Persze menj csak aludni. Én még nézek egy filmet ma.
Persze menj csak aludni. Én még nézek egy filmet ma.
Hát igen. Emlékszem, mikor még rólam fröcsögtek a másik fórumon. Hazugságok, meg nem történt dolgok tömkelege, előtte meg én voltam az ász. :))) Okos ember óvatosan áll ezekhez a hozzászólásokhoz. Azt se tudni, ki írta.
A mostanra összeszedett vendégköröm többsége nem olvas egyetlen fórumot se. Kinéz magának, vagy ismerőse ajánlott, és felhív, aztán jön. Egy masszázs tuti, aztán lesz, ami lesz, vagy nem.
Mondjuk én már nem vagyok porondon, de írhatnának bármit, semmi negatív hatása nem lenne.
Írónak születtél, pályatévesztett vagy! :DDD
Persze, de én sajna ilyen vagyok. Egy kalap kakinak éreztem magam, pláne, hogy Cleo mondta, hogy igazából milyen a lány. Iszonyatos lelkiismeretfurdalásom lett, és örülök, hogy Brian is korrekten állt a dologhoz.
Köszíííííííííííííííííííííííí.
Én is így gondolom.
Na mész sláfenelni?
De megyek már, csak el akartam köszönni.
Jó szórakozást és jóccak! :)
Üdv és 'cakát.
QCp, QCp jelentkezz! :)
Na?
Mizujs? Ma csak nagyon rövid ideig leszek, megyek dögleni. Bánatos a gyomrom, egy napja kínlódok, meg az éjszakám is olyan volt, hogy csak az ellenségemnek kívánnám...
Mi na?
Mondtam már, hogy ne zabálj, hanem egyél! Most itt van. Szenvedj! :)
Látom, Enikő előkerült. Eszébe se jut a sok elvárosnak, hogy akármiért is nem lehet elérni egy ideig. De látom, válaszolt mindenkinek.
Jaja. Így kell(ene).
Normálisan, szimpatikusan.
Az én koromban már vannak bizonyos ételek, amik feladhatják a leckét...
Mi van a te koroddal?? Fiatal vagy még. Majd 50 fölött. :)
Úgy döntöttem, hétvégén nem vagyok, kivéve, ha kedvem van.
Benyaltam egy pattintós sörikét a szájban diszpergálódó "cukorkára". Ezt se kéne, de jó.
Ebben látom a koromat: egy bizonyos ételfajta már bánt.
Jobb lesz, ha még 2-3 sörcsi, ami a 2-3 pályinkát öblítette le...
Nincs több alkohol itthon. Ma úgy éreztem, kell egy kis lazulás. A chilis babra meg amúgyis jó.
Van a bótban.
Chilis bab, mi? Más meg éhezik!
Én egy nap egyszer eszem, mint a felnőtt kutya. Ellentétben veled.
Mi újság? Hogy telt a hétvége? Én házimunkáztam, meg elvoltam, meg beszélgettünk barátnőmmel telefonon.