössz meghálálom:)))))) tudod én lányokkal is jól elvagyok:))) én sajna nem láttom a hirdetésed,,,
Nekem régebben volt elég sok kamus,már én nem 100al hirdetek, aki fontos el van mentve, de azért volt egy két idióta... mindennap más néven mutatkozott be, de már megismertem a hangját,, aztán kérdeztem tőle, hogy van -e még név amit nem használt, többet nem hivott...erre jó ha visszakérdezel, mikor van a nevednapja,,,, ha már gyanus kicsit!!! aztán a szokásos szöveg,,,azzal kezdi leszopol?? Válasz..nincs akkora?,hogy magadat szopd le!!
De a legjobb sztorim az volt mikor albérletet kerestem, és ugyanazt a telefonszámot adtam meg,, veszem a telot, kellemes férfihang. a hirdetésem felől érdeklődne!!Én ugye elcsacsogtam neki,,, épp valahol a popo környékén jártam, mikor beszolt, hogy van kiadó albérlete,,, gondolod a döbbenetem, majd elsüllyedtem....
Szeva Pircsi, ez óriási sztori volt, imádom olvasni a természetes hozzászólásaidat! :))
A kamu-telefonálókat én sem nagyon értem: mi értelme lenne bejelentkezni és nem elmenni? Másrészről velem is többször előfordult, hogy egy lány a telefonban nem volt szimpatikus: unottan válaszolt, igen, nem, ennyi meg ennyi, szinte hallottam, hogy haggyá má', hát hagytam is, de ilyenkor aszongya az ember, hogy ok, köszi, ha aktuális lesz, hívlak. Minek szivatózni?
Üdv mindenkinek!:)
Azért ennyire ne legyél naív!:) Egyfelől vannak olyan fiatalkorúak, akik eldicsekszenek vele később, hogy felhívtak egy hölgyet!:D Másrészt létezik konkurrencia is a világon. Az még az enyhébb eset, ha csak telóznak és felmérik milyen a hölgy, mit vállal és mennyiért. A durvább változat, mikor kérnek időpontot sorozatosan, és nem mennek el. Ez ugyanis az illető hölgynek komoly bevételkiesés...
Edit (53)· nyíregyházi szexpartner · Lelkes újonc · Sziasztok!
Azzal semmi probléma,ha felhív valaki és érdeklődik.
De szerintem Angel is arra gondolt,hogy a sok kamu időpontegyeztetéssel van gond.
Nálam is megszaporodtak ezek a dolgok.
Felhívnak,érdeklődnek,megbeszéljük az időpontot és nem jön el.
Mostanában előfordul naponta többször is.
Ezek javarészt névtelen telefonok,de van aki számkijelzéssel teszi meg...azt azonnal tiltólistára teszem.
Ha nagyon kamunak tünik a telefon,akkor megszoktam kérni,hogy hívjon vissza számkijelzéssel,mert csak akkor tudom komolyan venni.
Szia Bush!
Örölök,hogy látlak itt!!
Sajna nagyon sok kamus van,, meg tudod volt egy idő mikor rendszeresen azért hivtak,hogy beszélgessünk,,állitolag van valami a hangomban amit szeretnek,,,mai napig van akivel egy fél éve csak telefonon beszélgetünk,,,,, No nem félreérteni nem teloszex..azt elutasitom, Inkább a vibrim:))))
De pl 3 napja is hivott valaki, és liheget a telefonba éjjel 3-kor.. mondtam te kis köcsög vered a f...d, mert nőt nem kapsz ugye... rögtön kinyomta a telefont,,,én meg a szemét szeretném:)))) ezt hirtelen felindulásból mondtam, mert ha eszemnél vagyok belelihegek kettőt, ettől még jobban bedurran, és szépen leteszem a telefont, hadd élvezkedjen, és számlázon neki a telo, mert akkik ezt teszik azok nagyon csórók, és nem tudnak megfizetni egy hölgyet sem..
Egy csomó olyan segédeszköz létezik, amivel a nők szexuális kedve növelhető. Itt van például a Mercedes-Benz 380SL
Üdv pircsi!!