Adjon az Isten! De sokat írtál, legalább egy szuszra tetted volna!! Erre ember nem tud válaszolni :)
A válaszom arra szólt, hogy miért állok szóba még mindig veled. Remélem, a te szemed nem szúrom ezen az oldalon!
Semmi újat nem mondtál, minél többet tanulsz, annál hülyébbnek érzed magad és ez így jó, mert életed végéig tanulsz.
Hogy mit keresek itt? Ez egy nézett oldal, aki értelmes, megérti, ki, mi vagyok és megtalál. Ne hidd, hogy wellnesben, szalonokban találod a valóban jó masszőröket. Szeretem a VL-t, a neve normális, egy-két majmot leszámítva normális érdeklődők hívnak. Akárhány kurzusra mehetsz, vannak dolgok, amik a génjeidben kell, hogy legyenek, úgy, mint a zene, a festészet, bármi.
Az embereket az éteren át is érzed, ha a képesség veled született, és még rá is tanulsz. Nem barátokat keresek én, jönnek azok maguktól, mert ők is érzik, csak nem tudják, mit. A mágnesnek két pólusa van, nekem is, mert kilógok a sorból. Van akit idegesít a másmilyen, van, akit vonz. Amúgy reál vagyok és műszaki végzettségem is van, de attól még ez az áldás, vagy átok velem született. Hidd el, nem én vagyok a masszőrök szégyene, csupán, mert itt is hirdetek, hanem az, akiket konkrétan masszázsoldalakon látok érdekes fotókkal. Nem, életem végéig se fogok mindent megtanulni, de egyre jobb vagyok és ettől szerényebb. :) Én jól érzem magam a bőrömben. És Te?