Sziasztok, Szombathelyi Nina (40) masszázs hirdetőtől tudtok valamit? 1000 éve nem láttam, mindig hozzá jártam
Sziasztok, Szombathelyi Nina (40) masszázs hirdetőtől tudtok valamit? 1000 éve nem láttam, mindig hozzá jártam
Sziasztok!
Debrecenben a Klinikák, Egyetem környezetében kit érdemes meglátogatni?
Egyetértek veled! Sajnos több hirdetőnél tapasztaltam, hogy már az érdeklődésnél felajánlják a gumi nélküli szexet, akár punciba élvezéssel is, csak fizessen a vendég minél többet. Az ilyeneket kihúzom a listáról, gumival sem merném őket bevállalni, meg ugye ne is szeretném az előző vendég testnedveit benne találni. De bizonyára azért teszik, mert sajnos van rá igény.
Szia, a normális hirdetők rendszeresen járnak szűrővizsgálatokra és nem vállalnak be akármit és akárkivel. A legjobb lenne ha a vendégek is rendszeresen járnának vizsgálatokra. Ez oda-vissza működik. Nem mindig a hirdetőket kell ilyenekkel megtalálni, amikor átbulizott éjszaka után akárkit hazavisztek és történik ami történik nem feltétlen gumival.
Személyes tanácsom, hogy ha én férfi lennék és igénybe vennék szexpartner/masszázs szolgáltatást, mindent óvszerrel kérnék, tud az is jó lenni. Nem minden a pénz...... 1 egészsége van mindenkinek. Remélem kielégítő választ kaptál.
Sziasztok !
Debrecenben keresnék hosszú távra ,alkalmi jelleggel kiadó diszkrét ,tiszta helyet.Vagy társulnék egyedül dolgozó nőhöz .
Köszönöm ,ha valaki tud ilyen kontaktot.
Sziasztok! Régebben Beatrix néven Nyíregyházán a stadion közelében hirdető fiatal vékony csajsziról van valakinek infója? Láttam Pesten is hirdetett, de már ott sem, esetleg abbahagyta?
Szia!
Privátba küld át a számod.
Szia engem érdekelne
Szia érdekelne
Hölgyek!
Nyíregyházán vasárnaptól, jövő hét vasárnapig 1 főnek lakás elfoglalható. Privátban keress.
Köszönöm.
Régebben Szombathelyen Emma néven hirdető hölgyről valaki közelebbi infót tudna adni?
A Sárváron az apróban hirdető Mirandáról valakinek tapasztalata?
Sziasztok, Mosonmagyarovaron vagy kornyeken keresek amator holgyet nem profit.olyat aki nem hirdet.Koszonom
Kedves fórumozók!
Nyíregyházán ill. Debrecenben keresek olyan hölgyet aki vállalná egyszerre 3 férfi kényeztetését. Ha valakinek van tapasztalata, információja kérem ne tartsa magában!
Érdeklődni szeretnék hol készülnének a fotók, és milyen formában? Köszönöm szépen
Jó reggelt!
Holnaptól, Péntek estig van hely.
Akit érdekel írjon privátba!
Köszönöm.
Szia... Engem érdekelne. Megtudhatom további információt? Mikor? Mennyi időre? Mennyiért? Stb... Válaszod előre is köszönöm szépen.
Sziasztok! Debrecenben szoba kiadó 25.-től. Kizárólag normális, korrekt lányt várunk,aki nyugodt környezetben szeretne dolgozni. Lehetsz kezdő is,mindenben segítünk. 🤗 Érdeklődni a 06204225671-es telefonszámon tudsz.
Sziasztok! Nyíregyháza és környékén keresek hölgyet fotózásra! Nem erotikus, ingyenes, és semmilyen szolgáltatást nem kérek cserébe. Kizárólag portfólió bővítés. Írj üzenetet.
Szia Any!
Privátba küld el a telefonszámod és személyesen egyeztetünk.
Köszönöm! 😊