Na jó, majd később elolvaslak. Iszonyat lassú vagy! Én pörgök 1000-rel, mert muszáj.
Gondoltam, hogy dagadt vagy :) azok jönnek be nekem, csak vigyázz, el ne hízd az "aranyadat"!
Na jó, majd később elolvaslak. Iszonyat lassú vagy! Én pörgök 1000-rel, mert muszáj.
Gondoltam, hogy dagadt vagy :) azok jönnek be nekem, csak vigyázz, el ne hízd az "aranyadat"!
ok
Jaj, eszembe juttattad! Tűsarkammal akartalak megtaposizgatni! Satuba fogni, meg viasszal kínozni...ilyenek voltak :)
Nagy a hasad? Nem baj, szeretem, csak puha legyen. Tényleg nemsokára porolnom kell a nagykerbe, szerintem később még összefutunk (cyber)
Én is korán keltem ,de hol az arany?
Bár én a nagy hasamra szoktam mondani, hogy a hegy alatt van az arany!
Hétvégén rossz kisfiú voltam, megbüntetsz?
Elmúlt az ötletem, vagy elfelejtettem. Lehet, később eszembe jut.
Tegnap ilyen lökött hangulatban voltam, ma nem jön a hülyeség belőlem, meg így nem jó randizni, spontán jó!
Gróf se jött ide este. Korán keltem...
"Szárazon eléggé fáj" - se baj
Én a popsi szexet is úgy szeretem csinálni, vagy esetleg hintőporral, az még jobb!
TEgnap azt írtad van egy ötleted....
Amúgy elég trágár kezed van! Már nem moderálják ki a csúnya szavakat? Én is írok akkor úgy, úgy megy át igazán.
Szia! Késtem, mer most meg fiam rohangált fél éccaka oda, ahova a király is gyalog jár. Férfiak!
Kicsit amúgy is illik váratni egy pasit. Anyám mondta! Te, nekem már semmi ötletem nincs, megnéztem, hogy mi ma a normális, hát még az is, ami nagyon nem. Mér akarsz mindig bántani?! Lágyabban szeretem, na jó legalábbis az elején.
El kell mennem masszázskrémért, szárazon eléggé fáj.
Hi!
Ne késs el a randiról!
Mi az ötleted?
Nem csípem a cyberszexet, de ha te csíped az orálisat, akkor ha akarod ...TÖRÖLVE...
Hát, megint kerültük egymást. Dolgoztam, ja! Van egy ötletem, de. fél 10-10 között itt vagyok általában, csak akkor megyek le, ha nincs mit nézni. Randizunk holnap? A fenekelés még belefér, csak nem mindegy mivel :)))
De jó napom volt, ejaj! Ilyen legyen minden nap!
Holnap várlak és szexelünk, please!!!
Igen, kb.
Elfoglalt vagy? Sok a kuncsaft mi?
Szóval megkívántál? Így látatlanban?
Nekem bejössz, elfenekelnélek szívesen......hahaha
Ennyi, mondom, hogy itt kerülgetjük egymást, pedig elszórakoztam volna veled :)
2 után vendég, ha lesz időm, még visszakacsintok 4 előtt. Addig vagy, nem?
Hun vagy má?! Kb. 10 percem van, aztán egy fél méteres hajzuhatagot száríthatok, kész élmény!
Grófnak nem tetszem, nem baj. Lassan úgyis a hókifliből fogok megélni. Nekem mindegy, mit gyúrok!
Hali! :)
Bocs, most értem rá felnézni. Nincs sok időm, itt vagy most?
Majdnem megkívántalak, de olvastam, hogy akármennyire bejön vki, csak egyszer élvezed ki. :)))
Nem kell tovább várnod! Itt vagyok!!!!!
Nem maradhatok tovább, valaki msn-en villog. Holnapra várom szoknyavadászt, remélem, összefutunk és nem kerülgetjük egymást :D
Szép álmokat mindenkinek!
Eltévesztettem, 21-én várnak. Akármi az, bevállalom! :D
Mondom, hogy rossz helyeken jártál!!! Nem mindig a drága welnessben kapod, amire szükséged van, sőt! Ott van a futószalag.
Aha! Én is rábukkantam sok mindenre, de magunkkal foglalkozom, a többi legfeljebb mosolyt csal az arcomra, vagy ugrál a szemem ki-be :))) Többet tudsz, mint én, de nekem ennyi elég!
Jövő péntekre szól a meghívóm :), sejtésem sincs, miről van szó, de ezt te tudod. :))) Szánalom. Meglátom, mi lesz a vége, vagy mikor lesz vége.
Életedben nem jártál igazi, rutinos masszőrnél! Itt nyugszol le és felejtesz el minden gondodat arra azegy-másfél órára.
A masszőrök tömege nem érzi a masszázs lényegét, én olyantól kaptam osztást kezdő koromban, aki egy országos versenyen az első 10-ben volt, Sz. Andrásnak hívják, ismert rendező ma már és celeb, mint mi, csak sokkal nagyobb. A hajam majd leégett, de ma hálás vagyok neki az akkori düh helyett. A többi csak sallang, de igény van rá :)