Alszol, vagy kakálsz?
Alszol, vagy kakálsz?
Én 3x eszem egy nap, mint 3 felnőtt kutya :-)))
Szombat lazulás, lötyögés, ma itthon kínlódás, még az idő is sz@r volt, de este 5-6-ra összeszedte magát.
Házimunkázni nem szoktam, barátnőm meg nincs...
:-)))
Nemsokára mind a 2...
Remélem nem reggel 6-kor kakálok, aztán meg 7-kor kelek :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))
Lassan tényleg megyek, nem nagyon vagyok jó passzban.
Itt is sz@r idő volt. Majdnem egész nap esett, de ez engem semmiben nem zavart.
Mikor is látogatsz meg? Nyár van már.
Én is lépek, holnaptól dolog van. Majd megszokják az új rendet.
Semmi gond, kakilt már be más is. :D
Na, szia, jóccak!
Még csak nyárelő...
Van még rá több, mint 2 hónapom.
Bocsi, de tényleg mennem KELL :-)
Valamelyik este majd dumcsizunk.
Üdv és 'cakát.
Szia, igen, megvagyok én mindig, csak belekezdtem egy hülye tanfolyamba, és jól elvettem ezzel magamtól az időt....és a masszázstól. De amennyit tudok, vagyok, csakhát ahogy írod, a vendégek, akik megszoktak, nem szeretik, ha hívnak és épp nem vagy fél napot vagy akár 2 óra hosszát...és amúgy meg tudom érteni őket az ő szemszögükből nézve. Első a vendég. :)
Szia!
De Te legalább beírod, hogy mi van és nem sz@rod le nagy ívben azokat, akik hivogatnak és csak kicsöng és senki nem veszi fel 15szörre se!
Gratula érte!:))
Szia. Itt vagy a közelben? Nézem a TV-t, de ide-idekacsintok.
Nem vagy. Kár.
Na, csá, majd összefutunk.
Kedves Katónéni!
Igazán tetszik amit írtál, s komolyan elgondoloztam, hogy érdemes lenne téged felkeresni, s bizonyára érdemes lenne leküzdeni a köztünk lévő távolságot. Kár, hogy a képeiden nem tátni belőled jó sokat, csak azért, hogy mégjobban megkívánjalak.
Szia!
Melyik írásomra gondoltál? Az egész testem látszik a képeken, közönséges fotókat tőlem ne várj, még mindig masszőr vagyok, mégha többet is vállalok. Én inkább halnék éhen, minthogy ledegradáljam magam, egy bizonyos szint alá süllyedjek. A vendégköröm pont ezért olyan, amilyen. Intelligens, igényes, kellemes, valóban élmény a velük eltöltött idő. Az egyik vendégemmel beszélgettem a héten, hogy mi lenne, ha beállnék a sorba. Azt mondta, elveszteném azokat, akiket kőkemény munkával összeszedtem, és nekem ők fontosak.
Engem a masszázs előtt, közben szoktak megkívánni igazán. Élőben. :)
QCp! Hahó! Jelentkezz!
Szoktad nézni a youtubeon a Herby anyád-at? Sok van, a 4-est feltétlenül, utána meg rászoksz úgyis. :DDD
Ritka állatok vannak! :)
A 22- Tampont is nézd meg! XD
QCi, hol a bánatosúristenben vagy???
Képzeld, kaptam svábul egy levelet. Pali kérdezgeti, hogy gondoztam-e már életemben állatokat, és sorolja:
tyúkot, tehenet, disznót, birkát...
Ez jutott eszébe rólam. XD
Szia!
Akkor félreértettük egymást. Korábban pont azt fogalmztam meg, h elegem van az igényes dolgokból, állati ösztöneimet szeretném kiélni állati módon (semmi fájdalmas dologra nem gondoltam :) )
Mindezt perdsze lehet igényesen is! A lábfejre és lábújjakra bukuk... itt serm voltam egyértelmű...
Szia,
én nem értettelek félre, ha elolvasod a hirdetésemet újra, teljesen érthető.
Lehet, hogy QCp-vel, vagy Bush-sal hülyültünk valamikor, és azt értetted félre te. :)
Helló
Tudom neked ajánlani Bestiát meg Böbikét. A te igényeidet sztem ők tudnák kielégíteni. Viszont az is biztos, hogy ilyen igényekkel inkább ne utazz el Veszprémbe.
Hali cimbi! :D
Már azt hittem, elvesztél. Csak pár percem van. Mizujs? Megnézted? :)))