Van itt valaki?
Van itt valaki?
Szép napot mindenkinek! Hol vagytok, kedveskéim? Sztrájk van? :) Pircsi ki se látszik a melóból, azt még megértem. De Ti, fiúk?
Gróf még Eszergomban, ilko nem tudom, hol, Bush most direkt nem ír, hogy ne tudjam, mikor támad. :)))
Figyu Bush, nekem jobb lenne a holnap, megy a mosógép, ma már csak egy vendéget fogadok, minden a szennyesben volt és nem tudok több lepedőt, meg törit beletuszkolni.
Tessék írni, kérem!!!
Szia!:)
Én már írtam emailt is!:) Amúgy semmi extra, dolgozom meg lassan már megint zárunk!:( De különben meg:) Majd este látom, mit eagálsz rá az irományomra, van benne szerintem érdekes kérdés is!:)
Pussz
Szia Kató, sokat utazom, nem tudok gyakran netezni, és nem írtam biztosra, hogy péntekig megyek, nyugi, nyugi, tiszta 007-es szerep, teljesen fel vagyok dobva, DE MIAZHOGYNINCSSZEX?! Ez nem szép!!! Mindenkivel, csak velem nem?!
PP, ahogy megbeszéltük! Gróffal dumáljátok meg a ráadást, hadd pezsegjen Veszprémben az élet! De vigyázz, el ne szóld magad!
Sziasztok!Tudna valaki nekem véleményt mondani ALEXA 25-ről. A képei alapján rettentő csinos.
Pál-Pusztai · Őstag · Kapásból négy Alexa 25 hirdetést találtam a VL-en.
Ha ilyen kérdésed lenne, az adott városban talán választ is kapsz.
Nem tudható, melyiket szeretnéd! :)
Pál-Pusztai · Őstag · Megtörtént a megbeszélés és nagyon fogok koncentrálni.
Szia! Köszi, olvastam, csak itt is akartalak. :) Este válaszolok.
Puszi
Szia bébi! :) Tegnap már szexeltem, majdnem azt hittem, Te vagy, de valami hiányzott. Nem Te voltál. :) Amúgy sose nem mindenkivel, ezt mindenki tudja, ki kell érdemelni! Tudod mit? Gyere! Úgy lerendezlek, hogy nem tudsz lábra állni utána, úgyis felismerlek!! XD
Ja, Pircsi Neked is akartam írni, hogy mennyire igazad van a szex közbeni hangeffektusok jelentőségéről! És azt is jól látod, hogy pár szóval mennyire fel lehet fokozni az élvezetet. Persze trágár szavakkal is, de egy kis gyönge tiltakozás az elején " jaj ne, jaj óvatosan" úgy beindítja a fickókat, hogy kő kövön nem marad! A másik meg ami iszonyúan rásegít ha már megy a parti, hogy "Úristen! Nem bírom! Elájulok!" Nna, ha egy csávó erre se tépi el az istrángot, akkor kár is erőlködni vele. OK, van még az a verzió, amikor a csaj a vadmacska, és a fickó "hagyja magát" és a fülébe súgják, hogy "nyugi engedd el magad, ez jár neked, csak fínoman, szépen, ne ellenkezz..." szóval egy jó kis lassú halál!
Kató, melyiket szeretnéd kipróbálni? :)) Ki tudja mikor lesz rá alkalmad :))))))))) Pezsgőt vihetek? Bakker, az nem jó, mer azonnal lebukom :))) Igazából azt várom a legjobban, hogy majd írsz a nap végén, hogy "te szemét, tuti, hogy ma itt voltál, valld be, de pofátlanul tagadtál! De élvezted, láttam rajtad! Ugye?! Mikor jössz megint!???!" :))))))))))))) Imádlak húzni Kató, de ettől lesz sokkal élvezetesebb meglásd! Ja, figyú, tényleg kedvellek, túlszivatni nem akarlak, ha azt mondod, hogy játsszuk a fogadásunkat 2 hét múlva, nekem OK, mongyuk már ezt a hónapot terveztem, de akkor is járhatok arra ha neked úgy jobb.
Gyere! Úgy lerendezlek, hogy nem tudsz lábra állni utána, úgyis felismerlek!! XD
Nna ez már beszéééééééééééd! Ezért rajongok mostanában Veszprémért! De a fogadást azér komolyan veszem, úgyhogy eztán minden nap úgy fogok írni, mintha nem jártam volna Nálad, és csak márc.-ban utólag írom meg, hogy mi az igazság, mert így túl könnyű volt látod, hogy letepertél egy fickót, de a levelemből azonnal kiderült, hogy én nem lehettem! Szóval mától a szemednek se higgy ha olvasol! Csak figyelj és Vigyázz!! :)))
Köszönöm!Pál-Pusztai gyors reagálásodat.Engem a debreceni lány érdekelne!
Jöhetsz, amikor csak akarsz, már nem félek tőled!! :D Valahogy csak elboldogulunk egymással. Holnap is jöhetsz, de tényleg szólhatnál, hogy te vagy, mert az új lepedőkből szeretnék alád teríteni és puha törcsit adni, meg agyon kényeztetni. A pezsgőn nem buknál le, mások is hoznak, ha nem csak egy masszázsra meg 3 secre vágynak. :) Akkor ezek szerint estefelé jössz és maradsz egy ideig. Szuper! Én veleg egyszerre szeretnék elájulni. :)
Sziasztok...
Skacok tudom ,hogy Katót támadjátok,,, állva fekve, ülve:))))de ez nem ér.. ma egésznap azon rágodtam, hogy nehogy valamelyik vendég közületek legyen...... Stresszeltem, pedig okom nincs rá....
Abban biztos voltam, hogy nem másnap írod meg, hogy nálam voltál. :))) Akkor is lebux! Bush csak egy van!
Szia Pircsi!
Vedd lazára, ők is olyan pasik, mint a többi vendég, két lábuk van, két karjuk és sajnos 1 farkuk. :)))
Bush, ha netán hoznál pezsgőt, légysz ne Törley édeset, de édeset semmi esetre se, utálom. Köszi.
a zsani33 mal fiuk vigyázatok mert egy lehuzos én voltam nala am egy nagy nula de elmentem tusolni és lenyut a lovémbol is gyerek sirás volt nála igénytelen a lakás is
Szia Kató.. Igen valoszinü egy farkuk van... de van kezük meg nyelvük.... figyi Kató, ha bántani merészel valaki,, majd kitárgyaljuk mekkora a férfiaságuk:)))))))
Amugy srácok, miért okoz a legtöbb férfianak gondot a méret??