Az itt van, Debrecenben. :)
Az itt van, Debrecenben. :)
Ja mostmár vágom :)
Amúgy én nem az ilyen kis piti dolgoktól félek, amit ő írt le, hanem a gyógyíthatatlan betegségektől (aids, hepatitis c)
remélem hogy orális úton nem igazán terjednek ezek
vagy igen???
De igen, viszont minimális az esélye. Pl. sérült szájnyálkahártya, de annyira kevés, aki ilyen betegségben szenved, hogy szinte semmi esélye, vagy alig, hogy belefuss. Ezért jobb óvszerrel mindent, ha tartasz ezektől. De mint írtam, a hétköznapi életben nagyobb a veszély.
Nekem van egy 20 éves fiam, havarjaival járnak szórakozni. Sokat mesélnek a lányokról, hogy a legtöbbnek elég annyi, hogy odamegy a srác, ha jól néz ki, 5 perc múlva smárolnak, negyed óra múlva már cumi valami eldugottabb helyen. Ezek a hétköznapi ingyen ribik.
Ezektől kell félni. Ki tudja, hány volt már a szájában, egészséges, vagy sem. Erről írt Alex barátunk.
én is csak néhány évvel vagyok idősebb akkor a fiadtól, és én is ismerem ezt a fajta lány-típust, és kerülöm is őket, vagy legalábbis mindent megteszek a védekezés érdekében
köszönöm a tanácsokat mégegyszer, egy kicsit azért megnyugodtam!
Nincs mit. Szerintem ezt te is tudtad. Legyen itt ennek vége!
Ha félek a darázstól, nem nyúlok a darázsfészekbe. :)
Elég, ami a PL-en megy a témával kapcsolatban. Már tényleg az jön át ebből, mintha a pasik egymást akarnák lebeszélni a hivatásosokról, de azért odajárkálnak, és a magánéletük, szórakozásuk, lételemük a szexpartner kereső oldalak fórumán való írogatás. Nincs más?
QCi itt vagy valahol? Kéne okos dolgokat írnunk! :)))
Megnézted Herbyt?
Nemsokára jövök.
Ok. :)
Közben én nézem a Jóban rosszbant, de benézek. Csak ezen a héten vége őszig. :(
Megjöttem.
Dettó
Mi újság, cimbi? Nagyon hallgattál. Kirándulás, haverok, buli, Fanta?
Csajok? :)
Inkább az utóbbi, meg persze az előbbivel fűszerezve.
Valahogy az istennek nem jött össze, hogy beszéljünk.
Ja, jut eszembe, a vezetékesed számát küld már át mégegyszer...
Mert mindig csak a nőkön jár az eszed. :D
Hétfőn nem is értem volna rád, de tegnap, meg ma igen (ha jókor hívsz).
Láttad az apróban Erzsókádat? Most Böbe baba és szerzett barátnőt is.
Ok.
Na őt ne bántsd! Tabu! Látod, fejleszti a céget. Meg a szolgáltatást. Ilkónak egy rossz szava sem lehet...
:-)))
Bizony. Olvastam a másik fórumon (ott még mindig téma a gumi, meg a nyavalyák), hogy most már a mindent gumi nélkül lesz a kötelező.
Különben éhen halnak a lányok. Én eskü, ennyi hülyeséget, amit ott leírtak, még nem olvastam.
Leszel a "barátnőm"? Én is fejleszteni akarok, de nem sikerül. :)))