Ez így van, a kettő együtt meg a legjobb. Illetve egymás után. Tudod mit tudok művelni a masszázs végén? :)))
Ez így van, a kettő együtt meg a legjobb. Illetve egymás után. Tudod mit tudok művelni a masszázs végén? :)))
Nem hiszed, de még a körme is patyi tiszta volt és rém intelligens. Meg nem mondtam volna róla.
Bele se merek gondolni :-)
Hát, csak gondolj bele, aztán várlak! Nem csalódnál, vagy kellemesen. :)))
Elhiszem.
Én sem vagyok egyetemet végzett, de velem született intelligenciám határtalan, és eddig még sosem hiányzott a felsőfokú végzettség :-))))))))))
Inkább mégsem.
Akkor tele leszek reggelre feszültséggel, márpedig a holnapi nap reggeltől estig a munkáé lesz.
Itt az igazság! A veled született intelligencia, meg gondolom, nevelést is kaptál. Nemrég felhívott egy pestiember, olyan 50-es műszaki értelmiségi. Ő kifejezetten a diplomás parasztokat szokta bealázni, élvezi. Nagyon jót dumáltunk, vagy fél órát ismeretlenül. Tudnék én is példákat, egyetemen nem intelligenciát, hanem papírt kapnak sokan.
Majd kimasszírozom belőled, utána meg megspékeljük valami desszerttel. :)
Az én fajtámra mondják, hogy "értelmiségi szülők gyereke".
A feleségem is ugyanezt szokta mondani, hogy a diplomával nem osztanak észt.
Hát te lyány-te, a világ végéről nem lehet.
Lépek, kedvesem. Jó éjt és álmodj rólam, meg arról, ami várna rád! :)
Kicsi ez az ország.
Neked is hasonlókat.
Tedd azt, amit legjobban szeretsz :-)))))))
'cakát.
Sziasztok....
Nem semmik vagytok,, most még többet termeltettek mint tegnap, de érdekes volt olvasni....és lőn csod a olvasoma nevem... és mellette zsibbadt:))))))persze pusztán dicséret:)))majd számolunk.QC:))))
Amugy totál irigy vagyok, jó lenne ittt lenni néha esténként.. irosgatni veletek.. de hát a melo melo... most valahogy nappal is éjjel is...
Gyerekek belestem abba ami nem létezik, a vendégből kedves.. na ennek iszom a levét.. szerintem soha nem heverem ki,,, ilyen nincs a féltékenység megöli.az ilyen kapcsolatot és valljuk be, nem is csoda...
Kató nekem még nincs ősz hajam,,, bár lassan hajam se:))))))
QC egy tiszteletre méltó uriember,közel az 50-hez. tele tetoválással:))))) én ilyenek kpzelem... a melkasára szivek vannak varrrva...
Na eléga hülyeségeimből, én is nyugovora térek,,, most még a vibrit is hanyagolom:))))
Puszi nektek!!!!!
Szia te nimfomán nőszemély! Már megint csak az élvezetek!! :) Vendégbe ne zúgj bele, semmi jó nem sül ki belőle!
QCp-nek tényleg hatalmas szíve van, csak belül rejtegeti, ezért kezdem megszeretni,az intelligenciájáról már nem is beszélve.
Imádni való pasi lehet és jó barát. :)
Várjál csak! Ahogy hullik a hajad, úgy nő a bajuszod, meg a melled is szőrösödni fog. Vigyázz, neked se sok van vissza! :)))))))
QCp, itt vagy valahol?
Szia!
Szívmelengetően beszéltél rólam :-)
Sajna csak most értem ide, ez egy nagyon hosszú napom volt, de holnap este leszek.
Jó estét!
Mi a manó,hol az esti olvasmányom?
Kató ilyen estének bármikor aláirnék,mint amit most is kaptam. ez szinte ajándék..Köszönöm:))))
Kató én nem nimfó vagyok, csak szexcentrikus:))))
Puszka..Jó éjt!!
Jó estét! Én már megjöttem. Többiek?
Pircsi! Én nem akarok dicsekedni, de... :))) Naponta 3-4 ilyet!
Tudom, hogy előkerülsz!! Pircsi, erős paprika után egy natúr francia szerinted bejön a pasiknak? :DDD Most lehet jelentkezni, még érzem, megettem egy egészet, én így harapom, aztán tüzet fújok. :)))