Ne keseredj el Drága!Minden rossz után jobb következik...egyszer vége lesz....és normális életünk lesz......Téged itt mindenki nagyon szeret!Mert kedves és aranyos,értelmes nőci vagy!Megérdemled,hogy boldog legyél!Puszi
B (45)· debreceni szexpartner · Újonc · Ne keseredj el Drága!Minden rossz után jobb következik...egyszer vége lesz....és normális életünk lesz......Téged itt mindenki nagyon szeret!Mert kedves és aranyos,értelmes nőci vagy!Megérdemled,hogy boldog legyél!Puszi
Szia!
Itt vagyok ezen a napfényes napon!!
Lehet nem is engem vársz?
Szia!
Nem csak Őt szeretjük!!
Téged is!!
Szia!
Aranyos vagy, egyszer talán máshogy lesz tényleg, csak addigra megöregszem, legalábbis lelkileg és már mindegy.
Tudod: "...Elmúlsz 30, elmúlsz 40, aztán elmúlsz szépen, lassan és csendben..."
Én a mát érzem. De legalább még érzek valamit, nem rossz jel.
Szia Papim!
Én már nem is tudom, kit, mit várok és mire várok.
Kiporszívóztam! Már csak a hajmosás van vissza. Kész élmény!
B (45)· debreceni szexpartner · Újonc · Én is elmúltam már......de jól érzem magam a bőrömben....Ne csüggedj!
B (45)· debreceni szexpartner · Újonc · Köszönöm szépen!!!
Nálam csak 1 napig tart. Holnap megint a szokásos hétköznapok. Hát, én nem érzem jól magam a bőrömben, de nem a korom miatt.
Lassan elmúlsz 50, ez következik!!
Elmúltál? De mennyi? Ezt nem szabad megkérdezni, elnézést. Én se 20 vagyok, de jól érzem magam!!
B (45)· debreceni szexpartner · Újonc · Nem titkos....45 múltam Bélapapa....és a gondokat leszámítva tényleg jól érzem magam a bőrömben!
B (45)· debreceni szexpartner · Újonc · Sejtem mire gondolsz és megértelek.....Próbálj minden rosszban találni egy picike jót,ez sokat segít!
Sziasztok..
Kató talpraállni, de rögtön, nekünk muszály erősnek lennünk...
Szia! Majd holnaptól minden rendben, jönnek jól megszokott hétköznapok. Néha lehet nekem is gyenge napom.
Még halkan ordítom belül, hogy "ELÉG!" De eljön a holnap. Felkelek, megkávézok, rágyújtok, aztán még egyszer, aztán seggbe rúgom magam, letusolok, megborotválkozom, felébresztem fiamat, megyünk a boltba, már nem nézzük az embereket, aztán bekapcsolom a telefont és..... Ugyanez lesz kedden, szerdán, csütörtökön....
A régi életemet akarom visszakapni, az életemet, amit egy rohadék bő 4 éve elvett merő bosszúból, de már soha nem kaphatom vissza. Jól éltünk, normális vállalkozásból, pont akkorra pörgött fel és ez a k... kinyírt a fiammal együtt. Akkor volt nem egészen 16 éves, nekem pedig maradt Ausztria és hétvégén láttam kicsit a kamasz kölykömet. Neki is kijutott.
Bocs, hogy ezt ide, de tényleg nincs itt senkim. Két autót, egy bérelt lakást tartottam fent, 100 ezer fölött tankoltam csak, élveztem a munkám, az életet, került mindenre és becsületes, normális , igaz rengeteg munkából előtte. Bebuktam a céget, vele mindent, amiért éveket küzdöttem. Ismert vállalkozó voltam. Most meg egy sz@rnak érzem magam.
Mit csinálok én??? Ki lettem? Egy kurva érzékeny vadállat, aki már csak ritkán sír.
Szeretlek benneteket én is. Csak TI vagytok nekem a fiamon kívül.
B (45)· debreceni szexpartner · Újonc · Hidd el, át tudjuk érezni.....nem hobbiból kötöttünk itt ki....Szívesen beszélgetnék veled....sok a hasonló bennünk.Jó lenne egy email....
Addig is egy kis kedvcsináló:
B (45)· debreceni szexpartner · Újonc · Ez nem jött össze....pedig csak egy zenei link volt....
Helló Linda!
Na kérem, mi ez a siralomházi viselkedés?
Mi ez a negatív hozzáállás?
Teljesen elmegy a dolgozó kedve mindentől.
Mindenkinek van keresztje. Nekem is. Neked is.
Mondok egy érdekeset: ha valaki ismerőssel találkozok, és kérdezi, hogy hogy vagyok, (általában) mindíg azt mondom, hogy jól.
Most ne vedd magadra (de tényleg!!!!), én nem traktálok senkit a nyűgjeimmel, de engem is hagyjanak békén.
DE MONDOM, EZ NEM NEKED SZÓL!!!!!!!
Ez az én módrszerem.
Sőt, mondok mást: gondolj szegény japánokra, és egyből nem is látod olyan szarul a helyzetet.
;-)
www nélkül írd be. Akkor nem moderálják ki.
Szia! Most kijött belőlem. Az életben én is " Köszönöm, jól vagyok."