Akkor Erzsókánkat is tudom ajánlani neked. Ha vele hasonlítod össze magad, még a válladat is megveregetheted.
Akkor Erzsókánkat is tudom ajánlani neked. Ha vele hasonlítod össze magad, még a válladat is megveregetheted.
Én csak a szépet nézem. Azért fizetek is, a csúnya meg fizethetne, akkor sem kellene...
Őt is meg szoktam nézni. *** moderálva *** is fent van!
Nézzél be az Urakba! Most csak 2 van, de érdekesek, főleg a szabadúszó, de a másik se rossz. :)))))))))
Mond neki, hogy "szabadússzon" el hozzád...
Reméljük, nincs strigója.
:-)))
Pasikat keres, meg a felét nem értem, amit ír. Én a normális szexhez szoktam. A BDSM-et tőled már megtanultam, de a többi!!
Na akkor váljon kedves egészségére. Cukrot neki, süvegcukrot, hogy legyen mire ülnie...
Most komolyan! Benézek ide a VL-re egy rendes partnert keresni, erre ez a kínálat! Hogy megyek így férjhez???
Viszont lassan megyek. Görcsölget a hasam, remélem egy jó wc-zés összejön még ma este.
Valami megállt bennem, vagy csak szélgörcseim vannak, nem tudom.
Hát én se innen választanék feleséget...
Bár legalább el tudná tartani magát, meg esetleg engem is :-)))
Na ugye! Piszkálsz engem, hogy a kaki érdekel. Igen, ez életünk része, mindennapjainkhoz tartozik, mint a fing. :)))
Mit ettél össze?
Neked már van feleséged. Engem nem zavarna, hogy prosti a pasi, ha jól keres, na de meleg!!
Giros-pizza-leves meg második :-)))
Hát ez az. Na télleg lépek, már fiad is ott van mögötted, meg mennem is kell...
Üdv és 'cakát.
Elvileg holnap találkozunk.
Hi!
Hát, így ne csodálkozz! Engem is bántanának a szelek. :)))
Én is lépek, este van, helycsere.
'cakát. Azért aludj is, ne a klotyón töltsd az éjszakát, zabagép! :)
Eszembe jutott: házi almáspite a gond. Na helló.
Szia. Remélem jól vagy már!
Ma nem sokáig leszek, fiam is lebetegedett, lázas, fáj a torka. Vagy én fertőztem meg, vagy nem, mindenesetre hamar megy csicsikálni.
Én se javulok semmit, de már nem érdekel, dolgozom, csak most skacot kell figyelgetnem, mennyire lázas. Na, őt küldöm holnap dokihoz, én már nem megyek, minden elmúlik egyszer, ez a kórság is.
Azért még benézek, a Jóban rosszbant nézi fiam is, utána takarodó. 1/4 22 körül van vége.
Ne egyél házi almás pitét, csak boltit!! :)))
Helló Linda
Megmaradok! Volt egy nehéz éjszakám, aztán reggel 8.15-kor "kirobbant" belőlem a dugó (persze a WC-n), azóta már csak akkor fáj, ha nevetek...
Sajnos már nem úgy van, mint régen, hogy a vasszöget is megemésztem. Már rá kell szokni a könnyűfémekre...
Én is megyek sláfenelni lassan, holnap hosszú napom lesz.
Na üdv és 'cakát.
Jóccak. :)
Jó estét. Ettél Aktíviát ma? 14 napig eszed, ha nem jön be, visszafizetik az árát. Így kell ingyen enni. :)))
Hol császkálsz késő este?
Na, fiacskámat én fertőztem meg, tünetek ugyanazok, le kellett vele mennem a dokihoz, mert nem tudott egyenesen járni se.
Kapott antibiotikumot, ezek szerint nekem is az kellett volna. Már csak azért se mentem be, nem szeret a dokinő, én meg nem panaszkodom neki. Már úgyis jobban vagyok, a jól még túlzás, de majd az immunrendszerem megoldja. A fene a makacs, büszke fejemet!!
Pajti, mentem dögleni, holnap le kell futnom a bankot,mosni kell, dolgozni kell.
'cakát. :)))