cigit tedd le, ki ne essen, nagyon jól állok, mingyá küldöm a minden jó ha vége jó mailt
cigit tedd le, ki ne essen, nagyon jól állok, mingyá küldöm a minden jó ha vége jó mailt
Én az ánuszrózsámat szeretem simizni. Te is szereted? Képzeld el, ahogy meleg középső ujjam finoman simogatja körkörösen a pódat, aztán szép lassan feljebb csúszik egész a zacsidig, most a golyócskáiddal játszom...
ok, ha készen vagy jöhet egy üres üzenet és azonnal elengedheted magad, veled fogok tartani......!
Nehogy előbb elmenj! Mindjárt jó, most küggyed!!! Még néhány másodperc.
ahogy jólesik kicsi szívem, a lényeg, hogy kicsit nyögdösni is kell közben..
ah....ah....ah.... aaaaaa! Huh!! XD
Na mi van? :)
Katóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó, jössz egy új klaviatúrával, tiszta trutyi lett.......... anyám..................
XD XD XD
asszem jól időzítettél, csak nem tuttam közben pötyögni, ez óriási erkölcsi gusztustalanság volt, borzasztó jó esett :))))))))) huhhh, irigykedhetnek a többiek, bár sztem kukkoltak és utánoztak
Te, egyszerre mentümk el?:)
Ráadásul ingyé :)))))
Te figyu, mennyivel jövök? írd a duppláját annak amit szerettél volna :))))))) A többieken majd behajtjuk, ne félj :))) nem csak a kukkolókon, hanem azokon is akik sokkal később olvassák ugyan, de begerjednek tőle(d)
Látod, hogy milyen rendi vagyok!!! Míg írtad, hogy ingyé, írtam, hogy mindenem a Tied!!!!
Drágám, ez volt a napfénypontja! :) Azértse írok árat, ingyé vót és kész. Majd a többiek fizetnek :))
Na kicsim, mosmá elárulhatod, hogy nem először netszexeltél! Ja és a tel.szex?
Nagyhülyeség mindakettő, de arra jó, hogy az ember rájöjjön, hogy sok év kitartó munkájával találhat hasonló marhát mint ő maga! Ráadásul te nyiltan, míg én tök anonimitásban, dehát ettől lehet kiengedni a szellentést a palackból
Most lépek.Mikor szexelünk újra? Egyre jobban kívánlak!! :)
Te már nem emléxem, van neked most egyáltalán fiúd? Akivel szívesen, ingyé, meg mozi, meg kirándulás, meg miegymás?
Várj várj, még nemtom mit jelent az XD?
Olyan nincs, de pasi akad. Mozi? Minek?