Ja, bölcs gróf úr, igazad van :))) Bár én se vakultam még meg. Biztos, hogy annyi vagy, amennyit írtál? :)
Ja, bölcs gróf úr, igazad van :))) Bár én se vakultam még meg. Biztos, hogy annyi vagy, amennyit írtál? :)
Mondom szaros, kakis akart lenni. Magamról mire vagy kíváncsi? Főleg ami idevaló? Tervezek, néha naponta fáj a derekem a bokámig, de már megszoktam, lasan az életem része lesz. Lehet, hogy egyszer gurulós székből fogok ide írogatni, de az is lehet, hogy váltok és állatokat tenyésztek, mert ők tiszták, akkor is, ha illatoznak. XD
Átmegyek onlineba a sógorokhoz egy kicsit, ha visszajössz, még talizunk cyber :) Ha nem, jó éjt! Kedvellek, Te nicknév :)
Ennyi. Ember vagy. Találtam Bélát, ő Béla?
Nem én fényezem magam :) Georg45,Linz. Tudod, aki nem létezik, de szerde este újra az enyém. :))) Az eredeti szöveg persze értelmes, nem ilyen fogyi szöveget írt, ja, a reklámot csinálja nekem kint, jó barát, ő tényleg, bár ezen az oldalon kukkolt ki magának. Máshonnan egyáltalán nem menedzsel senki, de nem is nézegetik itthon, hogy fennt vagyok-e. Onnan tudom, hogy a régi számon hívnak.
Elmentettek és ennyi, aki ráér és van egy kis ideje, úgyis felhív. Azért valld be, hogy üt a beszámoló, de mindenképpen vicces, mint én :))) Jobban beszélek/értek, mint gugli, ez is szórakoztató.
Nem szar,hanem szaros akart lenni, csak gyorsabban jár az agyam, mint a kezem:) Hidd el az öregek sok bölcsességet mondanak egy rövid mondattal, legfeljebb későn értjük meg őket.
Szeretek játszani, a többi nem érdekel. Ez is egy játék, veled meg jó "dumálni". Ennyi. Nem ismerlek, nem ismersz és senki senkit, legfeljebb vannak, akik azt hiszik. Sok mindent nem tudsz te se, mert nem írom/írhatom ide. Bölcs nagymamám szokta mondani, hogy "az élet olyan, mint a kisgyerek inge, rövid és szaros". Ez most nekem annyit jelent, hogy élvezzem ki, amit lehet. A dolgomat meg úgyis muszáj tennem, azt komolyan. De ez játék, szórakozás! :)))
Azért is bemásoltam a beszámolót rólam, még nem moderálták ki. :)
Csak még annyit, hogy sprinter voltam. Bocs :)
Most akkor mi is meghalunk??? Nekem mindegy. Képzeld el, egyszerre! XD
Hagylak má na, dógozzá! Gyere már Veszprém citybe, te átok!
Pussssziiii :)))
A bunkócskára összekapaszkodtak, a lencsilányra meg így discosan ropták. Nekem bejött.
Mindjárt elhajt innen már megint ez a kockafejű! Eszik szerencsére most. Este benézek.
Szerinted bemásolhatom a googles beszámolót rólam Veszprémbe? Tetszene és nem én írtam!!! XD
Viszont mostantól fúvós lesz a hangszer :)))
Pá édes
Hali! Te még élsz? Már megint ilyen bonyolultan írsz. Nem könnyű. Ezt akartad mondani :) Nem is Veszprémben fogja megcsinálni magát. Amúgy megtudtam, hogy két kivétellel mindent szeret, amit írtál. (Ja, apja new yorkban él:))
Na, még utóljára kitáncolták magukat az icipici lencsilányra :))), vége! Benéztem, mert odanéz az összes ablakunk, csak nősténybuli volt, egy kandúrt se láttam, viszont ekkora fenekű öreglányokat így ropni még nem láttál! Icipici lencsilányra!!!
Van itt élet, csak furcsa. Nekem. 7 éve nem bírom megszokni ezeket a partikat. De küldtem vissza nekik :) Despised Icont, az nekem is beteg egy kicsit, de majd megszeretem. Most ez van új.
Te! Én pasira nem várok órákat, éjfél után van vége ennek az átok meccsnek, én meg ma jobban fájok, mint amihez szoktam, lehet eldőlök, mire ideérsz. Nincs szünet? Vagy akkor pisilsz a sok sörtől?:)))
Most a "Hej, te bunkócska, te drágá"-t ordítják!!!!! Be vannak b...va. Mingyá megy a meti este! Anyájukat!
Kipletykáltuk magunkat :) Semmi komoly, csak 54ezres volt nála xd. Tudod, én se karitatíve gyúrok, meg "kezelek" mókusokat.
Nem a bajorról beszélek,én is az északnémetet, meg az osztrákot szeretem, akikkel dolgom volt, nagyon hoch.
Majd jövök.
Nem ilyeneket, Black Dahlia, Arch Enemy, van egy rakás, de játszik is. Azért kűzd anyja, hogy mielőtt megpusztul, a színpadon lássa a fiát, mert nagy zenész lesz, az tuti. Hát ezért nem porolok még le és nyelem a békát sokszor. Erre mondtam egysze, hogy sokkal boldogabb vagyok, mint a gazdagok, én ránézek a fiamra és mosolygok, nevetünk, sírunk és azt akarom, hogy elérje, amit akar. Eléri, érzem! :)
Kicsit tűnök, barátosnőm beszélni akar velem, jövök vissza kb. 20 perc.
Nem tudom, itt volt, a masszázs alatt kussolt, aztán rá kellett szólnom egyszer "finoman", meg volt egy kis gond vele a végén.
6 és fél év alatt először kellett szólnom a fiamnak, hatás megvolt, pedig rendes, békés természet. Csak segíteni akart neki valamiben :) Többet nem jön a kiscsávó, az biztos.
Meggyüttél? Hali! Ja, tudok köszönni pl. xd, meg azt bírom, mikor magyar ír németül, mintha, de észreveszem ám!! A szlenget is ismerem egy kicsit. A blasenen szoktam röhögni, igazából fújni a jelentése, de mióta kell "kicsi embert" (ők így hívják:)) fújni. Az a cumi!
Hol a bánatba vagy má?! Képzeld, van itt pont a hátunk mögött egy ilyen falusi művház, legalább két hete minden este borzalom "zenéket" kell hallgatnom, üvölt, mint állat. Eddig a legjobb a csókkirály volt, de volt már hajmásipéter-hajmásipál is.
Itt őrülök meg! Brrrr Fél éve itt lakunk, egy lottyadt öreglány, így a halálhoz közel meg bennünket zaklat, mert nem bírja a tiszta zenét. Mondjuk félve, először lement a 6.-ról, felkaputelózott, ma már idemerészkedett, becsengetett, én egy tangában, kinézek, porol a lift felé és dünnyög, hogy idegesítjük, pedig negyeden sincs az erősítő és én a gerincemben érzem ezt a "szart", egyre jobban zúzza a srác. Holnap kapnak! XD
Viszont szomorú vagyok, elveszítjük Sólyom apánkat :( Olyan jó kiállású, magabiztos fellépésű férfi, én szerettem nézni ahogy rémült arccal, behúzott nyakkal így kiállt az emberek elé és mondott valamiket, röviden. Fáj ez nekem! XD
Feljössz ma? Később visszanézek. Most nincs meccs!!! Vagy van?
Szép estét! Most aláztam be egy új úriembert, itt vigyorgok. Amit írtál, mind tudom, láttam, látom. Mikor visszajöttünk Vp-be, Mme több nicknéven saját magával beszélgetett, tudod mi mindennek elhordott, de vagy 15 nicken! :)))
Ja, jókat szex-szeltem vele xd. Komolyan, annyira se érdekel ez a bagázs, mint egy db. tudod mi.
Más: délután leröhögtem a sminkemet már megint. Fent vagyok egy osztrák oldalon is, nem győzök válaszolni, tele a mail centerem minden nap. Kíváncsiságból beütöttem magam a gugliba, kidobja, hogy miket írnak rólam a fórumukon, persze német a szöveg. Georgom írt egy hosszút (kicsit színezett, de igaz), megnéztem, hogy fordítja le a gugli XD Tök értelmetlen szöveg, ráadásul nem is azt írta. Ha tudod a mailem, a kukacig a nicknevem. Nem akarom ideírni. Sírva röhögnél Te is!