Olvastam itt is, szájvíz, arcvíz, Pi-víz, domestos és társai...
Aki nagyon fél, ne járjon ilyen helyekre. Vagy húzzon 2 gumit. Vagy csak üljön le a lány elé, aztán "pattintsa" ki magának :-)))
Olvastam itt is, szájvíz, arcvíz, Pi-víz, domestos és társai...
Aki nagyon fél, ne járjon ilyen helyekre. Vagy húzzon 2 gumit. Vagy csak üljön le a lány elé, aztán "pattintsa" ki magának :-)))
Lezsek, legalább barátok közt az ingyen massage természetes dolog...
Most ezzel a szájvizes dologgal tudod mi a gáz? Vannak ugye a jó baktériumok, más a PH-érték...
Az egész védekezőrendszerét tönkreb@ssza, és még büszke rá, hogy milyen okosságokat talált ki. XD
Na, erre az ingyen masszázsra itt van Zoli barátom. Barterben masszuk egymást, csak ő kb. 100 kiló, én meg 50 körül.
Már reklamáltam.
Na figyu! Lassan jön professzor úr a géphez, nekem meg mennem kell.
Átküldöm holnap a számomat, ha el nem felejtem. Délután 1/2 4-5 között nem leszek itthon.
Lezsek=leszek :-)))
Annyi kiló én is vagyok, namármost: mivel egy 100 kilós embernek sokkal nehezebb mozognia, mint egy feleakkorának, ezért ő többet masz, mint te, magyarul az ő 1 órás masszázsát neked 2 órással kell kompenzálni! Egyszerű, mint az 1x1...
Ja, egy ingyen masszázsért én is elutazok abba a Barter nevű faluba...
:-)))
No, akkor lóra! Hétvégén bevállallak délelőtt. Addig foggyá!
100 kiló alatt nem ffi a ffi...
Felette viszont vágásérett. :D
Na ezt meg se hallottam...
Viszont megjegyeztem...
Lépek, pajti. Ennyi mára. Ne zabálj ma már! :)
Jóccak.
Üdv és 'cakát.
Helloszia mindenki!!!!!!!!!!!!
sziasztok:)
Jó reggelt.
Szokatlanul nagy élet van most itt :-)))
Linda, küld a számot.
Üdv
Jó reggelt!
Ja, élet az van, de majd, ha ráérünk, nyomatjuk. :)))
Küldöm, na. Itt ülök egy tangában, most tusoltam.
Menni kell a Sparba, már szorongok. Ugyanaz van minden nap, csak egyre drágábban.
Otthon vagy még? Miért nem? :)
Hello. Nekem bejössz, de azért az alakod is érdekelne. Nem baj, hogy elmúltam 23? Csak pár évvel. :)
Jó estét. Ma se hívtál, te galád. Majdnem vettem egy sim kártyát, csak olyan záporesőzuhatag volt itt, hogy inkább poroltam haza.
Mégis jobb a privi mobil, nem tudok zenét hallgatni a dolgozóson, mikor megyek valahova, mert két percenként hívogatnak.
Utána bezzeg nem.
Jaj, képzeld, este 8-ra akart valaki bejelentkezni. Ez még nem is volna olyan nagy baj, bár ilyenkor, csak ismerősöket fogadok, újak jöjjenek először nappal, hanem kicsifiú szerepjátékozni akart. Nem fejtette ki részletesen, hogy papás-mamást, vagy doktorosdit, így már sose fogom megtudni. Hát, nem fogadtam.
Mondd, te érted a hirdetésem szövegét? :)))
Néda! Kimoderálták a be jelentkeznit (direkt írom helyesírási hibával :)).
Lássuk még: extra, alap, szolgáltató, szolgáltatás, árak, töb nem jut eszembe. :)
Több :))))
Ezeket meg nem. Mi ez?