Milyen bizniszbe?
Termeljünk mákszalmát vagy egy grátisz prosztatamasszázsra gondoltál?
Fiad ketten lesz? Még egy fiúval? Lehet akkor nem is használja majd a kis nudlit....
Milyen bizniszbe?
Termeljünk mákszalmát vagy egy grátisz prosztatamasszázsra gondoltál?
Fiad ketten lesz? Még egy fiúval? Lehet akkor nem is használja majd a kis nudlit....
LOL!!! XD
Lánynak néz ki, szerintem mégcsak nem is langyos a srác, bár néhányan már lekocsogozták (így nem moderálják ki).
Különben láttam filmet, mert érdekelt, hogy a fiúk hogy csinálják, náluk is van olyan, hogy mindegyik mindent használ, de nem tetszett, így nem nézek többet ilyet. A lányok se tetszenek. Neked meg nyúkáljon az urológus a popsidba! :))) Úgyse úszod meg!!!
Kimondottan imádom mikor megaláznak egy nagy anál intruder 2000-rel!
De egye fene jó lesz az urológus is csak jó nagy ökle legyen!
xd
Utánagugliztam a mákszalmának, nem rossz üzlet, de a fejében több a morfin. Kabay János volt a magyar morfingyártás megalapítója, szegény fiatalon meghalt, meg nem vették komolyan.
Bizony! Akkor majd kiterellek a mákföldemre gubókat bemetszeni, mint ahogy az afgánok csinálják!
Hasonlóan nagy tisztelője vagyok a női nemnek.....engem komolyan vehetsz...
Képzeld el, srác összevágott különböző szexhirdetésekből 7'40"-et (az extrémtől a legjobb:)), dal lett belőle, tudod kihangosította és megy alatta a katyusa :D Állat!!! Na, abban vannak ilyen szado-mazók is, kár, hogy nem tudom átküldeni, szétröhögnéd magad!
Korrekt!
Szereted a szado-mazo-t?
Én a szadó :), esetleg úgy, de még csak egy pasival találkoztam, akinek ilyen betegsége van, hogy már kalapáccsal vered a tojkóit és panaszkodik, hogy nem fáj eléggé!!! Meg satuba kéne fogni... pattintottam, mer beállt már a bicepszem:D
Nem baj ha vki szereti az extrákat...
Én például arra élvezek, ha a partneremet seggbe kúrhatom és közben egy egész fagyasztott pulykával üthetem a tarkóját......sssszzzz
XD Erre találtál már partnert?! Él még? Azon gondolkodom, hogy nekem se annyira a maszit kéne erőltetnem, bár sokan szeretik. Ez a pulyka tetszik nekem, annyit változtatnék, hogy a WC kefét a borzas felével be-ki-be-ki...
Fincsi!
Szeretem a kreatív nőket!
Plussz tanácsolnám, hogy azért néha forgasd meg a kefét keresztben is, az a tuti!
Óvszerrel, vagy anélkül csináljam? Tudod, az aids meg a többiek... Azért nem akarom, hogy itt halljanak meg!
Lassan kvázi leszel te is. Gratula! :))
De jó!!!
Biztosan nagyban megváltozik majd attól az életem.... pffff
Természetesen gumi nélkül, extraként mindig veszel egy steril, új 200 Ft-os kefét.
Ha akarod megkefélhetjük egymást....hehe
Soha nem tudhatod, mitől változik meg nagyban az életed!
Ennyiért csak pici kefét adnak, meg nem tudnák a boltban, hogy miért veszem 10-esével naponta.
Én kihagynám, de, ha akarod , én téged szívesen! Te lennél az első, gondold meg! :)
Ja, extraként, ha elég belőle neked 7'40", mehet a Katyusa alatta relaxáló zeneként.
Én lennék az első?
Ezek szerint akkor ezzel én venném el a te szüzességedet e téren!
Meggondolom....
Egyéb perverz vágyad vagy kívánságod is van?
Tudod, amit eddig nem mertél említeni senkinek sem... :)
Így nyilvánosan gátlásos vagyok, de persze álmodozni szoktam. Az a baj, hogy messze vagy! Elmondanám, de csak négyszemközt. Nagyon gáz!!!
Ne is törődj vele, max a Gróf olvassa ezt a szobát rajtunk kívűl, majdnem négyszem közt van.....