'stét kívánok!
:-)
'stét kívánok!
Hali! Most küldtem magam modira. Játszom.
Nem nagyon értem én sem. Semmi konkrétum nincs leírva, csak ködösítesz, talányokban fogalmazol, 60 percezel, mikor lehet , hogy nekem 62 perc kell, vagy egy óra...
Magadra vess, hogy sok stupidó hív fel!
:-)))
Jó játék...
Várjá! Megnézem, mit írtam, de szerintem szerepjáték nincs benne, még szerepcsere se. :)))
Azt írtam,legalább 60 percet :)))
Az ó.r.á.t átírja időre.
"vagy egy idő..."
Ekkora stupidót: ÓRÁT akartam írni!
IKSZDÉ
Na itt a baj, beosztod a vendég idejét, marasztalod, holott dolga lenne, feszültséget szítasz, félelmet keltesz.
Szerintem előző életedben gestapós voltál.
Lehet, hogy az egész forgatókönyvet le kéne írni? Bejössz, bemutatkozol, leveszed a cipődet, nem szambázol a lakásban, mintha otthon lennél, hanem jól nevelten megvárod, hogy merre tessék! Megkérdezem, most fürödtél-e, ha nem kapsz törölközőt, irány a fürdőszoba, azt is mutatom. Nem téped szét a tust, a szőrt kitakarítod magad után. Ha pisilned kell, a WC-be lehetőleg, ne köré.Kész vagy, bejössz a szobába, aztán megmutatom, hogy hogy kell kényelmesen ráfeküdni a masszázságyra. Hasra fekszel, arcod a lukban. Csönd legyen, én vagyok a masszőr, a betegségeid érdekelnek csak, a csomóidat megtalálom, meg azt is, hogy hol fáj. Férfiból vagy, nem sírsz, ha fáj.
Holnap jobb lesz.
Valahogy így kéne? XD
Látod, egy kis fantáziával, meg egy kis noszogatásra egész izgalmas kis történetet rittyentettél. De a kukiról nem esett szó... :-(
Sajnálom. A 30 perces masszázs nem ér semmit. Olyan, mintha félig pucolnák ki a fogadat tömés előtt. Itt kérem rendes masszázs van, az 50-60 perc legalább. A tömésről nem nyilatkozom. :)))
Mér, mi van a kukival?? Kicsi? Nyújtani kell?
Noémi reggel beköszönt, aztán semmi...
Pedig ígéretes a bemutatkozója...
Ha kecskeméti lennék...
XD
Én tömés előtt nem szoktam fogat pucoltatni...
Addig oké, de ő se részletezi a fergeteges szeretkezést! Akkor honnan tudod, mit művel veled? He?
Normál méretű, de szereti, ha dolgos kezek és egyéb testrészek "nyújtják"
Na nézd meg, beszéltem róla, aztán már "mehetnékem" támadt...
4 percem van, írj hamar, mert fiam dolgozik utána. Mér nem hívtál ma se?
Herby-Anyád!-at megnézted már??? Tudod, kezdd a 4-essel, aztán 22-es.
Nekem nem kell "fergeteges", csak lájtosan, őszintén mondva érzelmek nélkül nem tudom magam full-full elengedni, csak az ősi ösztön munkálkodik bennem.
Lejárt az időm. Most pénzé dolgoz. Mennem kell.
Holnap feljössz? Hívj már fel!