hova dobtak? Megkereslek majd.
hova dobtak? Megkereslek majd.
Néha Néha, megjelenik a nevem de alapjában rosszat nem irtak csak igazat.... de az kedves volt aki téged is megvédett, bár én is harcba szálltam érted!!!!
Köszi, kedves volt tőled, de tudod, ha pasi ír jót, azt máshogy értékelik.
Ha közelebb lennél egy masszázsra én is befizetnék:))Bizony Isten...
Láttam.
QCp még keres, vagy olvasgat, engem meg kilapátol fiam a szobájából mindjárt. Ha tűnnék,kidobott. Akkor csókollak benneteket. Holnap talizunk.
Na, ugye milyen szép?
De ugyanúgy ott is megvannak a hülyék.
Téged ingyen bevállalnálak.
Igen!
Na fiatalok, tegyük el magunkat holnapra.
Üdv mindenkinek.
'cakát.
Levezetést is vállalod:)))))))))Hi-Hi
Én meg még fizetnék is érte :-)))))))))))))))))
Sziasztok!
Jó éjt!!!
Ide is átjött egy-kettő, mikor megnyitottam a véleményeket, az a dudi mindig a korommal kínlódik. Azért meg lehet nézni, az én koromban hogy néznek ki a nők! Meg hirdetnek öregebbek is, gondolom, viszik őket is, különben minek hirdetnének, de mindig velem vannak elfoglalva. Azért én sportoltam egész életemben és... de nem akarok senkit megsérteni. Szóval, az atlétika, futás látszik ma is. Pont. Szép testem van.
Csók drágáim!
Nevethetsz, a női tantrát is ismerem. :)))
Gróf valoban itt hagyott bennünek, most is irt egy rövid hozzászolást, az egyik oldalon,, ide nem jön, én sajnálom... érdekes irásai voltak, csak nem mindig érettem, de ugy tettem,:)))
Szép napot! Mindenkinek! Igen, Grófnak érdekes írásai voltak, én se mindig értettem, de ez engem nem zavart. Ennyi erővel kínaiul is írhatott volna. Azért azt valljuk be, jött belőle a hülyeség is időnként, mikor agybajt kapsz tőle, mintha nem a földön járna. Azért olvasgatnám, de most sztrájkol, vagy pénzszagot érez valahol és nagyon dolgozik. :)
Szia QCp! Mit csinálsz? Csak nem meló van? Szegény ember! Te, én nem tudok egy órával korábban elaludni, hiába akartam tegnap is, reggel meg be vannak gyógyulva a szemeim. Te könnyen vagy, neked nem kell sminkelni.
Új bizniszbe kezdek mellékkeresetként, úgy loptam az ötletet, de jó. Online birkashopot nyitok, készül az oldal gőzerővel.
schönebirkashop.com. Az emberek nem tenyésztőtől veszik birkát, hanem online. Interweb. :)
Tévedtem. Gróf tegnap este Nyíregyen volt. Most érthetően írt. :)