Emlékszem, de ez nálam mindig természetes volt.
Emlékszem, de ez nálam mindig természetes volt.
Nem biztos, 110 kilóig elbírnálak, különben csak én felül, esetleg oldalt, vagy turul. :D
Ma voltam Fruzsinál, és volt bubis meg mentes víz, valamilyen gyümilé, meg 3az1ben kávé a választékban.
És tudom, hogy ők olvassák a fórumot. Látod, így is lehet. Majd még ezt is leírom a debreceni oldalra.
Nálam még csapvíz is van. Egy darabig. :)))
Bőven benne vagyok a limitben.
Úgy látom, a turult megjegyezted :-)
Modern vagy.
Meg hát, mert szeretem.
Nem válogatunk. Jó az. :)))
Jó is az.
Néztem Enemy hírdetését. Tök jó az a kép.
De nem üveg mögött van.
Hát mi mögött??
Jobb, mint egy fajta nestea...
Bár itt nálunk pocsék a csapvíz, szinte büdös is. Be kell ruházni inkább a Tesco 2 literes 45 ft-os vízre.
Képszerkesztő programban vannak különböző effektek: tölcsér, hullám, szél, stb. Azzal van. Megpróbáltam visszacsinálni, de nem sikerült :-(
:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Bocsi Enemy :-))))))))))))
Bár télleg nem sikerült.
Nálunk jó a víz. Tényleg, de a fürdőben hidegebb. Azért, ha jössz, neked Nestea, viszont nem zöld!! Pfuj, olyan pocsék íze van, mint, ahogy kinéz. Mint a békanyál. Én hülye, vettem, mert azt írtad, finom. Igyad!
Finom. Iszom. Békanyálat ugyan még nem kóstoltam, de neked elhiszem. 8 fokosan a legjobb.
Küld el a maradékot. Vagy sózd rá a vendégekre.
Ha már megvettem, legyűrtem. A vendégek se kértek belőle, mikor meglátták. Én mondtam, hogy szerinted finom, bár nekem nem ízlik. Inkább kértek vizet.
Egészséges életmód! Nem nézni kell, hanem inni.
Viszont. Két hét múlva 35 éves leszek. Vettem Garnier fiatalító krémet, azt mondták a reklámban, két hét és 10 évet letagadhatok.
Már kenem magam, egyelőre ilyen piros pöttyök lettek az arcomon, de türelmesen várok. Meg különben is, a piros pöttyös az igazi.
Vegyél még egyet, és tagdj le 20 évet.
Majd, ha elfogy. Akkor már csak 25 leszek. Veszek még egyet, és 15. De jó! :)))
Szeretem a fiatal lányokat...
:-)))
Ha 15 lennél, már autóba is ülnék :-)))))))))))))))))))))))))