Megyek, asszony kiabál, hogy ebééééd!
Derűs napot mindenkinek. Mindig nem jövök be, de majd visszaolvasok, van-e hangulat.
Pircsit meg elviszem a magyar tengerhez valamikor, ha ráér. :)))
Megyek, asszony kiabál, hogy ebééééd!
Derűs napot mindenkinek. Mindig nem jövök be, de majd visszaolvasok, van-e hangulat.
Pircsit meg elviszem a magyar tengerhez valamikor, ha ráér. :)))
No most vagyok KO..most akkor Pál-Pusztai (jelzem óvatján..sajt jut eszembe rola.:)))))))
Nem értem....Most a Király srác vagy te voltál a tengerparton??Passsz feladom,
Amugy mindig jó voltam történelemből, még mindig emlékszem a triumvirátusra:))) Most sem bánnék,,, egy olyan felállást:))
Egy pezsgőtabletta punciba...nedveségtől pezseg, az élvezi, aki élvezi, hogy én élvezek:)))
Ha valoban szebb vagy az ördögnél, egy hajszállal, akkor elmegyek veled.de ugye oda nem haltszik asszonyod hangja...???Amugy meg örülj,, nem azt mondta, hogy vájuhoz:))))
Király=Pál-Pusztai. Olvass vissza, rájössz, ráadásul most elfelejtett átjelentkezni Pál-Pusztairól :)
Na, leírom, hogy nézek ki. 175 magas, 90 kg+10 (kicsit elpocakosodtam, szeretem a hasam), átlagos külsejű, semmi extra, de vonzom a nőket férfias bájaimmal. Megfelelek? Hajam világos barna, szemem kék. Foglalkozásomat majd később, sokat utazom, de inkább a kötrnyéken (50-60 km-es körzetben), munkám miatt. Debrecen most kiesik, meló van, majd a szabadságom alatt kereslek. Jó?
Én voltam az év üzletkötője a megyében, "nyertem" egy egyiptomi utazást, így motiválnak minket, meg a pénzzel.
Lassan kiderül, ki vagyok, aki ismeri az Andreát (Katót). Én 8 éve ismerem, úgyhogy én már mindig Andreának fogom hívni, az új nevét nem tudom megszokni.
Nem gumival csinálod, vagy akkor is jó?
Olvastam, és erre jutottam én is!!
Tetszik a külsöd, de a fogazatod nem irtad az is érdekel:))))) Amugy nekem a férfi Igen itt kezdödik, tudod a kockahas, tör:))ha odabujjok!!
Mikor leszel szabin?? Gratula a sikereidhez!!
Nem ezt gumival nem lehet élvezni, pezseg,,,,, azt érezni kell!!
Ha te igy láttod, és érzed, én tiszteletben tartom, és biztos igazad is van!!
Pál-Pusztai · Őstag · Drágáim. :)
Az izzón is azonnal írtam egy "lebuktató" bejegyzést, emlékszel Gróf a sízős történetre?
Vállalom és mindig is vállaltam soraimat, ezért is idéztem a "Petőfi Színház" mai műsorát! :)
Van aki észreveszi, aki nem az mást gondol! :)
Van aki pedig annyira IQ-betyárnak tartja magát, hogy nem veszi észre saját elszólásait! :)
Pál-Pusztai · Őstag · :) ..na errő beszéltem én is, de olyan "riposzt" jött! :)
Pál-Pusztai · Őstag · Az északi fény megy magától, nincs gondom vele!
Kiadtam az üzemeltetést 20% netto, semmi gond és rinya! :)
Pál-Pusztai · Őstag · Mondtam hívd fel, beszélj is Vele! :)
Megtettem, azonnal megmutatta az "életrajzát" és a jövőjét!
Pál-Pusztai · Őstag · Kénytelen voltam ezt választani, amikor megjelent "császár kurátor".
Meg kellett mutani van egy igazi és vannak "ál-kurátorok"...ennyi! :) Vágod már? :)
Pál-Pusztai · Őstag · 7% netto a jövedelem, ugyanúgy mint Neked egy év múlva! A mostani öttel így is jól jársz, ilyen kevés munkáért! :)
Ráadás pedig a saját "pengetés" védelmi pénz nélkül! :)
Pál-Pusztai · Őstag · Ha ez így megy tovább, bolgár rendszámos Lada-Nivával is járhatok December végén! :)
Ez még jobb volt, mint a debreceni fórum elmúlt 1 hete. Olvasmányos, érdekes, nevetséges, okos(kodó), de főleg az eleje siralmas, olyan nyíregyi-jellegű. De legalább kiderült, hogy egy stabil pont van itt: Pircsi, akit ki nem lehet zökkenteni szokásos pozitív "világnézetéből": a szex mindenek előtt...mégha ezért egy ősi magyar normandiai kikötőt is kell feláldozni.
:-)))
Szép jó reggelt!!
Ez az oldal a szexről szól,Természetesen bármit feláldozok, céljaim eléréséért, Áá mit nekem egy kikőtö:)))
Ha a hétköznapi munkám üzöm, hidd el szöges ellentétben áll a szexxel....de tény,hogy fontos szerep jut életemben, a nemiségnek!!
A vitába soha nem szolok bele, mert néha nem is értem miről van szó, meg nem is igazán érdekel, ki mivel csesztetti a másikat.. ez érdek megint,,, ha nem szólsz ,nem bántanak:)Bár jelzem, egy másik oldalt olvasva, kicsit felment bennem a pumpa... na jó, nem ugy gondoltam,...nem szó szerint!:))))))) de bepipultam, és ennek hangot is adtam...
Puszillok , és szép napot kivétel nélkül mindenkinek!!!
Mit jelent, hogy PAFF A BŰVÖS SÁRKÁNY!!??:)))
A Barkassznál, és a Ladánál, ,már csak az én kislibazöld Trabantom a jobb,...