Te b.u.z.i vagy?
Te b.u.z.i vagy?
:(
Költői kérdés volt. :(
Chuck, kedves! Meghívnálak Téged a csevegésbe egy hozzászólás erejéig. Te hogy érzed a szerelmet? :)))
Jó reggelt, szép napot mindenkinek! :)
Veszprém city behavazott, pedig én már napsütéses melegre vágyom. A kedvem jó, Bushról álmodtam. Nincs szebb az érzéki cyber szerelemnél! :)
Ilko ne dogozzál annyit, mert a munka nem csak nemesít, hanem púposít is! :)
Chuckot hiába hívom, nem jön. Lehet, hogy dolga van. :(((
Kivasaltam, levágtam a körmeimet, ezeket nem szeretem, de muszáj volt.
Pircsikém, drága, sok kedves vendéget kívánok innen a távolból!
Na de ki ez a vertigo? Üdvözöllek a családban! :)
Hát akkor azért ébredtem felizgulva Kató, mert álmodban biztos kiosztottál rendesen :)) Figyu, Chuck-ot hagyd pihenni, biztos összerúgják a port Geróffal, ha közös fórumba kerülnek. Egyébként is Geróf másik síkra lépett, ahol nem lehet vitatkozni, mert túl amorf és szubjektív fogalmak szoros kombinációját használja, amivel nem az a baj, hogy kevesen értik meg, hanem az, hogy szinte mindenkinek mást is fog jelenteni, ezért nem érdemes túlragozni a kérdést. Amúgy is a meggyőződést hagyni kell, nem kell letörni, mindenki legyen a saját véleményével (legalább itt ezen a no-name fórumon) boldog. Ráadásul a pszichés dolgok nem ítélhetők meg egy koordinátarendszerben, ezért simán lehet, hogy Gerófnak is igaza van, meg a sok többi hozzászólónak is egyszerre! Szerintem az a helyzet, hogy Geróf túlkombinálja a lélek dolgait és elmerül benne, ami végtelen távlatokat nyit a vitára anélkül, hogy bárki is tuti eredménnyel jönne ki belőle. De érdekeseket ír, én szívesen olvasom.
Szeva Vertigo, reméle nem attól szédülsz, hogy másnapos vagy :)))))))))))) Geróf nem meleg, erre aránylag sok pénzt tennék, csak szeret elmélkedni.
Ja, EL NEM TOM KÉPZELNI mia lóf aszt lehetett írni szerelemkérdésben amit ki kellett moderálni!?????
Drágám, az egy hirdetés volt. :)
Szóltam én bármit gerófra?? :) Már megszoktam. Egyszerűen egy normális, egészséges embernek tartom Chuckot és érdekelt volna az ő véleménye is. Valószínű egyszerűen fogalmazna, hogy a butuskák is megértsék, pl. én. Az az igazság, hogy Gerófot nekemnem volt türelmem végig olvasni, úgy a harmadáig se jutottam el, aztán abbahagytam. Hagyom én őt, eszembe sincs nem hagyni. Azt mondják a szakemberek (nem én), hogy 30 nap kell ahhoz, hogy valamit megszokj. Pszichológusok szerint, mondom. A 30 nap már rég letelt. :)))
Nekem Vertigo szimpatikusnak tűnik, keveset beszél, érthetően. Nem tudom, részeg volt-e, vagy sem, viszont megértettem a kérdést, a szomorú szmájlit... ez az én agyamnak való beszéd. Amúgy kérdése nem az volt, hogy meleg-e. Nekem átjött, bár a választ nem tudhatom. :))) Van egy olyan érzésem, hogy néha-néha visszatér.
Sziasztok...
Ne már gyerekek, mi az hogy szerelem, egyszerü birtoklási és szexuális vágy...mondom most,, 25 éve nem ezt mondtam,...
Ujság,hogy a környék legnagyobb, legfelkapotabb klubját:)))) valositjuk meg itt...majd talizunk fiuk......
Hajrá melo van...
Puszi neketek.
Az elmélkedés alapja a logika, amit ő úgy látom mérsékelten használ. Értelmetlenül fecsegni pedig a nők szoktak többnyire, és mit mondunk egy férfira, ha nőies? Szóval én szubjektíven tartom b.u.z.iságnak az ő kis szubjektív gondolatmenetét. Objektíven azt is mondhatnám, hogy csak egy közlési kényszerben szenvedő, megkeseredett, magának magáról jókat bizonygatni akaró ember, de inkább maradok szubjektív. :)
Hát érdekes...
Na kedves "Welcome! G K", megint elkezdted kapni az ívet.
Az a kérdés, hogy objektívnek vagy szubjektívnek érzed magad?
De biztos vagyok benne, hogy egy harmadik lehetőség is van, csak azt még nem ismerjük.
Hali! Ami késik, nem múlik. :)))
Szia Pircsi!
Én is belekezdek egy sikeres vállalkozásba. Mivel jól megy már a kézimunkázás, most két vendég között horgolni tanulok, csipketerítőket fogok gyártani. A láncszem már nagyon megy, kb. 150 métert horgoltam ma. Most a rövid és hosszúpálcát gyakorolom. Megyeget. Ráadásul nyugtatja az idegeket és mivel nagyon kell figyelni, nehogy mellébökjek, nincs időm gondolkodni. Amikor már gyorsan megy, nyitok egy csipketerítő boltot a Balaton partján és meggazdagszom, mert ilyen itt nincs. :)))
Bushba ma szerettem bele végzetesen, ebből már nincs kiút. Azt írta, koordinátarendszer. Istenem, ennél szebbet nem írhatott volna egy volt matekosnak!! Koordinátarendszer, s máris van libidóm. :) Még tudja fokozni, de az már feléregy orgazmussal!
Deriválás és kész vagyok! Integrál.... Többszörös orgazmus. Imádlak, Bush! Bár a fülembe búgnád ezeket a szavakat!
Szia Kató!!
Nagy buli csipketeritő bolt, el is képzelek mint szemüvegben, öszes kontyban horgolgatsz...és közben meséled,, hogy is volt,mikor rudtáncoltál:)))))))
Puszi Szép napot neked!!
Szia, Te nem aludtál? :) Igen, készülök nyugdíjas koromra, ahogy békésen horgolgatom a csipketerítőket, jönnek a külföldiek, mert ilyet még nem láttak és veszik,mint a cukrot. Olvasószemüvegem már van, kontyom még nincs, inkább fejkendőben,mint Katónéni (lehet,hogy felteszek egy ilyen képet is, az lesz a nyitókép :)) és horgolgatás közben emlékezem a régi szép időkre.
Szia Drága....
Aludtam valamikor,, de tudod én még nem készülök a nyugdijas éveimre, nekem melozni kell..:))))))
No megyek főzni, most van csöpp szabadidőm, muszály a kölköket elátni rendesen...mert ők választják, ki a szociális otthont öregségemre:))))
Üdv a skacoknak .Puszillak téged...
Koordinátarendszer, koordinátarendszer, koordinátaaaaaaaaaaaarendszer !! Jó volt?! :)))))))) Te azér ezt nem hiszem el, hogy tucc deriválni meg integrálni, ilyen nincs, hogy valakinek az agya fijú, te a teste és a lelke lány, hát ne etessé, most lebuktál, ezt kihagytad az integrálszámításból: csaj a köbön deriválva = fijúú!! Puszállak!!!
VAZZE!!!! Mióta lettem kvázitag?! Óriási, Kató, Pircsi, miccótok?! Mosmár bérletem is lehet a csajokhoz??? Anyáááááám......