A vicc meg a sértegetés között némi különbség van, a szmájlik ezen nem változtatnak.
Fiam 15 éves kora óta gitározik, metált, amit te "lélektelen csörömpölésnek" neveztél.
Én és a fajtatársaim okozzák a legtöbb bajt.. Miattam vannak a női börtönök... (csak idézgetek)
Tudod, egy ideig viccesen válaszolgattam, de átlépted azt a határt, ami már nem egymás vicces szekálása.
Én Arch Enemytől egy dallamos, ének nélküli gyönyörű zenét küldtem neked, nem ment át, pedig az minden, csak nem csörömpölés.
A hörgést évekig komoly énektanárok tanítják, míg a popzenében lazán feljavítják egy "énekesnő" hangját, elég, ha szép, meg valamennyire tisztán tud énekelni, de Angelina Gossow, az Arch Enemy énekesnője a saját hangján énekel, hörög, van egy video, egy interjú vele és az énektanárával. Egy gyönyörű szőke bombázó, kellemes hanggal, amikor beszél, és mosolyogva mutatta meg a hörgés technikáját, természetesen, semmi rázom magam. Az együttes kontcertjein mindig több ezren vannak, valószínű, a börtönökből.
Japánban aratták a legnagyobb sikert. Röviden a lélektelen, csörömpölő bandáról, zajról, meg mit tudom már, miket írtál.
Nem kell szeretni, de én Katy Perryről pl. nem írtam, hogy eléggé kurvás (ezt a fiam mondta, aki hallgatja). Nocsak. Nekem meg ő nem tetszett.
Nézd, én nem akartam eddig megírni, de mikor fiam elolvasta, amiket írtál, egy lekezelő mosollyal annyit mondott, hogy "ez az ember itt írta le magát nálam. Tényleg nincs hallása, az ilyeneket hagyni kell." Őt rohadtul nem érdekli a véleményed, de attól még az övé megvan, viszont nem fogja leírni erre a fórumra, sőt sehova.
A zenéről csak ennyit.