December 4 - 14 órától SZÉKESFEHÉRVÁRON találkozhatunk. December 10-én este 19 óráig.,😘 Brigitta
December 4 - 14 órától SZÉKESFEHÉRVÁRON találkozhatunk. December 10-én este 19 óráig.,😘 Brigitta
Szia,Budapesten tudok segíteni!
Sziasztok!
Barátnőm keresem Budai otthononba,hogy együtt fogadjuk a Vendégeket!
Nem szoktak el buktak be ott is lakások meg lányok is ..nah meg ha le van járatva egy lakás ,akkor új lány hiába megy oda dolgozni nem fog semmire jutni ,ha érted mire írom neked ...
Szia itt cellben nem lesznek lányok rendörök tesznek róla föképp ha lányokkal gond van drog stb nah akkor mennek aztán gyüjtik be őket ,nah meg hát lakás sincs nagyon ilyen célra . A vendégek zöme alkudozó meg lop sajnos, így erre felé nem igazán jönnek dolgozni ,inkább a Balaton az ahol pénzt keresnek ...
Sziasztok ! Hölgyek közületek .hirdet valaki a szexrandin ? 3 nőnek írtam és úgy sejtem ,hogy szolgáltató nem pedig sármos potens szetetot keres. Megírtam sorry. de fizetés szolgaltatassal nem élek. Szép.esemehy dús ejjelt kívánok.
Köszönöm.
Csók
Zsolt
Debrecenbe füredi mekihez közel csakszi van?
remélem tudak neked segíteni
Sziasztok valaki tudna e nekem és a barátnőmnek lakást akár heti fizetés vagy napi.
Köszönöm
(Győr,Sopron környéke )
Debrecen be vallaki tud e?
Valamien formában lakást ahol lehet dolgozni
Nem egyedül vagyok ha nem a barátnőmmel
Teljesen felesleges téli időszakban odamenni.en is csak tavasztól - max szeptemberig megyek arra. Nyáron egyébként 40-50 hirdető szokott ott lenni.
Most éppen 38 van.
Debrecen belvárosában kiadó exkluzív lakás. Bővebb információ és képek telefonon 06703686214
Nincs mar ott semmi latnivalo...((
Celldömölkre kellenének már végre lányok!!!
Ha valaki tud, itt jelezzen nekem.
Süt a nap és jó a kedved,
De nincs gond, lassan úgy is elmegy... :)
Nézed a csajokat, kiülsz a térre,
Még jó kurta a szoknyák vége... :)
Bámulod a seggeket, jó hogy van a p...csa naci,
Kurva sok a jó kis bige, látod te is, ugye Laci ??? :)
Ilyenkor nem is jut eszembe mélyen szántó gondolat,
Máshol jár az agyam, punci van, s nem pusztulat... :)
A világot megváltani úgy sem lehet,
Leld örömöd mindenben, amíg lehet...
Gondold át, hogy mi jó neked,
S ne várj semmire, csak tedd meg... :)
Értelem és érzelem, csak ez a kettő kell nekem...
A józan ész is néha megáll és nem törődik énvelem... :)
Ha elragad a vágy, a mámor, nyilait szívembe lövi Ámor,
S én szívesen várom... :)
Átszoktak máshova
Sziasztok, nekem nagyon úgy tűnik hogy egyre kevesebb lány hirdet, Szombathelyen nem volt ritka a 15-20 hirdető, aztán szépen apadt a létszám, ma 8-an hirdetnek.
Mi lehet ennek az oka?
Sziasztok! Hétvégén közeleg egy legénybucsú. Helyszin még nincs fixálva, de biztosan Debrecen vagy Budapest. Tudtok-e olyan nightclubbokat vagy swinger clubbokat ajánlani ebben a két városban? Vagy swinger, ahova kisebb fiu társaságot is beengednek? Lehet privátba is. Előre is köszönöm!
Nem tudja véletlenül valaki, hogy annak idején Anett 37 aki a Jókai téren dolgozott,hogy dolgozik e még vhol, vagy végleg visszavonult? Jöhet privát üzenetben.