Kösz, eddig dolgoztam, meg még fogok is, mások meg hajókáznak! Lehet, lesz parti a kedvenc műv.házamban ma este :)))
Kösz, eddig dolgoztam, meg még fogok is, mások meg hajókáznak! Lehet, lesz parti a kedvenc műv.házamban ma este :)))
Szia!
Jó munkát!!
A képen nem látszik, hogy lenne műköröm.
Köszi, majd megnézem.
Léptem, nekem holnap is hétfő :)
Mondjuk a svéd masszázs nem annyira relaxáló, de biztos csak a vessző hiányzik. Szerintem tényleg masszőz. Amitől be szoktam rágni, mikor valaki svéd masszázst hirdet másfél centis műkarmokkal, írna csak kellemes masszázst...
E35, 5. oldal
Kire gondolsz?
Kedves Bélapapa!
Ott egy igazi masszőr Debrecenben! És még csinos is.
Szia!
Mostanában itt is kelendő vagyok, kettő meg sok lenne belőlem, hiába kéne! :)))
Dudorászom a "Debrecenbe kéne menni, pulykakakast kéne venni..." nótát Veszprémben.
Szia!
Nem olyan nagy az ország, de azért még is!! Gyere Debrecenbe, egy jó masszőrnő itt is elkelne!!
Jó reggelt!
A kíváncsiságom, tudod! Azért nőből vagyok :) Most meg a gróf tűnt el. Kezd bejönni nekem Debrecen, csak ne volna olyan messze!
Szia!
Ennyire sajnálod?
Végleg elmentél? Mi bajod a képeimmel? Szép szolidak, ahogy egy korosodó masszőrhöz illik. Tőlem ne várj amolyanokat, kedves grófom. Én itt vagyok és Nő.
Ha lépsz, én is, ez nem az én szobám, tudod. Kicsit várok, aztán jó éjszakát és álmodj arról, amit szeretnél! :)
De ne Trabantról! Bár Cabrio volt :D
Én is csak poénkodok, Teee! :)
Már van ötletem! Megvibrálom vele az öreglukat, tök jó, tényleg :D Mielőtt valaki félreértené, nyakmasszázsnál vibrálunk és nyúlkálunk bele, ez egy másik lyuk :)))
Bélapapa nem tud jönni meglátogatni, ejaj :(
:DDD
Nem volt benne, én voltam benne, viszont tavaly járt nálam személyesen egy db. alex, ő jófej volt, de nem nagy darab, hanem szép példány, tényleg!
Nem mondtam! Érdemes óvszert venni, nem mondhatom, melyiket, D-vel kezdődik rex-szel végződik. A blokkal nyertem egy vibrit. Még nem találtam ki, mit csináljak vele. Ötlet?
Nézegelődtem, amennyire megismertelek, Korina lehet az eseted. Most lehet, hogy meglincselnek mások!!! :)
Masszázsügyben úgyis csak magamat tudnám ajánlani szíves figyelmedbe, de téged ez nem nagyon érdekel. Ez van, meg a féltékenység! :D
Szerinted én voltam már valamelyiknél? XD