Hajó: viszonylag kicsi, no kert, no kutya, minden no, ami máshol természetes.
Cabrio: viszonylag kicsi, beázhat, sokkal drágább, eyg évben max. 4 hónapot tudod kihasználni.
Hajó: viszonylag kicsi, no kert, no kutya, minden no, ami máshol természetes.
Cabrio: viszonylag kicsi, beázhat, sokkal drágább, eyg évben max. 4 hónapot tudod kihasználni.
A hajóval ki lehet kötni, tudorka. :)
A cabrió meg miért is ázik be?
Fagyos a szívem. Érzéketlen vagyok. Gép vagyok. Élő szövet a belső fémvázon. Programok irányítanak. Azért jöttem, hogy likvidáljalak. Én vagyok a Terminátor. Nem érzem EZT.
Ő meg ki?
És a 16 millás már nem kicsi. Láttam néhány példányt, el tudnám képzelni.
Az igazi luxus viszont a 32 millás. Na azt látnád! A kutya is elrohangászhat benne.
Szia drágám :-)))))))))
tudod van ami nehezen elmondhaóóóóóóóó ,,,,,,,,,dráda katóóóóóó.
kijózanodni nem jóóóóóóó ...........mint a szivacs csak átázva jóóóóóóó
:-)
Nem hirdető, és mégis. :) Szeret inni, és jókat enni. Rég járt itt, és rég hívott fel.
Lityeg-lötyög, vízellátás? Internet? Tv? Kiskert? Normálisan elszeparált szobák? Grillparty?
Vászontető elfárad, kiszakad, foszlik, kivágják, cigit dobnak bele, 2 személyes.
Bizony, nem jó, bár én hót részeg még nem voltam, csak spicces, de az jól állt állítólag. Még jobban dőlt belőlem a hülyeség.
Régi szép idők.
Nem győztél meg, ezek nem érvek, sőt butaságok. Próbálj meggyőzni, de mostmár érvekkel! :)))
Most is piáltál. Nem szép, de megértelek. Én mindenkit megértek. :)
Nehéz az élet, mi? Valami kell! Van, aki zabál, van, aki iszik, én dohányzom, más drogozik, a többi meg előbb-utóbb öngyilkos lesz. :)))
Nem próbállak. Ezek érvek. Ha lenne a garázsban 2 normális kocsim, meg felesleges milláim, akkor sem vennék, mert nekem ezek kidobott pénzek. Amit mondtam: alacsony használati érték, magas ár, és itt a józan ész ellen van a szív szava, de mivel én gép vagyok, ezért az ilyen dolgokat (elektromos kerékpár, érintőképernyős divatmobil, stb.) nem veszek és nem vennék.
Katókám néztem a fotóidat és egy oldalbordásat láttam??????? az te vagy ,,,,,,ne b@sz .............
eszel te tendesen?????????? tudod nekem a tenyeres talpas par@szt pxyxyxyx jönnek be :-))))))))))
De azért imádlak ,,,,,na jó csá húzok a repetttbe enyi időm volt,megyek szívacsolni tovább
psi: ezzel a csjjjal csak tisztelettudóan gyerekek mert irgum burgum meg izé.
Te a földön maradsz, úgy látom, én meg vízre szállok, és nekem lesz jobb. :)))
Olyan vagyok, mint az agár kutya, de kicsi a fogyasztásom is. Két zsemle 100-on. :)))
Csak nehogy elsüllyedj! Tudsz úszni?
Egy halak jegyében születettől kérdezed ezt??
Nem, tőled...
:-)))
Láttam én már éjjeliőrt nappal meghalni.
Halak vagyok, drága. Márc. 18. Majdnem kos lettem, de 8 hónap elég volt anyám hasában.
Egyszer páromtól is megkérdezte valaki, hogy tud-e úszni.
Válasz: "Még nem próbáltam, mindjárt kiderül."
Aztán beleugrott a vízbe fejest és eltűnt percekre. Pánik, én belül nevettem a többieken. Egyszer csak felbukkant az a csinos feje. :)))
Hívtalak volna