Jaj, már megint nem érted. Ha a haja cigiszagú, akkor dohányzik, tehát a szája is. Lehet rágózni, de valószínű, hogy szex előtt kiköpi, rövid idő után lehet érezni a szájából is. Nagyokos.
Jaj, már megint nem érted. Ha a haja cigiszagú, akkor dohányzik, tehát a szája is. Lehet rágózni, de valószínű, hogy szex előtt kiköpi, rövid idő után lehet érezni a szájából is. Nagyokos.
A titkos fegyver: R Á G Ó !
Már nincs rajta a COCOM-listán!
1. Fogmosás.
2. Szájvíz.
3. Rágó.
4. NO cigi!
Tudom, hogy okos vagyok, drága...
:-)))))))))))))))))))))))))))))))
Ha NO cigi, akkor nem lesz a haja cigiszagú.
Haggyá má békibe a cigivel!!!!!!!!!!
Nem akarok én veled csókolózni, mással se nagyon.
BÜDÖS BAGÓSOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A kezetek is cigiszagú.
Hogy akartok így az áldott kukimhoz nyúlni?
Lassan megyek, drága. Még akarok dumcsizni fiammal, aztán 10-től dolgozgat.
Még egy puszit se küldök, mert nem érdemled meg!
Mennyé aludni!
Akar a fene a te kukidhoz nyúlni. Te akarod, hogy fogdozzuk! Meg még amit le se mersz írni.
Dugd a konektorba!
Megyek én is.
A puszid meg biztosan bagószagú :-)))
Egyébként megérdemelném. Jó fiú vagyok.
Na üdv és 'cakát.
Drága...
XD
:-)))
Ne röhögjé!
Jóccak, DRÁGA.
Beszarás mennyit röhögök a dumátokon :))))))))) de Kató a cigi tényleg hülyeség, hamarabb halsz meg tőle, mikellmég?!?!
Kuszi, az Orsi a franciánál jártál? Csak őt találtam Orsiként Db-ben, engem is érdekel. Egyébként nagy erőkkel nyomozok olyan lány után, aki, mint Linda egyedül fogad és az ember "otthon" érzi magát, nem sunnyog zárt ajtók között kis fürdőszobákba és vigyáz, nehogy meghallják... Kató, Nálad lehet iszonyúan hörögni? :)):))) Eccer elmegyek Hozzád csak hangosan nyögni...de csak ha sikítasz :))))))))))
Szia Bokrom! :)
Hát te itt? Lesz@rom, mitől döglök meg, én szeretem, és egy életem van. Más meg piál, az attól. Cigi téma lezárva. Engem felesleges győzködni. A mi családunkban mindenki 90-100 év között hal meg, nekem elég 75. :) Akit meg annyira zavar, elkerül.
Hol jártál? Már nagyon szexelnék veled! Na, szexelünk, please?? XD
Nálam höröghetsz, ordíthatsz, nyöghetsz, bármit, csak ne fúrj! Már két hete ezt hallgatjuk. Kezdték a 2.-on, most a 10.-en, sose lesz vége.
Ok, én meg sikítok, mint állat, bár most hörögni tanulok, kell az együttesbe egy énekes. Bőszen gyakorolom, fiam meg szétesik a röhögéstől. Nem tom, mi baja vele?? Szerintem jól csinálom.
Sőt nálunk finghatsz is hangosan, már megszoktam a srácokat. A ház is. Minket. Mi vagyunk a hülye család. XD
BUSH!!! Gyere vissza!
Bush ment, én jöttem...
Helló
Igen, nála. Ha akarsz menni hozzá, még egy kis kiegészítést majd csatolok a leíráshoz.
Üdv
Hali, pajti!
Hova dugtad Bushot?
Éppen most futtatom meg egy kis olajos hagymán a húsát, aztán kis krumpli sütés, és kész a finom vacsi.
Olvastad Debrecent?
Ne bántsd Bushomat, mert megbánod! Felgyújtom a konyhátokat.