Alig vártad, hogy befejezd, mi?
Hogy rágyújthass. A hab a tortán.
Alig vártad, hogy befejezd, mi?
Hogy rágyújthass. A hab a tortán.
129 Ft/db. Veszek 4-et, kettő fiamé, kettő enyém. Slussz.
Milyen hajóra?
Velem rosszul járnál. Vennél 4-et, az az enyém, aztán slussz!
Te is kívánod. Aki egyszer dohányos volt, mindig az marad, legfeljebb nem gyújt rá, mert fél, hogy visszaszokik, és vissza is szokna.
Vall be, hogy jól esne! Kívánod. Tudom.
460 ezer a legolcsóbb, aztán 32 millióig a kínálat. Még nem tudom.
Nem. Komolyan mondom, nem kívánom. És valóban, évente 2-3x vagyok úgy, hogy rápöppentenék, de nem igazából, és tényleg nem érné meg, hogy visszaszokjak. Lehet, hogy félek, de nem kívánom.
Arany középút: 16 guriga.
Minek hajó?
Nagyon sok volt dohányossal beszéltem erről. Csak nem gyújtotok rá. Abbahagytátok. DE. 1 szál elég, és visszaszoksz.
Az elsőtől megszédülsz, de a 2.-tól már nem. Aztán újra dohányzol, azt veszed észre. Egyre többet...
Ezért nem meritek.
Én büszke vagyok rá, hogy ~16 év után le tudtam tenni. Most márc. 8.-án volt 4 éve. És igen, nem merném megkockáztatni, hogy megint visszaszokjak, de nem kívánom.
Lakásnak is jó, be van rendezve, szépen, és imádom a vizet.
Nem lenne egyetlen szomszédom se, ha valaki közel merészkedne, csak arrébb hajózunk.
És üvölthet a metál. Most Arch Enemyt hallgatok. Király az a nő. Meg az egész zenéjük. Persze, te a bot füleddel nem hallod a tiszta zenét, főleg nem érzed. Neked jó a Gaga. Nem rossz a maga műfajában, sőt! De ez a zene, meg Beethoven. Néha Mozart, vagy valami lightosabb, de a metitől pörögsz, forr a véred.
Beszélek itt! Úgyse érzed.
Hallgasd meg az Intermezzo libertét Arch Enemytől és csukd be közben a szemed. Az szép, a hideg futkos a hátamon.
Persze, ha normális hangdobozból jön. Nálunk fiam jó cuccokat vett, mikor még a pénz nem számított.
Pusztába kiáltott szó. Egyik fülemen be...
"Mi lárma ez, hozzátok hosszú kardom..."
Én Gagától pörgök, tőle forr a vérem! Most viszont felbosszantalak: a hajóval is úgy vagyok, mint a kabrióval, hogy hülyeségnek tartom. Annyi pénzt egy korlátozott használati értékű dologért kiadni.
Nem bosszantottál fel, nem tudsz, képtelen vagy rá.
A cabrio is bejön nekem.
Meghallgattam. Semmi különös. 12 egy tucat. Inkább Gaga. De jó, legyen Nightwish.
:-(
Ja, és mitől korlátozott használati értékű bármelyik??
Csá kató mamó hogy vagy drága?
B-52 es = 3 féle rum fehér ,még fehérebb,puertoricói .veres bor ,a jobbik fajta, 2 dcl. 1-2 deci cola ,attól függ mekkora a pohár és tuti a bebaszcsi
,ja és ebből csak egyetadnak mert ha a másodikat még kitudud kérni ekőszőr a z üzletvezető megnéz és ha azt mondja ok akkor ok ,,,,,,,,,,,,,,,,én már túlvagyok a másodikon. szia katókám ...........................k. guub
Nincs többet mit zenéről beszélnünk. Ha EZT nem érzed, nem érzel semmit.
Hali!
Hát te meg hun a bánatosban voltál eddig?