:-)
Mit szólnál hozzá, drága, ha mennénk aludni?
:-)
Mit szólnál hozzá, drága, ha mennénk aludni?
Ja, kéne. Holnap meló, kelni kell. Hogy elszáll itt az idő.
Fiamék úgy tűnik, kirúgnak a hámból! Most nagyon büszke vagyok rá. Az én vérem.
Na, akkor jóccak, drága.
Holnapra kerítsd elő Busht, lécci!
Ok.
Üdv és 'cakát.
Drága.
:-)))9
S miért nem tetted?
Sziasztok!!
Olvasgatlak benneteket, hozzászolni nem nagyon lehet, de jut eszembe Bélapapárol tudol valamit Kató??
Szia!
Néha ír levelet. Dolgozik sokat.
Jó estét!
Alszol, eszel, vagy a Barátok köztöt nézitek?
QCP nem tudom mit néz ., én itt vagyok4
Gút és mórgen!
Alszom. Ettem is: "bokrod" maradékát fogyasztottam el. Nem lehet mindíg későig csetelni!4
:-)))9
Pircsi itt volt, de te már lekoccoltál.
Lehet este benézek, de nem biztos.
Üdv
Kicsi rajongójoim, szóliccsatok eccerűen Elnöknek - legalábbis a bokornál jobban hangzik :)) Mizujs, egy este 7 oldalt leveleztek, timáregészenegymásbazúgtatok!?!? Az jó, lehet gyakorolni a pláátói szexet - jut eszembe Kató, a netsex is plátói?!?! merakkormelléfogtunk :))) Ja figyu tennap hallottam: "Az érzelem nélküli sex olyan mint a rágó. Az elején finom, de hamar megúnod." Mire a válasz:"Ja, azér árulják ötösével." :))))))))))) Kuszi, Te is hallhattad, ha jó időben jó helyen jártál! Ja, nem válaszoltál, hogy Orsi a franciánál voltál vagy másik Orsinál? Egyébként én már kitaláltam a tökéletes nőt, legalábbis ha Debrecenre kell korlátoznom: elmegyek az egyik nyafkához, és ha már alakul az odavissza, felhívom Katót, hogy teljes legyen az élvezet!!..vazze....most gondolok bele ez qrva jó 5let.....úristen egy igazi hapsinőész spricceléshatáron........anyáááámm........ nemongyátok, hogy lehetetlen!!! Kató!!! ugye felveszed?!?! veszek Neked hajót, 6árbócost!!! kabriót hamutartóval!! Nna!! :))))))))))))))))))))))
XD Megdumáltál.
Addig érek rá, míg fiam kakál. Asszem végzett. Jön dógozni. Kő a péz a hajóra. NEM TUTAJRA? TEEEEEE!
Gyere fel este, ha tudsz 20-22 között kb enyém a gép.
Ja, ha itt vagy még, picit maradhatok, most az agyát dolgoztatja. Mennyi láma van a piacon!
Építsen sz@rból várat!!
No, akkor részletezd má, mi a terved a Katóval!
Bár, tök mindegy, te már az enyém vagy. :)))
~ 7 oldallal visszább válaszoltam, még aznap 21:27-kor.
Ha figyelmetlen vagy, keresd meg!
:-)))
Este benézek.
Üdv
ne rángassatok má, léci, nem tok mindig a gép előtt lenni:)))))))))) bocsi Katóm, de néha-néha amint tudok benézek, írok pár halálkomoly hüjeséget, OK?
Te, miaz, hogy a fiad az agyát dolgoztattya? Tanul vmit az istenatta? Kínozod?!?! Had éjjenmá szegin, alig élt még!!! mennyi állatkínzást el nem szenvettem tanulás címszó alatt, asztahéccázát!! Majnemmindentmégiselfelejtettem!! :)))))))))))))
Kuszi, Ok, olvastam a válaszodat, de kicsit arrébb volt és nem volt könnyű összefüggésbe hozni a kérdéssel 1-2 nap és 1-2 beírás szünettel közben :) és persze, hogy érdekel a kiegészítés!!! Nanáááá!!!!!!!!! De figyú, neked is veszek egy hajót, vagyis inkább egy limuzint ha találsz nekem egy olyan csini kiscsajt aki egyedül énekel! Nem kell, hogy okos legyen, arra itt van Katóm, csak ne mászkájjanak má eccer a szomszédban!!
Hali!
Fiam már nem tanul, hanem TUD. Többet, mint sok diplomás idióta. :))) Pénzért dolgozik. Időben belevittem az üzletbe, érzéke is van hozzá, az első üzlet megköttetett, és az első sikerélménye megvan. Már itt a következő megbízása. Kineveltem, és büszke vagyok rá.
Még egy kicsit okítom, aztán megy magától. Most is segítettem, a munkát ő végezte el, de szüksége volt a dörzsölt anyjára. Hallgatott rám, s íme mindkét fél elégedett.
Aztán volt parti. Nekem elég, ha Ő tudja, kit kell megkérdezni, mitől jó egy üzlet, mitől lesz ismert gyorsan. Ő ahhoz ért, amit csinál, nekem meg tapasztalatom van. Ni, a korosodás, emberismeret előnye. Ja, és az itt nem ismert múltam. :)))
Írjad csak a hülyeségeidet, én szeretlek. Bushom, nem tudsz olyan perverz dolgot kérni tőlem, amit neked ne tennék meg.
De. Leszbit soha!!!!!!!!!
Sziasztok,,Van valaki itt??
Szia. Még én, időnként. :)
Mi Ujs veled Drága??
Semmi különös. Veled?
Elég zürzavaros időimet élem..
Olvasom, hogy a fiad, lassan kezdi már hasznositani, amiért eddig dolgozott, örülök neki,.
Láttom Bush is pillanatig visszatért, láttod nem tudnak nélkülünk meglenni, biztos előkerül QCp, is
Zűrzavaros? Az nem jó, de biztos megoldod. :)
Igen, fiam férfivá érett, még egy kicsit tanul, (folyamatosan tanul :)), de már most büszke vagyok rá. Ő az, aki azt fogja csinálni, amit szeret, és még jól is él belőle. Ezt akartam elérni, és jó úton halad. Ezt az érzést kívánom Neked is a gyermekeiddel kapcsolatban!
Merjenek nagyot álmodni, és érjék el, amit akarnak. Büszke leszel rájuk te is. :)