El is várom! Már nagyon kíváncsi vagyok rád. Komolyan. Júniusban, nem aug. végén. OK?
El is várom! Már nagyon kíváncsi vagyok rád. Komolyan. Júniusban, nem aug. végén. OK?
Figyelj!
Lehet, hogy Ilko debreceni...
Hülyíti a csajokat!
:-)))
Ő pécsi és mindig igazat mond.
Miért?
Nem merek már többet!
Mert sürgős :)
Amennyiben nem mond igazat, úgy a te mondatod lép életbe...
Amúgy tudom, csak viccelek. Legalábbis próbálok...
Jobban is teszed.
Inkább a tinikkel álmodj, mint sz@ró nőkkel...
Megy fiam pisilni, aztán kisöpör innen.
Jó éjt nektek. Holnap talizunk. UGYE???
Miért?
:-)
Elvileg igen.
Mert megöl a kíváncsiság. Ennyi.
Na csóközön, lépek. Oda is puszi :)
Jó éjt mindenkinek!
Kukkants be holnap is. Üdv és 'cakát.
Jó éjt!
Sziasztok gyerekek...
Kellemes Ünnep utánni napot....Láttom feltünt egy uj fórumozó, örülünk neked, bár a neved valóban hajaz valamire:)))))
Katóka ,hogy vagy, volt sok locsolod?
Nem Bush tuti nem járt nálam, és mostanában már nem is fogadtam ujakat... QCp irtó szorakoztató pasi lehetel... tarsd szóvala Katót.,mig én tüntetek kicsit... Puszi
:DDD Szerinted amúgy mi értelme lenne hazudni? Én sosem szoktma, mert egész egyszerűen semmi értelme, ráadásul nem is vagyok olyan. Teszem azt beírom, hogy voltam valakinél, az illető meg simán reagálhat, hogy nem is így van, mivel én nem tagadom le azt sem, hogy milyen néven írok a fórumba. Akkor szerinted mi értelme lenne beszélni a levegőbe?:D
Szép napunk van!
Szia Grofman! :)
Így napközben elég kuka itt mindenki, srácok dolgoznak, mi is. Este érdemes feljönni, akkor min. QCp és én itt vagyunk.
Lehet, hogy Pircsi is, bár ő most sztrájkol. Bélapapa csak köszönni szokott, aztán lép.
Remélem, jól aludtál! Nem mindig vagyok ilyen kegyetlen, ez csak egy kis ismerkedés, szoktatás volt. :))))))))))
Hali Pircsi!
Ne sztrájkolj már!! Ki mert bántani? Kitépem a szívét!
QCp meg én már nagyon jó netes barátok vagyunk, én nagyon szeretem, ő még csak kicsit, de majd fokozatosan alakul.
Nagyon jól elvagyunk mi itt és most, hogy megjött Grofman, két pasival kell dumálnom.
Itt volt a srác megint, akit Bushnak hittem, nem Bush. :((( Bush nem jön.