Na most undok leszek.
Mi az a "masszír intin masszázsos levezetés"?
Büdös bagósok voltatok masszázs után.
Elfelejtette odaírni, hogy fizetett hírdetést olvasunk.
:-)))
Na most undok leszek.
Mi az a "masszír intin masszázsos levezetés"?
Büdös bagósok voltatok masszázs után.
Elfelejtette odaírni, hogy fizetett hírdetést olvasunk.
:-)))
Nem másna, másnap. :D
Az oviban is megúszták...
IKSZDÉ
Nem értesz te semmit. Lefordítom: masszázs intim masszázzsal (tantra része).
Mi bagósok legalább összetartunk. Amúgy közöd? Debrecenig csak nem ér el a bagószagunk.
Ezt a "fizetett hirdetést" kifejtenéd? Nem igazán értem.
Mert nőböl vagy, és csak max. 2 agysejted van. Szóval.
Fizettél neki, hogy megírjon a fórumon!
Tévedsz. A fizetett hirdetés azt jelenti, hogy nekem nincs pofám ingyen hirdetni hónapokon, vagy éveken át egy portálon.
Nem a vendégnek fizetek.
Vicceltem. Illetve próbáltam. Kevés sikerrel. Meg ne sértődj. Ez meg nem pofa kérdése. Gondolkozni és számolni kellene. Egy lehetőség, amivel lehet élni. Én is rászánnám azt a havi 5 ezret, hogy normálisan, folyamatosan és több képpel legyen hírdetésem. Ha csak 1 vendéggel több jön, már be is jött a "kiadásod".
Én pl. soha nem mennék apróhírdetések alapján. Nem sokat látok, kevés infó...
Nem tudsz megsérteni. Gondolom, vetted az adást. Persze mindenki maga tudja, hogy 30 napig 20 képpel, vagy 4 napig eldugva.
Nekem, ha férfi lennék, nem volna türelmem ott bugászni, már csak azért se, mert nem lehet külön városokra rákeresni. Össze-vissza mindenhonnan érkezési sorrendben vannak fent.
Így van. Ezek szerint olvastad az Orsis beszámolómat?
Aha. Azért te is kalandozgatsz, látom. Dohányzik? :D
Nem hiszem. Igazából tudod, hogy nem szoktam kalandozni, de a képei megfogtak. Pontosabban a cicije.
Amúgy szemtelenül fiatal, még meg is kérdeztem, hogy biztosan nagykorú-e?
:-)))))))))))))))))))
Csókolóztatok is?
Kíváncsi fáncsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Csak mert akkor tudod, hogy bagós, vagy nem. Amúgy a legtöbb lány cigizik.
A legtöbb lány haján érezni is.
Nagyon nem zavar, csak a szája ne legyen olyan szagú.
Nem a hajával dohányzik, te!! Én meg a piás pasikat nem bírom. Na. Ezt jól megmondtam.
Én ha piálok, nem öntöm le a hajam, de a füst száll...ugyi...mint tudjuk...felfelé...
Egyébként nagyon sok olyan ember van, akinek büdös a szája, pedig nem dohányzik, és ápolja a fogait is. Egy idő után szájszaga van. Ő nem érzi, de én igen. Semmivel se kellemesebb, mint a cigiszag.
Teeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
Nyertem 1 másodperccel!