Sziasztok magyarok!
Nem ígérem, hogy most írok utoljára, bár lehet. Csak figyelek tágra nyílt szemmel és nézem, mi lett belőlünk!
Az élet milyen egyszerű lenne, ha mindenki az "élni és élni hagyni" elv szerint működne. Azt hiszem, lassan leszokom az olvasgatásról is, legalábbis a fórumokon, visszatérek a könyvekhez. Itt nem lányok között megy csak a konkurencia háború, hanem portálok között is. Pedig elférhetnének egymás között. De nem! Magyarok vagyunk! Ezt az energiát, amit mások lejáratásába fordítanak emberek, lehetne másba, pl. jobb legyek, mint ő(k). A szegények próbálnak életben maradni, a gazdagoknak pedig sosem elég. Lelkük rajta, de nekem már a gyomrom forog. Mi lenne, ha végre békén hagynánk egymást, aztán boldoguljon mindenki, ahogy tud? Túl egyszerű és unalmas? Rengeteg a fodrász, az autószerelő és sorolhatnám, a gyenge úgyis kihullik, megférnek egymás mellett. Ez is működhetne valahogy így. Csak egy vélemény, az enyém és talán másoké is, csak én leírtam. Talán lesznek, aki elgondolkodnak rajta. Peace!