A szülinapod nálam is megünnepelhetjük...
A szülinapod nálam is megünnepelhetjük...
Kösz, csak ne lennétek olyan messze, egy napig utaznék!
Nem szóltál bele a nagyok beszélgetésébe, Te is nagy vagy és tapasztalt, azt hiszem.
Mi van? Megint eltűnt mindenki, Te is? Azért azt elmesélhetnéd, hogy hogy bírod szusszal. Tényleg érdekel. Egész nap fullon, aztán még éjszaka is, azért ez húzós. Nem? Vagy én öregedtem meg? Mert nekem muszáj eleget aludnom, különben egész nap használhatatlan vagyok. A hangulatomról nem is beszélve.
Most térek nyugovora...Szép álmokat nektek,, és sok ogazmust, meg locsolót... huu de szuper volt az estém....
Milyen sokáig fenn voltál, vajon mit csináltál eddig?
Verőfényes szép reggelt!!
Sakkoztam az este..mindig egy lépéssel előre,vagy vissza,... és aztán sakk és matt:))))
OK.
Mit jelent, hogy ha nagyon izzik a levegő? Mármint ha a vendég akar szexelni, vagy ha te akarsz szexelni, esetleg ha mindkettő egyszerre?
Ha mindketten. :)
És ez mennyire gyakori?:)
Írtam, kb. 10-7=3 :) Össze-vissza, érezzük azt masszázs közben, hogy mi lesz, de úgy 30% a szexes, a többi kézimunkás.
Hali Gróf! Mit kezdenél 40 új lánnyal? Nem sok sok az egy kicsit még Neked is? :)))
Ej, de nem érted Te ezt a masszázst. :) Hát persze, hogy ellazulás, de aztán úgy játszom én a kis kezeimmel, mint egy zenész a hangszerén. Ha akarom, a lepedőt tépi utána, áll a répácska!
Nem egy nap, Teeee! :)))
Sziasztok!
Mi ujság gyerekek??
Kinek áll a répácska??:))Vagy mi is van most??:)))
Répameséről beszélgettek!!
Helló drágám! A pasiknak áll masszázs közben, után... :)))
Ha jó kézben van.