Nem kapom fel a vizet hamar,,,,de....amugy a sós kifki a nyerő.. az 5 forintal drágább .... teszeld..megéri... kedvetek ne vegyem lelkes újonc. de térj át a zsemélre kevesebb a kaloria....
Nem kapom fel a vizet hamar,,,,de....amugy a sós kifki a nyerő.. az 5 forintal drágább .... teszeld..megéri... kedvetek ne vegyem lelkes újonc. de térj át a zsemélre kevesebb a kaloria....
Magvas kenyér a nyerő. Nem olcs, de jó. A zsemlében levegő van, azért azért drága,nem?
csak 15 kaloria a kifliben 30van...
Azért kevesebb, mert üres, nézd meg! Én már nem veszek zsömit. Vagy kemény lufi, vagy szivacs, legalábbis errefelé.
Nem! Most fel vagyok háborodva! Ilyenek ajánlasz nekem? Hogy a sós kiflin van kb. 1 grammnyi só, és drágább 5 Ft-tal? Eszerint adjak ki 5000 Ft-ot egy kiló sóért?
Meg egyek zsemlét? Kalória? Szerinted én kövér vagyok? Nem is ismersz! Én se mondom neked, hogy egyél spenótot, ha finomfőzeléket akarsz!
Úgy gondolod, hogy jó a bolondnak a fapénz is, csak csörögjön? Na, köszönöm szépen!!! Húúúúú, de mérges vagyok!!!
--x--
Na jó volt?
Meg ne sértődj!
:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Most jött el a pillanat, hogy ki leszek lapátolva.
Jó éjt mindenkinek és további kellemes csevegést!
Jön fiacskám.
Mivel néha te is cikizel: milyen a nem "olcs" magvas kenyér?
XD
Az ilyenért nem, és alapból sem vagyok sértődös,, csak kicsit lehet megint Hp vagyok, de bbennetek is van kisörgög, vagy nagy....
Yo éjt nekd is!
ÓCSÓÓÓÓ!
Yo...nekd... Ez mi????
Ha mérges vagy piros a feneked??:))))
Ej te Hp, igyál hp-t, az majd feldob :-)))
Szép álmokat Kató!!
Na jó, ma te nyertél!!!
Fákk, aggatják a hóhért.
Házi pálesz, vagy hisztis picsa nem mindegy:)))
Nem, inkább a fejem, de az meg vörös és hatalmas olyankor.
Tényleg jó éjt Mindenki!
Holnap újra veletek, újra itt.
és még kopasz is vagy??
Oszt mér' hisztizel?
Megint hétfő?